[quote=ggudrute,2009 03 27, 15:33]
Paltukas didziajai dukrytei , tik negaliu apsisprest kaip geriau su dirziuku ar be jo . Gal dar kas mestel kokia ideja kaip butu galima ji papuost
Man tai irgi asmeniskai zymiai graziau su dirzeliu.. kazkaip be dirzelio tai atrodo kaip ilgas megztinis, o dirzelis tai vaizdeli padailina
QUOTE(ggudrute @ 2009 03 27, 13:33)
Paltukas didziajai dukrytei , tik negaliu apsisprest kaip geriau su dirziuku ar be jo . Gal dar kas mestel kokia ideja kaip butu galima ji papuost
Man su diržiuku gražiau
Pati ruošiuos mergikei savao paltuką megst, tai su diržiuku darysiu ...
QUOTE(justicir @ 2009 01 17, 20:54)
Fantastiski batukai , ir as isisvajojau apie tokiu numezgima, teks mokytis
QUOTE(ggudrute @ 2009 03 27, 13:33)
Va cia paltas, kaip is katalogo , seile istiso ziurint. Ir spalvyte labai grazi, ir modeliukas. Man sis paltukas kazkodel graziau ziurisi be dirziuko
QUOTE(ggudrute @ 2009 03 27, 14:33)
paltukas,ir manekene
Man grazu visaip-ir su dirziuku,ir be pagal nuotaika galima deti arba ne Gali salika koki balta pusta arba bumbuluota numegzti,atspindes graziai spalvyte,o siaip tai paltukas "on its own",nereikia nieko daugiau puost
QUOTE(In-gu-te @ 2009 03 27, 14:30)
paltukas,ir manekene
Man grazu visaip-ir su dirziuku,ir be pagal nuotaika galima deti arba ne Gali salika koki balta pusta arba bumbuluota numegzti,atspindes graziai spalvyte,o siaip tai paltukas "on its own",nereikia nieko daugiau puost
Pritariu 100%!!!
Pati jau baigiau paltuka savo mazei. Tik su uztrauktuku ir kapisonu. Niekaip neprisiruosiu uztrauktuko prisiut, nes isivaizduoju, kiek nervu atims ... gal kuri patartu, kaip ji graziau itaisyt!?
Megztukas su rykliu juo labiau, kad ji kuriant dalyvavo visa seima
mergaites paltukas labai grazus (man irgi be dirzo graziau )bet manau reiktu klausti pacio modelio, kaip jai patogiau
mergaites paltukas labai grazus (man irgi be dirzo graziau )bet manau reiktu klausti pacio modelio, kaip jai patogiau
Aciu visoms uz tiek daug pagyru paltukui
Kas del dirziuko tai nesiosim jau matyt palei nuotaika su juo ar be jo
Kas del dirziuko tai nesiosim jau matyt palei nuotaika su juo ar be jo
stai kokia suknele mazai mergytei baigiau , tik demonstruoja lele
LUSASITA super komplektukas
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 27, 23:41)
Gražu
Gal galėtumėte pasidalinti schema, kaip nėrėte suknutės viršų (apvaliai)?
Ačiū
[quote=ggudrute,2009 03 27, 12:33]
Paltukas tai nerealus
. Man tai grazu ir su dirzu, ir be. O modeliuka pati sugalvojai, ar kur nusiziurejai? As ir noriu savo mazei kazka pavasariui, tik niekaip neapsisprendziu del modelio.
Paltukas tai nerealus
. Man tai grazu ir su dirzu, ir be. O modeliuka pati sugalvojai, ar kur nusiziurejai? As ir noriu savo mazei kazka pavasariui, tik niekaip neapsisprendziu del modelio.
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 28, 00:41)
Grazu Manau, ant dukrytes daug graziau atrodytu