labai grazus sarafaniukas, liemene taip pat fantastiska
sauluxx labai miela liemenyte ir spalvyte dvelkia pavasariu
QUOTE(saulxx @ 2009 03 19, 15:35)
nu va pagaliau baigiau liemene su pedutemis savo isdykeliui
0903/7d/95ece37acd39.jpg[/img][/url]
0903/7d/95ece37acd39.jpg[/img][/url]
Tokia liemenė mano padaužai mano planuose Labai gražu
Papildyta:
Beje, o tas pėdučių ornamentas ripsu megztas
QUOTE(valdele @ 2009 03 18, 16:45)
As tai labai jau taip nesistengiu idealiai sutvarkyti blogosios puses laiko gaila. Patvarkau ir tiek. Vistiek jos niekas nemato
QUOTE(saulxx @ 2009 03 19, 16:35)
Super. Labai grazi spalvyte
QUOTE(saulxx @ 2009 03 19, 19:11)
nugara mezgiau tik geromis ir is sonu pynes dariau, o uzsegima tai pirma nuleidau akis kaires puses, o desnia pridejau akiu kiek buvau nuleidusi, paskui surinkau akis ir ismezgiau kilputes ir prisiuvau apykakle. tikuosi aiskiai parasiau
O nugara is tokiu pat salotiniu siulu ar is baltu, is nuotraukos lyg balti sviecia, bet gal tik taip atrodo. Ir ji man didele gaunasi, mano panai beveik 2m. tai skesta.O kaip tau?
QUOTE(rassike @ 2009 03 20, 10:31)
O nugara is tokiu pat salotiniu siulu ar is baltu, is nuotraukos lyg balti sviecia, bet gal tik taip atrodo. Ir ji man didele gaunasi, mano panai beveik 2m. tai skesta.O kaip tau?
dariau is salotinu, bet pritukau siulo 3cm numegzti tai teko ardyti ir daryti dryzuota , as pedutes sudejau arciau viena kitos kad tumpesne butu, nes pradejus megzti ir man gavosi ilgoka. buvo ilgis akiu 53eiles, o as padariau 43 eiles,nes taip butu gavusi suknele
o kaskas klause kaip mezgasi peduciu rastas tau is geros puses blogomis , o is blogos geromis akimis.
QUOTE(saulxx @ 2009 03 20, 10:43)
wau wau wau
labai grazi salotine liemenyte Tai ir as ja mezgiau , tik beda ta, kad pedutes neissiteko matyt siulas per storas, bet ideja su pynem soneliuose labai patiko tad sugalvojau kitokiu rastu viduryje megzti Bet kakliukas negraziai gavosi , o man taip patinka V formos kakliukai, nu nezinau reikia dar daug praktikuotis, su siuo kakliuku
QUOTE(garbanota avyte @ 2009 03 19, 20:48)
niu labai graziai ir tvarkingai atrodo.. o sakykit, kai imi vis nauja kamuoliuka, tai ana, pries tai buvusi, paliekat kabeti ar nutraukiat?
o man ar beatsakys kas?
Jūsų dėka radau patikusią idėją, tai noriu kartu pasidžiaugi ir jos įgyvendinimu