Prisiregistruoju naujoj temoj
sveikutės, pabaigiau savo mažajai megztiniuką, paprastas,bet šiltutis ir minkštas
[quote=aidaa,2009 02 23, 15:43]
O mes taip bandysim pavasari prisisaukt
Laaaaaaaaaabaaaaaaaaaaaiiiiiiiii SUPER
O mes taip bandysim pavasari prisisaukt
Laaaaaaaaaabaaaaaaaaaaaiiiiiiiii SUPER
QUOTE(Čili @ 2009 02 23, 21:16)
Grozis Tik niekaip negaliu apsisprest, kas labiau patinka - ar megztukas, ar modeliukas
QUOTE(persy @ 2009 02 24, 13:49)
ooo patiko man tas alia paltukas-ilgas megztukas baltas, pirma foto is desines..
kas mezget jau pasirodykit paltuku
saulxx kokia miela
cili, ju ju
kas mezget jau pasirodykit paltuku
saulxx kokia miela
cili, ju ju
as vis bandau issiaiskint apie kuri balta tu klausi?
ačiū, *coliukeee*, už naujus namus
šį mezgiau pgl šią schemą: iš "rankdarbių kraitelės" spec.numerio kiauraraščiai 2008
tiesa pasakius, kuo storesni siūlai tuo man tas raštas gražesnis esu mezgusi sau megztuką tuo pačiu; žinau, kad ir šalius juo mezga
QUOTE(trys_spirgiukai @ 2009 02 23, 16:37)
šį mezgiau pgl šią schemą: iš "rankdarbių kraitelės" spec.numerio kiauraraščiai 2008
tiesa pasakius, kuo storesni siūlai tuo man tas raštas gražesnis esu mezgusi sau megztuką tuo pačiu; žinau, kad ir šalius juo mezga
QUOTE(inesasim @ 2009 02 24, 13:00)
aciukas
labai labai aciu
QUOTE(aidaa @ 2009 02 23, 16:43)
Aciu uz pagirymus
Atsakau irenairsavi del kepuriuko, mezgiau pagal si modeliuka is kepuriu temos(tik niekaip neradau is kurios)
URL=http://radikal.ru/F/s46.radikal.ru/i111/0902/ae/cb54946fe646.jpg.html][/URL]
Pati tokios labai uzsimaniau, tai nutariau isbandyt mini varianta.
Uzsidejau sesiasdesimt akiu, pamezgiau ripsu kokias 10 eiluciu, o po to 9 blogas, uzmetima , viena gera, uzmetima. Gavosi sesi lapeliai, juos platinau koki 10 eiliu, o po to sumezginejau, likus penkiom eilem sumezginet pradejau ir blogas akis, is kokiu astuoniu likusiu padariau snapeli. gal suprasit