cafe del mar, receptai tai nerealūs atrodo
As cia, aisku, laiku ilindau
Fantastiski patiekalai, saunuoles, mergaites
Fantastiski patiekalai, saunuoles, mergaites
pasirodau ir aš gal kam praves idėja su "kotletu", nes pati nelabai dabar galiu daug suktis virtuvėje
"kotletukui" aš naudojau:
1,5 kiaulienos faršo
1 nemažas svogūnas
2 š majonezo
2 š krakmolo
2 kiaušiniai
pipiriukai, druskytė
Įdarui:
konservuoti žirneliai, tarkuotos ir pakepintos morkos, smulkiai pjaustyta paprika
26 cm skersmens formą "išklojau" faršu, užlenkdama kraštus, tada uždėjau įdaro, tada vėl "užklojau" faršu.
Kepiau apie 1 val uždengta folija, po to folija nuėmiau ir nusėmiau susidariusi sultinuka, apskrudinau.
Garnyrui virtos bulvės ir burokėlių mišrainytė
Namie virti burokėliai
Konservuoti žirneliai ir pupelės
Marinuoti agurkai
Majonezas
Burokėlius ir agurkus supjausčiau nedideliais kūbeliai, idėjau nusunktas pupeles ir žirnelius, sumaišiau su majonezu.
Manau dar tiktu ir žalias smulkiai pjaustytas svogūnas.
Visko tiek kiek norite
Į nusemtą sultinuką idėjau tris šaukštus grietinės, pridėjau žalių petražolių ir krapų ir va padažiukas.
Gavosi dyyyyyyyyyyyydelis kotletas, bet labai skanus ir sultingas.
"kotletukui" aš naudojau:
1,5 kiaulienos faršo
1 nemažas svogūnas
2 š majonezo
2 š krakmolo
2 kiaušiniai
pipiriukai, druskytė
Įdarui:
konservuoti žirneliai, tarkuotos ir pakepintos morkos, smulkiai pjaustyta paprika
26 cm skersmens formą "išklojau" faršu, užlenkdama kraštus, tada uždėjau įdaro, tada vėl "užklojau" faršu.
Kepiau apie 1 val uždengta folija, po to folija nuėmiau ir nusėmiau susidariusi sultinuka, apskrudinau.
Garnyrui virtos bulvės ir burokėlių mišrainytė
Namie virti burokėliai
Konservuoti žirneliai ir pupelės
Marinuoti agurkai
Majonezas
Burokėlius ir agurkus supjausčiau nedideliais kūbeliai, idėjau nusunktas pupeles ir žirnelius, sumaišiau su majonezu.
Manau dar tiktu ir žalias smulkiai pjaustytas svogūnas.
Visko tiek kiek norite
Į nusemtą sultinuką idėjau tris šaukštus grietinės, pridėjau žalių petražolių ir krapų ir va padažiukas.
Gavosi dyyyyyyyyyyyydelis kotletas, bet labai skanus ir sultingas.
QUOTE(cafe del mar @ 2009 03 10, 01:43)
Šiandien netikėtai gavosi kiniški pietūs.
Kinietiška sriubytė:
Ir kiauliena kinietiškai:
Kinietiška sriubytė:
Ir kiauliena kinietiškai:
Nuostabiai atrodo, na bent jau nebuna labai riebus Rytietiski patiekalai, nors ir aliejuje kepami, bet dar nesu maciusi plaukiajancio riebalo!!!
Tikrai graziai ir skaniai atrodo!!!
QUOTE(Koruklu @ 2009 03 10, 11:13)
Nuostabiai atrodo, na bent jau nebuna labai riebus Rytietiski patiekalai, nors ir aliejuje kepami, bet dar nesu maciusi plaukiajancio riebalo!!!
Tikrai graziai ir skaniai atrodo!!!
Tikrai graziai ir skaniai atrodo!!!
Ačiukas
a, dėl to riebaliuko ka aš galiu pasakyti ...naudojau kiaulienos sprandinę ,tai gal dėt to..ir beto į sriubytę dėjau visus produktus apkeptus trupučiu aliejaus
Reiktų tikriausiai liesą kiaulieną naudoti,bet po ranka buvo sprandinė,tai tiek...
