http://public.fotki....niai/mezginiai/
sveikutes, pasirodau ir as ka nunarpliojau savo mazei, , tik miegmaisiuko nuotrauka ne kokia gavos.
dabar mezgu suknele kaip mano megztinis su viena lelija priekyje tai kai pabaigsiu pasirodysiu, bandysiu relgano rankoves daryt mazajai.
o cia musu paskutiniai mezginiai
dryzuotukas
ir chameleonas
dryzuotukas
ir chameleonas
QUOTE(saulxx @ 2009 02 24, 13:37)
nu ir mes registruojames su nauja suknyte-liemenyte mazai mergytei
Kokia nuostabi suknytė Ar iš galvos kurtas grožis?
Zuviukas:) man tas mėlynas megztukas labai mielas, spalvos malonios
kaip graziai atrodo, ir modeliukas
Lusasita,labai įdomus komplektukas, gražu Tik gal kepurytė kiek nepraktiška, aš kūdikiams megzdama su ausytėm darau, kad vėjas koks nepripūstų
QUOTE(saulxx @ 2009 02 25, 11:51)
rodo kaip atrodo suknyte ant vaiko, modeliukas yra mano sunelis nes dar mergytes neturiu
Ir suknyte ir modeliukas
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 26, 05:30)
Labai jau graziai tau sekasi tie komplekteliai .Gaila ,kad neturiu dabar tokio maziuko leliuko ,o tai irgi megzciau tokius batelius.
labukas visom
prisiziurejau jusu nuostabiu darbeliu ir pati sumaniau paimti virbalus i rankas po ilgo,ilgo laiko.tai gi rodomes su musu pirmu darbeliu tik labai nepeikit,pirma karta gyvenime mezgiau pynes
prisiziurejau jusu nuostabiu darbeliu ir pati sumaniau paimti virbalus i rankas po ilgo,ilgo laiko.tai gi rodomes su musu pirmu darbeliu tik labai nepeikit,pirma karta gyvenime mezgiau pynes
laba diena,noreciau pas jus i svecius,su tokiu klausimu,labai megstu megzsti,bet negaliu niekaip rasto issirynkti,gal kuri patartu koki nesunku rasta dukrai 5 metu suknutei,noreciau kad kiaurarasti,viena toki nusiziurejau kur apacia kaip lanko formos,buciau dekinga uz jusu priemima i jusu rata
mazai mergytei