Sarafanas dukrytei
LABAI LABAI GRAŽU
QUOTE(Aderaa @ 2009 03 17, 12:16)
LABAI LABAI GRAŽU
Pritariu, labai mielas darbelis
QUOTE(egleegle @ 2009 03 15, 11:58)
Sveikos Dar kartą paklausiu, gal vis gi kas nors patars ar bent pasiūlys, kur ieškoti atsakymo būsimai mamytei savjojančiai apie savo rankų darbo kraitelį mažiukui Kaip numegzti vaikišką kepuraitę, tokią su dviem ragiukais viršuje šonuose? Ačiū
as savo maziukui tai tokia su ragiukais siai ziemai buvau numezgus, foto gal nelabai matos, bet cia tokie tikri ragiukai mezgiau 5 virbalais, jei sudomins klausk
p.s. mergaites, o kaip jums pavyksta ikelti dideles nuotraukas per imageshak? man kazkaip tik mazos, kurias padidinti galima gaunas.. o tiesiai is kompo per pacia sm is vis neina..
QUOTE(larikute @ 2009 03 16, 11:43)
Sveikos, mezgejeles!
Stai ir as galiausiai pirmakart numezgiau savo maziui megztuka (per 2 menesius!!!). Tai Jums pasirodom
Stai ir as galiausiai pirmakart numezgiau savo maziui megztuka (per 2 menesius!!!). Tai Jums pasirodom
Liuks spalvytės ir kaip gražu O jau koks kiulkis tam megztinyje fainas
Merginos, as tik pradedu megzti ir nelabai supratau paga 1 puslapio lentele. Tai jei vaikuciui nuo 6-9 men. tai liemens apimtis 50 cm., tai reiskia kad megztinio priekis turi buti 25 cm. ??? Ar kaip?? Paziurejau su linuote, tai atrodo jau taip mazai. Pati vaiku neturiu, bet noriu numegzti dovanu, va ir nezinau mazdaug kiek cm., jei vaikui 6-9 men. Patarkyte prasau.
Merginos, turiu dar klausimuka.. kaip darot megzdamos mezginuka su paveiksliuku, kai imat kitos spalvos siula pries tai buvusi nutraukiat ir kai jo reikia velrisat is naujo ar siulu nenutraukinejat, jei taip kaip tada pataikot palikti syuos siulus laisvus, kad po to nesutrauktu mezginio? tikius supratot ka cia supaisciau, patarkit,labai prasau...
aciu
aciu
QUOTE(Delena @ 2009 03 17, 19:55)
Merginos, as tik pradedu megzti ir nelabai supratau paga 1 puslapio lentele. Tai jei vaikuciui nuo 6-9 men. tai liemens apimtis 50 cm., tai reiskia kad megztinio priekis turi buti 25 cm. ??? Ar kaip?? Paziurejau su linuote, tai atrodo jau taip mazai. Pati vaiku neturiu, bet noriu numegzti dovanu, va ir nezinau mazdaug kiek cm., jei vaikui 6-9 men. Patarkyte prasau.
zinok su tom lentelem yr sunkiai, jos tik apytikriai nurodo tuos cm, nes kiekvienas vaikas yra skirtingas, mano pvz. dvieju metuku vaikui, tinka kai kurie 6-9men rubai, nes mes mazesni nei iprastai dvieju metu vaikai.. tad svarbu ar tas 6-9men vaikas yra "normalus", "atitinkantis standartus", ar prie mazesniu ar prie didesniu, nes pvz mano giminaites 2men vaikas jau yra kaip iprastai butu 6men..
o taip pat labai svarbu ir siulia is kuriu mezgi, jei siulai plonesni tam mezginiui reikes daugiau akiu deti, nei mezgant ta pati is storesniu siulu..
aisku nieko npadejau, bet bent jau aiksumo tau gal kiek inesiau.. arba dar labaiu supainiojau
QUOTE(Delena @ 2009 03 17, 18:55)
Tie matmenys maždaug atitinka. Reik orientuotis pagal vaiką, jei putlus, tai daryt platesnį. Tik nepamiršk prie 25 cm kelių cm pridėt laisvumui.
Ir nežinau kaip kitų vaikučių, bet mano merginos pilvo apimtis visada viršyja krūtinės ir klubų
QUOTE(Pookelis @ 2009 03 17, 20:40)
Tie matmenys maždaug atitinka. Reik orientuotis pagal vaiką, jei putlus, tai daryt platesnį. Tik nepamiršk prie 25 cm kelių cm pridėt laisvumui.
Ir nežinau kaip kitų vaikučių, bet mano merginos pilvo apimtis visada viršyja krūtinės ir klubų
Apskritai megzdama vaikui visada geriau jau pridedu daugiau cm, nes ir smagiau vaikui, kai laisviau, ir labai jau greitai išauga, tai tik darbo paskui gaila
QUOTE(garbanota avyte @ 2009 03 17, 10:21)
Merginos, turiu dar klausimuka.. kaip darot megzdamos mezginuka su paveiksliuku, kai imat kitos spalvos siula pries tai buvusi nutraukiat ir kai jo reikia velrisat is naujo ar siulu nenutraukinejat, jei taip kaip tada pataikot palikti syuos siulus laisvus, kad po to nesutrauktu mezginio? tikius supratot ka cia supaisciau, patarkit,labai prasau...
aciu
aciu
Ne ,as nenutraukineju .As vis imu nauja siula ,nors ir tos pacios spalvos jei tarkim eina melyna -balta -melyna ,tai jau pas mane 3 kamuoliukai ,o is vidines puses as juos tiesiog sukryziuju.Tda gaunasi graziau is vidines puses.Kartais paskutini karta kaip mezgiau ,tai vienu tarpu buvo 9 kamuokliukai. Tai as juos sudejau i ziplock maisiukus kiekviena atskirai,kad butu lengviau.Na gal suprasi ka cia pripasakojau
QUOTE(valdele @ 2009 03 18, 01:06)
Ne ,as nenutraukineju .As vis imu nauja siula ,nors ir tos pacios spalvos jei tarkim eina melyna -balta -melyna ,tai jau pas mane 3 kamuoliukai ,o is vidines puses as juos tiesiog sukryziuju.Tda gaunasi graziau is vidines puses.Kartais paskutini karta kaip mezgiau ,tai vienu tarpu buvo 9 kamuokliukai. Tai as juos sudejau i ziplock maisiukus kiekviena atskirai,kad butu lengviau.Na gal suprasi ka cia pripasakojau
mm, tai tu imi ne ta pati siula is apacios kur nors atsikelus, o tos pacios spalvos tik nauja kamuoliuka? nes as bandau megzti ir nenutraukiant, bet imu vis ta pti siula is pries tai buvusiu eiliu atsikeliu, bet tai ri gaunas man ten toks "balaganas" ir mezgini jau traukia biki..