QUOTE(Azazella @ 2009 06 09, 10:03)
Jegelė - darysiu pati
QUOTE(kittychan @ 2009 06 09, 11:28)
is dalies sutinku, bet.. daug japonu nemegsta imbiero, todel valgo be jo + jei valgai profesionaliai gaminta sushi su zalia zuvies file (kiekviena zuvis turi subtilu skoni), imbieras praverstu, bet jei gamini sushi namie is tuno su majonezu, tikrai nebutina, tad nebutina imbiero ir pirkti, jei neini i restorana 

Va isduosiu subrandinta minti


Taip pat galima gamint su krevetem ir keptu unguriu - ka tikrai pajury galima gauti. Net gal ir Vilniuj, jei kieno nors vyras zvejoja ungurius mariose.
O dar padarysiu reklamyte vienam restoraneliui Klaipedos kraste - ir tarp kitko ji ikure Vilnieciai - pagarba jiems. Kas ten nuvaziuos perduokit linkejimus is Vilniaus. Ten tikrai galima pavalgyti tikai 100% sviezios zuveles. Visokios - keptos, rukytos, zalios sudytos (kadangi mano mociute ten gyveno ir mama augo - tai situs dalykelius valgem daznai, tik Vilniuj niekas nesuprasdavo, kodel cia negaliu zuvies valgyt, o Klaipedoj iki apsirijimo slamsdavau tik zuvi). Restoranelis Ventes rage Sturmu svyturys




Tai va - visgi lietuvaiciams - bent jau Klaipedos krasto - visada buvo budingas zalios zuvies valgymas, tai ner ko stebetis, kad mum patinka japonu sushi
