Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 10, 12:53)
JURGULIUK,A TO KOTLETO DAR LIKO g.gif KAIP SKANIAI ATRODO,TUOJ SUVALGYCIAU essen.gif

liko gabalėlis biggrin.gif bet yra darbininkas pas mumi, tai pekpiau su kiaušiniu ir nebeliko jau verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 10, 11:09)
pasirodau ir aš ax.gif 

jungiuos ir as prie komplimentu 4u.gif
Atsakyti



QUOTE(virgante @ 2009 03 10, 10:15)
smile.gif sveikute noriu paklausti kur radai pirkti portugaliskokario pirkti.nes niekur as nerandu.arba blogai ieskau.dekui uz informacija smile.gif


na as ne lietuvoj esu blush2.gif parduotuvej pirkau, bet islandijoj biggrin.gif gal mergytes lietuvoj gyvenancios zinos ka nors? g.gif man patinka portugaliskas karis, kitoks skonis ir spalva, pakeitimui, kad neatsibostu turiu indisko rolleyes.gif
Atsakyti
Idedu dar vieną receptuką, jis paprastas, pavadinau "tinginės cepelinai"
kadangi labai sukiotiss virtuvej negaliu, o vakar nusipirkom sulčiaspaude, tai sugalvojau pagaminti cepelinus. man cepelinai amžinai nepavykdavo doh.gif tai pradžiai pabandžiau su cepelinų mišinio pagalba juos pagaminti blush2.gif

user posted image

Tingines cepelinai

1,5 žalių bulvių
1 pak. cepelinų mišinio

Įdarui: faršas, prieskoniukai, keptas svogūnas

Bulves tarkavau ir spaudžiau su sulčiaspaude, mišinį pagaminau kaip parašyta recepte, tada sumaišiau su tarkiais. Sudėjau puse iš tarkių gauto krakmolo.
Formavau nedidelius cepelinus, viriau 15 min pasūdytame vandenyje.

Gavosi kaip žalių ir virtų buvlių cepelinai.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 09, 18:09)
Mano paprastuciai priespieciai
VIRTU BULVIU BLYNELIAI



receptuka ishsisaugojau thumbup.gif
Atsakyti
Labas,dabar kepu toki apkepa tarkuotos bulves stambia tarka ir farsas,sluoksnis farso ,sluoksnis bulviu,ar dar reikia deti pabaigoj kepimo surio ar kiausinio? g.gif
Atsakyti
Bulviniai blynai su mėsa
user posted image
Sutarkuojam bulves (apie dešimt), įmušam porą kiaušinių, įdedam porą šaukštų miltų, šiek tiek druskos, pipirų. Paimam apie 300g. kiaulienos faršo, į jį įdedam mėgstamų prieskonių, vieną svogūną. Įkaitintoje keptuvėje formuojame blynus, ant viršaus dedam faršo, o ant faršo dar pilam tarkio, apkepam iš abiejų pusių. Skanaus!
Atsakyti
Merginos, kurios isidejot mano bloga i favoritus tai toks mazas niuansas, kad pasikeite adresas, kol kas atsidarys ir per pl. bet veliau nebe, jei norit ir toliau matyti bloga isiveskit si adresa http://www_neringa-blogas_com/
Atsakyti
Sveikutės smile.gif pristatau ir savo pietukus - kiaulienos maltinukas su pievagrybių padažu bei salotom smile.gif foto gal ir nelabai kokia, bet skonis nestuke.gif
taigi, faršą pasiruošiau kaip kotletukams, suformavau tokius kaip kepsniukus ir pusvalandukui pašoviau į aliejumi pateptą skardą orkaitėj. prieš baigiant kept apibarsčiau tarkuotu sūriu.

padažiuką dariau taip: keptuvėje pakepinau sutarkuotą morkytę, paskui dėjau pjaustytus pievagrybius, jiems apkepus - pomidoro. po kelių minučių įpyliau vanednuko ir palikau troškintis, kol išgaruos vandenukas, ty ~5min. pyliau grietinės, dėjau prieskonių ir šaukštą miltų.

patiekiau su bulvytėm ir pomidorų- agurkų- šv. salotų makalioše smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2009 03 09, 19:59)
labai dekoju uz receptuka,superinis drinks_cheers.gif  wub.gif  tik dariau truputi paprasciau 4u.gif

Žuvis marškinėliuose.



Kaip smagu, kad patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=tavo_katyte,2009 03 10, 19:49]
Sveikutės smile.gif pristatau ir savo pietukus - kiaulienos maltinukas su pievagrybių padažu bei salotom smile.gif
kaip katlieto uzsimaniau niam niam bigsmile.gif
Atsakyti
Musu vakariene (Atsiprasau uz nekokyniska foto) smile.gif
Obuoliu blyneliai :
4 obuoliai
1 kiausinis
miltai
pienas
cukrus

Obuolius sutarkavau ant bulvines tarkos, sudejau visus ingridientus ismaisiau ir iskepiau smile.gif Vlagem su grietine ir uogiene, labai skanus blyneliai gavosi wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 10 kovo 2009 - 20:12