as labai atsiprasau, nededu savo nuotrauku (nes nemoku graziu padaryti) tai gal ir neturiu svarbaus zodzio cia, bet kam merginos dedat sriubas, uzkandzius cia? kazkaip manau i sriubu su nuotraukomis ar salotu nededat kugeliu ar kepsniu fotografiju..... juk jei pietus buvo is salotu sriubos ir antro patiekalo tai galit paskirstyt viena cia kita ten as bent taip isivaizduoju, nes jei cia sudedat sriubu fotografijas ka dedat i sriubu tema?
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 25, 13:20)
Musu vakarykste vakariene!
Troskinti spinatai su kedro riesutais ir lasisa, kuri turejo buti gaminama garuose.
Lasisa apiberti druska, pipirais ir krapais. Apslakstyti citrinos sultimis, palikti kelioms minutems ir isvirti garuose. As kepiau keptuveje, tai gana neisvaizdziai atrodo krapai.
Na mes cia stengiames sveikiau maitintis!!!
Troskinti spinatai su kedro riesutais ir lasisa, kuri turejo buti gaminama garuose.
Lasisa apiberti druska, pipirais ir krapais. Apslakstyti citrinos sultimis, palikti kelioms minutems ir isvirti garuose. As kepiau keptuveje, tai gana neisvaizdziai atrodo krapai.
Na mes cia stengiames sveikiau maitintis!!!
nuostabiai atrodo! megstu tokius reikalus
o garpuodyje ar teko ruosti lasisa,ar skani tokia? kokia buna jos konsistencija,tvirtumas,sultingumas?
QUOTE(Renatina @ 2009 02 25, 14:26)
nuostabiai atrodo! megstu tokius reikalus
o garpuodyje ar teko ruosti lasisa,ar skani tokia? kokia buna jos konsistencija,tvirtumas,sultingumas?
o garpuodyje ar teko ruosti lasisa,ar skani tokia? kokia buna jos konsistencija,tvirtumas,sultingumas?
Na garpuodzio neturiu, bet turiu toki japoniska bambukini dekla, kur Japonai garina maista, tai ten kartais garinu. Siaip lasisa buna labai gardi ir sultinga, nes nepraranda visu riebaliuku kaip kepant ( gal greicau perkepant ).
o as kai lankausi tik cia tai man gerai ir sriubos ir uzkandziai ir tortai
tema - receptai su foto
tema - receptai su foto
As su Brilijante visiskai sutinku, cia sauniausia temele, viskas cia ok ir tvarkinga, o jei kam koks receptas ne prie dusios, gi galima praleisti ir tiek.
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 25, 13:33)
Na garpuodzio neturiu, bet turiu toki japoniska bambukini dekla, kur Japonai garina maista, tai ten kartais garinu. Siaip lasisa buna labai gardi ir sultinga, nes nepraranda visu riebaliuku kaip kepant ( gal greicau perkepant ).
supratau. tokio japonisko neturiu..
lasisa labiau megstam kepti orkaiteje,nei keptuveje - skirtumas labai paprastas: orkaiteje nesukepa jokie prieskoniai, zoleles, o ir isbegusi riebaliuka galima i ta pacia lekste uzsilasinti,jei kas megsta galesiu kitakart kepdama foto prikabinti,tas "nesukepeliskumas" apetitiskai labai atrodo
nieko blogo nesakau, siaip tik patebejimas toks.. o gal kam sriuba ir yra ta diena antrasis patiekalas ane
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 25, 15:00)
nieko blogo nesakau, siaip tik patebejimas toks.. o gal kam sriuba ir yra ta diena antrasis patiekalas ane
vat kartais specialiai darau tokia ale sriuba ...tokia tirsta.....tai nei sriuba, nei troskinys
QUOTE(Renatina @ 2009 02 25, 14:47)
supratau. tokio japonisko neturiu..
