Ikristute,ar gerai supratau,kad kalakutienos kukuliu nereikia apkepti?Tu juos pries troskinima apvirei?
Siaip receptukas vertas dėmesio...Kiek laiko troskinasi?
QUOTE(Monalyza @ 2009 03 10, 23:16)
Siandien bandziau gaminti Vengriska guliasa
noreciau
QUOTE(ikristute @ 2009 03 11, 01:14)
skanus visi patiekaliukai
QUOTE(ikristute @ 2009 03 11, 02:14)
Kalakutienos kukuliai troškinti grietinėlėje
Šitą išsisaugojau ir būtinai pasidarysiu.
Paprasta, bet skanu
QUOTE(ikristute @ 2009 03 11, 01:14)
Kalakutienos kukuliai troškinti grietinėlėje
labai skaniai atrodo ir kukuliai, ir kosyte, ir ypac salotos
oi kaip noreciau pietums dabar
QUOTE(vyšnelė @ 2009 03 11, 09:14)
Ikristute,ar gerai supratau,kad kalakutienos kukuliu nereikia apkepti?Tu juos pries troskinima apvirei?
Kept nereikia, tik kelias min. apviriau, pabijojau, kad išsileis, neišlaikys formos , o troškinau maždaug apie valanda, nes dariau didesnį kiekį, tai šiek tiek ilgiau užtruko, bet skonis tai pasaka, bent jau man ir darbo prie jų nėra daug
Kepenėlės su bulvių koše
Kepenėles kelias valandas palaikiau piene, po to užbėriau druskos, pipirų, kiekvieną apvoliojau miltuose ir dėjau į keptuvę. Šiek tiek pakepinau, sudėjau svogūna, įpyliau vandens (maždaug iki pusės kepenų) ir uždengus dangtį troškinau. Paskui įdėjau kelis šaukštus grietinės, pamaišiau viską, užbėriau svogūnų laiškų, krapų
Bulvių košės gaminimas turbūt aiškus
Atsiprašau už diiiideles foto
Kepenėles kelias valandas palaikiau piene, po to užbėriau druskos, pipirų, kiekvieną apvoliojau miltuose ir dėjau į keptuvę. Šiek tiek pakepinau, sudėjau svogūna, įpyliau vandens (maždaug iki pusės kepenų) ir uždengus dangtį troškinau. Paskui įdėjau kelis šaukštus grietinės, pamaišiau viską, užbėriau svogūnų laiškų, krapų
Atsiprašau už diiiideles foto
QUOTE(IceQueen @ 2009 03 11, 19:19)
Kepenėlės su bulvių koše
Na turėtų būti labai skanu
As isbandziau Nerytes makaronus su lasisa .niu labai skanus ir tikrai daug kartu bus pas mane daromi.aciu
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 03 09, 21:13)
vistienos sriuba
Ne nu koks grožis Šita tema man atgaiva, nes prisiskaitau visokių temų iš "Kertelės sielai" Šaunuolės visos gaminančios, reik ir man kokių idėjų nusigvelbt
QUOTE(aguonele @ 2009 03 11, 19:41)
Atrodo fantastiskai
[quote=aguonele,2009 03 11, 19:41]
As isbandziau Nerytes makaronus su lasisa .niu labai skanus ir tikrai daug kartu bus pas mane daromi.aciu
Kaip skaniai atrodo , reiks butinai išbandyti
Kaip skaniai atrodo , reiks butinai išbandyti
QUOTE(aguonele @ 2009 03 11, 19:41)
kaip gardziai atrodo Malonu, kad patiko