Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Gretukas* @ 2009 06 14, 07:17)
nesuprantu  doh.gif  gal to cukraus per daug idejau ar ka..

Na, jei pirmą kartą valgėt ar gaminot suši, tai visko gali būti.
Juk jaučiasi, ar cukraus, ar dar ko per daug, kai kažkas ne taip. Aš 1 puodukui nevirtų ryžių pilu apie arbatinį šaukštelį cukraus ir tiek pat druskos bei gerą šliūkštelėjimą acto. Darau iš akies, tai tiksliai negaliu pasakyti.
Jei viską kitką darėt gerai, kitą kartą galėsit pasitaisyti... Gal jums šiaip nepatinka nori?
Atsakyti
Va va aplamai pirma kart valgem.. As ir to acto taip slaukstelejau,druskos pamenu labai mazai dejau o cukraus tai sauksteliais nepasakysiu,nes pas mane tokie kristaliukai(gal jie labai saldus gaunas).. Ir noris kazkoks lyg guminis buvo..
Atsakyti
laba diena, visas sveikinu su sushio diena!!! gossip.gif šiandien puiki proga man pačiai pamėgint pasigamint šitą gėrį tongue.gif pirmas kartas buvo nevykęs arba galima sakyt net neįvykęs hihihi.gif ryžių išviriau per mažai tai net nebesukau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos sushi megejos,kaip manote kada geriausia eiti pavalgyti dienos pietu i Yakata,kada skaniausia ? http://www.yakata.lt/?id=49 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretukas* @ 2009 06 23, 15:07)
Sveikos sushi megejos,kaip manote kada geriausia eiti pavalgyti dienos pietu i Yakata,kada skaniausia ? http://www.yakata.lt/?id=49  rolleyes.gif

Is savo patirties patarciau pirmadieni ir antradieni, kitom dienom nelabai verti demesio tie patiekalai. Nors 3dieni skani sriuba buna "Nikujiru" – tiršta vištienos sriuba su daržovėmis. ax.gif
Atsakyti
Labai gerai,dekuliukas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretukas* @ 2009 06 23, 15:07)
Sveikos sushi megejos,kaip manote kada geriausia eiti pavalgyti dienos pietu i Yakata,kada skaniausia ? http://www.yakata.lt/?id=49  rolleyes.gif

Norėčiau paklausti, gal ir keistai nuskambės, bet ar šiame ,,Yakata" restorane sušiai skanūs? O šiaip kaip maistas? Ar patiko? Greitai būsiu Kaune, taigi, norėčiau šiame restorane apsilankyti. smile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 06 12, 23:35)
nepasake kokios proporcijos?
as irgi galvojau, kad daro blush2.gif o kodel vienus perku gelsvus, o kitus rozinius, o skonis beveik toks pats rolleyes.gif

Va gaila, kad nepasake, bet paeksperimentavus galima atrasti ir proporcijas mirksiukas.gif
Buna kad ir dazo konsevantais arba/ir burokelio sultim (sita paskaiciau vikipedijoj), bet naturaliai buna gelsvas arba svelniai rusvas smile.gif skaniausia ir geriausia jei imbieras sviezias.

QUOTE(agneseee @ 2009 06 27, 17:23)
Norėčiau paklausti, gal ir keistai nuskambės,  bet ar šiame ,,Yakata" restorane sušiai skanūs? O šiaip kaip maistas? Ar patiko? Greitai būsiu Kaune, taigi, norėčiau šiame restorane apsilankyti. smile.gif  biggrin.gif  4u.gif

Miyako Vilniuje daug skanesni, draugui japonui ir patiko ten 4u.gif O Yakatoj patarciau valgyti dienos pietus, pigu, skanu ir sotu. Esu valgius Tonkatsu, bet rekomenduociau kokia nors kita diena apsilankyt, nes tai nera ypatingai tradicinis japonu patiekalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2009 06 27, 10:23)
Norėčiau paklausti, gal ir keistai nuskambės,  bet ar šiame ,,Yakata" restorane sušiai skanūs? O šiaip kaip maistas? Ar patiko? Greitai būsiu Kaune, taigi, norėčiau šiame restorane apsilankyti. smile.gif  biggrin.gif  4u.gif

Sveika,

Man asmeniskai skaniau Ganbey(akropolyje), yakatoje nelabai patinka.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 28 birželio 2009 - 19:53
QUOTE(kittychan @ 2009 06 28, 15:10)
Va gaila, kad nepasake, bet paeksperimentavus galima atrasti ir proporcijas  mirksiukas.gif
Buna kad ir dazo konsevantais arba/ir burokelio sultim (sita paskaiciau vikipedijoj), bet naturaliai buna gelsvas arba svelniai rusvas  smile.gif skaniausia ir geriausia jei imbieras sviezias.
Miyako Vilniuje daug skanesni, draugui japonui ir patiko ten  4u.gif O Yakatoj patarciau valgyti dienos pietus, pigu, skanu ir sotu. Esu valgius Tonkatsu, bet rekomenduociau kokia nors kita diena apsilankyt, nes tai nera ypatingai tradicinis japonu patiekalas  mirksiukas.gif

QUOTE(dendule @ 2009 06 28, 20:52)
Sveika,

Man asmeniskai skaniau Ganbey(akropolyje), yakatoje nelabai patinka.... blush2.gif

Nuoširdžiai dėkoju už išsamią informaciją. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dariau su krabu lazdelem ir sezamu smile.gif
Ikru niekur nerandu. Bandziau padaryt su lasisu ikrais svelniai sudytais - baisiai neskanu verysad.gif
user posted image

user posted image

Bet restorane kai valgai su lasisos ikrais - tai jie patus visai kitoko skonio, turbut parsiveza kokius nepagadintus.
Atsakyti
Bezelea, labai skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti