Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

Ikristute,ar gerai supratau,kad kalakutienos kukuliu nereikia apkepti?Tu juos pries troskinima apvirei?
Siaip receptukas vertas dėmesio...Kiek laiko troskinasi?
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2009 03 10, 23:16)
Siandien bandziau gaminti Vengriska guliasa

rolleyes.gif noreciau

QUOTE(ikristute @ 2009 03 11, 01:14)

thumbup.gif skanus visi patiekaliukai
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2009 03 11, 02:14)
Kalakutienos kukuliai troškinti grietinėlėje

Šitą išsisaugojau ir būtinai pasidarysiu.
Paprasta, bet skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2009 03 11, 01:14)
Kalakutienos kukuliai troškinti grietinėlėje

labai skaniai atrodo ir kukuliai, ir kosyte, ir ypac salotos thumbup.gif
oi kaip noreciau pietums dabar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2009 03 11, 09:14)
Ikristute,ar gerai supratau,kad kalakutienos kukuliu nereikia apkepti?Tu juos pries troskinima apvirei?
Siaip receptukas vertas dėmesio...Kiek laiko troskinasi?

Kept nereikia, tik kelias min. apviriau, pabijojau, kad išsileis, neišlaikys formos smile.gif , o troškinau maždaug apie valanda, nes dariau didesnį kiekį, tai šiek tiek ilgiau užtruko, bet skonis tai pasaka, bent jau man essen.gif ir darbo prie jų nėra daug smile.gif
Atsakyti
Kepenėlės su bulvių koše

Kepenėles kelias valandas palaikiau piene, po to užbėriau druskos, pipirų, kiekvieną apvoliojau miltuose ir dėjau į keptuvę. Šiek tiek pakepinau, sudėjau svogūna, įpyliau vandens (maždaug iki pusės kepenų) ir uždengus dangtį troškinau. Paskui įdėjau kelis šaukštus grietinės, pamaišiau viską, užbėriau svogūnų laiškų, krapų essen.gif
Bulvių košės gaminimas turbūt aiškus biggrin.gif ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsiprašau už diiiideles foto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IceQueen: 11 kovo 2009 - 18:22
QUOTE(IceQueen @ 2009 03 11, 19:19)
Kepenėlės su bulvių koše

Kepenėles kelias valandas palaikiau piene, po to užbėriau druskos, pipirų, kiekvieną apvoliojau miltuose ir dėjau į keptuvę. Šiek tiek pakepinau, sudėjau svogūna, įpyliau vandens (maždaug iki pusės kepenų) ir uždengus dangtį troškinau. Paskui įdėjau kelis šaukštus grietinės, pamaišiau viską, užbėriau svogūnų laiškų, krapų essen.gif
Bulvių košės gaminimas turbūt aiškus biggrin.gif  ax.gif

Na turėtų būti labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
As isbandziau Nerytes makaronus su lasisa .niu labai skanus ir tikrai daug kartu bus pas mane daromi.aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 03 09, 21:13)
vistienos sriuba

Ne nu koks grožis bigsmile.gif essen.gif Šita tema man atgaiva, nes prisiskaitau visokių temų iš "Kertelės sielai" rolleyes.gif Šaunuolės visos gaminančios, reik ir man kokių idėjų nusigvelbt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 03 11, 19:41)

Atrodo fantastiskai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=aguonele,2009 03 11, 19:41]
As isbandziau Nerytes makaronus su lasisa .niu labai skanus ir tikrai daug kartu bus pas mane daromi.aciu 4u.gif
Kaip skaniai atrodo essen.gif bigsmile.gif , reiks butinai išbandyti
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 03 11, 19:41)
As isbandziau Nerytes makaronus su lasisa .niu labai skanus ir tikrai daug kartu bus pas mane daromi.aciu  4u.gif

kaip gardziai atrodo rolleyes.gif Malonu, kad patiko wub.gif
Atsakyti