lasisa labiau megstam kepti orkaiteje,nei keptuveje - skirtumas labai paprastas: orkaiteje nesukepa jokie prieskoniai, zoleles, o ir isbegusi riebaliuka galima i ta pacia lekste uzsilasinti,jei kas megsta galesiu kitakart kepdama foto prikabinti,tas "nesukepeliskumas" apetitiskai labai atrodo
lasisa labiau megstam kepti orkaiteje,nei keptuveje - skirtumas labai paprastas: orkaiteje nesukepa jokie prieskoniai, zoleles, o ir isbegusi riebaliuka galima i ta pacia lekste uzsilasinti,jei kas megsta galesiu kitakart kepdama foto prikabinti,tas "nesukepeliskumas" apetitiskai labai atrodo
Man taip pat patinka orkaiteje, bet paskui nusprendziau, kad neekonomiska orkaiteje, jei reikia tik kelis gabaliukus zuvies kepti. Nes kol ikaista ir pan daug elektros! ( na juk krize! ) Bet jei kepu dar kazka orkaiteje, tai ir zuvi tuo paciu iskepu. Siaip dazniau grilinu, nes turim toki nedideli elektrini grili, kuris greitai ten apsisuka. Garinti patinka, nes jei su tais paciais krapais darom, tai spalva islieka, na kartais tai ir akimis valgom!
O tas japoniskas atrodo panasus i sita:
uj, kiek skaniai prigaminot...
labiausiai noriu idarytu bulviu, suvyniotu blyneliu, lasisos, pomidoru
srove o kam pili aliejaus jei po to mirkai i kiausini, dziuveselius ir kepi aliejuj? as irgi panasiai darau - prieskoniuoju, bet aliejaus niekad nededu
o del uzkandziu ir sriubu krovimo cia tai mat ji sunys, gal tikrai kazkam tai buvo pietus, o tortu tai gal cia jau nekelkim tam yra atskiros temos as pvz. sriubas ir uzkandzius stengiuosi kelti i tam skirtas temeles
labiausiai noriu idarytu bulviu, suvyniotu blyneliu, lasisos, pomidoru
QUOTE(Srove @ 2009 02 24, 22:23)
Karbonadas.Kiaulienos nugarine pamusiau plonai, istryniau cesnakais, pipirais, druska, aliejumi ir palikau porai val.
srove o kam pili aliejaus jei po to mirkai i kiausini, dziuveselius ir kepi aliejuj? as irgi panasiai darau - prieskoniuoju, bet aliejaus niekad nededu
o del uzkandziu ir sriubu krovimo cia tai mat ji sunys, gal tikrai kazkam tai buvo pietus, o tortu tai gal cia jau nekelkim tam yra atskiros temos as pvz. sriubas ir uzkandzius stengiuosi kelti i tam skirtas temeles
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 25, 13:44)
o as kai lankausi tik cia tai man gerai ir sriubos ir uzkandziai ir tortai
tema - receptai su foto
tema - receptai su foto
Bet juk skyrelis -antri patiekalai kazkada senau buvau zuvienes recepta idejus cia, tai pylos gavau jei cia skyrelis antru patiekalu manyciau ir foto tokios turetu buti
Srove pomidorai labai apetitnai atrodo, butinai isbandysiu
QUOTE(justina_r @ 2009 02 25, 15:24)
Bet juk skyrelis -antri patiekalai kazkada senau buvau zuvienes recepta idejus cia, tai pylos gavau jei cia skyrelis antru patiekalu manyciau ir foto tokios turetu buti
Srove pomidorai labai apetitnai atrodo, butinai isbandysiu
Srove pomidorai labai apetitnai atrodo, butinai isbandysiu
todel, kad nera tik atskiro - receptai su foto....
pietukams snd darem taip
supjasuciau stambiais gabaliukais kiaulienos kumpi, paprieskoniavau citrininiais pipirais ir mesos prieskoniais ir palikau pusei val, tada i keptuve ipyliau biski aliejaus ir vandens daugiau, sumeciau mesa...kai apsitroskino, sumeciau dvi paprikas - raudona ir geltona, tada dar galva svoguno ir pabaigoje idejau puse indelio grietines.......