Registruojuos naujoj temoj
pagaliau, tik kad labai aprimo temele
Prisiskaiciau, prisiziurejau ... Pabandziau pasigaminti pati sushi... ale man nesigauna juos susukt , man ryziai per daug birus gavosi... Kaip jus ruosiat ryzius?
QUOTE(*rami* @ 2009 02 24, 22:28)
Prisiskaiciau, prisiziurejau ... Pabandziau pasigaminti pati sushi... ale man nesigauna juos susukt , man ryziai per daug birus gavosi... Kaip jus ruosiat ryzius?
http://vitossandeliu...-maki-roll.html
as pagal si recepta ruosiau ryzius, gavos kibus, gal net per daug
Papildyta:
QUOTE(*rami* @ 2009 02 24, 22:28)
Prisiskaiciau, prisiziurejau ... Pabandziau pasigaminti pati sushi... ale man nesigauna juos susukt , man ryziai per daug birus gavosi... Kaip jus ruosiat ryzius?
http://vitossandeliu...-maki-roll.html
as pagal si recepta ruosiau ryzius, gavos kibus, gal net per daug, nes gal siek tiek perviriau
Niu va siandien viska susipirkau, ryt darysiu, bus MB staigmena. Tik dar toks klausimelis, kuria puse reikia deti tuos nori lapus ant kilimelio, kazkur skaiciau bet dabar nerandu kur . Ir gal kuri zinot kaip padaryti tuos suši kaip buna nesuvynioti i lapus o buna tik ryziai ir jie kazkaip ikruose smulkiuose apvolioti, niekur nerandu kaip galima juos padaryti.
QUOTE(kutikutule @ 2009 02 24, 22:43)
As pagal toki pat recepta dariau (tik is youtobe, angliskai, su vaizdu)... Dar ten sake, kad reikia isvirtus ryzius perpilti saltu vandeniu... As taip ir padariau... Bet tai turbut ir buvo klaida, nes nusiplove visas tas glotnumas...Rankos nulinko dar karta paciai gamintis... Bet reikes pabandyt... Aciu...
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 02 24, 23:10)
...nesuvynioti i lapus o buna tik ryziai ir jie kazkaip ikruose smulkiuose apvolioti, niekur nerandu kaip galima juos padaryti.
http://www.youtube.c...feature=channel
cia labai graziai viska parodo... tik cia lyg kiek pamenu su semenimis, bet gali pati rinktis kuo apvolioti juos...
Neteko girdeti, kad sushi ryzius saltu vandeniu reikia plauti... gal nepriofesionalu video ziurejai? Man kiek teko matyti tai juos isvirtus reikia deti butinai ant medinio pavirsiaus ir tik su medine mentele siek tiek "paskirstyti" pilant ta paruosta acta.. jokiu budu negalima ju minkyti ar dar kazka stipriai daryti...
Ne, niekad negalima jų perpilti!
Bet ir ant medinio paviršiaus visai nebūtina. Aš tai išsiverčiu į didelį stiklinį kepimo indą, apšlakstau actu ir išnešu balkonan uždengus kad atšaltų - o tada jau dumblį ant kilimuko ir važiuojam
Bet ir ant medinio paviršiaus visai nebūtina. Aš tai išsiverčiu į didelį stiklinį kepimo indą, apšlakstau actu ir išnešu balkonan uždengus kad atšaltų - o tada jau dumblį ant kilimuko ir važiuojam
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 25, 11:49)
Neteko girdeti, kad sushi ryzius saltu vandeniu reikia plauti... gal nepriofesionalu video ziurejai? Man kiek teko matyti tai juos isvirtus reikia deti butinai ant medinio pavirsiaus ir tik su medine mentele siek tiek "paskirstyti" pilant ta paruosta acta.. jokiu budu negalima ju minkyti ar dar kazka stipriai daryti...
QUOTE(kutikutule @ 2009 02 24, 21:43)
http://vitossandeliu...-maki-roll.html
as pagal si recepta ruosiau ryzius, gavos kibus, gal net per daug
as pagal si recepta ruosiau ryzius, gavos kibus, gal net per daug
maciau tam recepte i ryzius pilasi ir druska, as jos niekad nededu, nes po to buna persuru, juk sojos padazas yra surus
o nori lapa reikia deti blizge puse i apacia
ryzius reikia pries tai nuplauti (pries verdant), o isvirus jau nebereikia ir netgi draudziama!
Mergytės, perskaičiau pusę pirmos temos (33 psl) bet jau akys skersuojasi...
Ar kuri yra radus žuvies skraiduolės ikrų LT? Ne jūros zuikio (jie visiškai kitokie), bet būtent žuvies skraiduolės?
Ar kuri yra radus žuvies skraiduolės ikrų LT? Ne jūros zuikio (jie visiškai kitokie), bet būtent žuvies skraiduolės?
Mergaites, o kokia soja naudojat valgydamos sushi? Nes vienos buna suresnes, kitos maziau surios, kazin kuri labiausiai tiktu?