QUOTE(Aistestul @ 2009 05 28, 04:41)
pirma karta dariau pries kokius 2 metus...tada uztrukau labai ilgai, taciau dabar tai maximum pusvalandukas ir gatava :] esu sushi valgius ir ne namie gaminta, o parduotuvese, anglijoje esu valgius tiesiai pas japonus....galiu pasakyti, kad namie ruostas-geriausias :]]
zodziu man tai nenusibostantis dalykas...
taigi jungiuosi padiskutuoti
Oho, greita jūs

Man vien ryžius perplauti, išvirti ir atvėsinti apie 30 min trunka. Kol ryžiai verda, supjaustau žuvį, avokadą, agurką, padarau spicy tuna mišinį ir tt. O tada jau rankų darbas- vyniojimas, maigymas

Paprastai suši darau 2-3 žmonėms, tai mažiausiai valandą užtrunku.
Aš irgi pastebėjau, kad kai pati namie darau, skaniau išeina, nei restorane. Tada nutaikai geriau ryžius pagal skonį (man patinka rūgštesni, su mažiau cukraus ir druskos), sašimi susipjaustai dideliais gabalais (

), perku viską tą pačią dieną, tai žinau, kad gaunu šviežiausią produkciją ir t.t. Ypač, kai čia daugumą produktų, kuriuos restoranuose naudoja, galima pačiam nusipirkti (šviežių tigrinių krevečių, jūrų ešerio ikrų, kepto ungurio t.t. ), žymiai labiau ir apsimoka pačiam daryti. Mes kai einam į restoraną, stipriai pavalgius ir sakės išgėrus paliekam apie 80$, o gaminant namie mažiau kaip ketvirtadalis sumos išeina.
Dar MB labai patinka, kaip aš spicy tuna roll padarau- sako, nesulyginsi, kaip restoranuose daro, ir kaip aš

Irgi dėl to pliusas namie gaminti.