Tai sakau, kad nors ir kepa ir aliejaus naudoja Kinieciai , bet vistiek nesimato, kad riebu!!!
QUOTE(jurgav.. @ 2009 03 09, 21:21)
pasaka o galima tokių išsikept orkaitėj ar keptuvėj be riebalų? ar nieko doro neišeitų??
iseitu
QUOTE(mickute7 @ 2009 03 09, 21:45)
ji gaunasi tokia, kad negali jos rankom formuoti, nes limpa ir veliasi, del to parasiau skystoka, bet ne tokia, kad teka nuo sauksto, ne
QUOTE(cafe del mar @ 2009 03 09, 23:43)
Šiandien netikėtai gavosi kiniški pietūs.
Kinietiška sriubytė:
Ir kiauliena kinietiškai:
Kinietiška sriubytė:
Ir kiauliena kinietiškai:
super!
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 03 09, 21:13)
vistienos sriuba
is vistos kaulu isviriau sultini, nuo kauliuku dar pririnkau 150g mesytes
200g saldzios bulves
100g morkos
120g svoguno
viska supjauscius gerokai pakepinau keptuveje be riebalu, paskui i sultini, pusvalandi paviriau tada i blenderi, prieskoniu (raudonelis, bazilikas, portugaliskas karis, nemazai astrios cili, daug dziovintu petrazoliu ir svogunu laisku, gaila kad neturejau svieziu, trys skilteles trinto cesnako), uzviriau, pora minuciu pavirti ir sesti prie stalo su didziuoju saukstu ir skrebuciu su cesnaku uzkasti
cia gal ne visiems antras patiekalas pasirodys, bet man labai sotus mesiskas ir pagrindinis
is vistos kaulu isviriau sultini, nuo kauliuku dar pririnkau 150g mesytes
200g saldzios bulves
100g morkos
120g svoguno
viska supjauscius gerokai pakepinau keptuveje be riebalu, paskui i sultini, pusvalandi paviriau tada i blenderi, prieskoniu (raudonelis, bazilikas, portugaliskas karis, nemazai astrios cili, daug dziovintu petrazoliu ir svogunu laisku, gaila kad neturejau svieziu, trys skilteles trinto cesnako), uzviriau, pora minuciu pavirti ir sesti prie stalo su didziuoju saukstu ir skrebuciu su cesnaku uzkasti
cia gal ne visiems antras patiekalas pasirodys, bet man labai sotus mesiskas ir pagrindinis
sveikute noriu paklausti kur radai pirkti portugaliskokario pirkti.nes niekur as nerandu.arba blogai ieskau.dekui uz informacija
kai reikia isvalyti saldytuva
turejau nedideli gabaliuka kiaulienos kumpio....supjausciau gabaliukais ir apviriau puode.....sumeciau i ketptuve....pripjausciau ė vnt sampinjonu.....perku saldytas darzoves....sumeciau maisiuka brokoliu ir maisiuka kalafijoro.....pripjausciau daug cesnako ir viska apkepiau.....vandeny nuo mesytes isviriau ryzius....kai isvire, idejau sviesto.....tada ryzius suverciau i keptuve, supyliau puse induko kecupo ir viska gerai ismaisiau, dar siek tiek pasitroskino ir skanaus
turejau nedideli gabaliuka kiaulienos kumpio....supjausciau gabaliukais ir apviriau puode.....sumeciau i ketptuve....pripjausciau ė vnt sampinjonu.....perku saldytas darzoves....sumeciau maisiuka brokoliu ir maisiuka kalafijoro.....pripjausciau daug cesnako ir viska apkepiau.....vandeny nuo mesytes isviriau ryzius....kai isvire, idejau sviesto.....tada ryzius suverciau i keptuve, supyliau puse induko kecupo ir viska gerai ismaisiau, dar siek tiek pasitroskino ir skanaus
jurgiuliuk,noriu tokio kotleto
JURGULIUK,A TO KOTLETO DAR LIKO KAIP SKANIAI ATRODO,TUOJ SUVALGYCIAU
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 10, 11:09)
pasirodau ir aš gal kam praves idėja su "kotletu", nes pati nelabai dabar galiu daug suktis virtuvėje
ir as labai noriu reikes ryt pasidaryti