bla bla bla
tik bukit mielos, neikit i gincus su rozmarinu, nes dar viena tema sugadinsim, o sitoj tiek daug geru ideju
o vat ko nemoku, tai cepelinu
kiek dariau tiek nesigavo...o kodel
kiek dariau tiek nesigavo...o kodel
Mano paprastuciai priespieciai
VIRTU BULVIU BLYNELIAI
turejau kokias 6-7 bulves, jas sumaliau, idejau druskos (nes buvo virtos su lupena, be druskos), imusiau kiausini ir siek tiek (gal 2-3 saukstus) iberiau krakmolo, viska ismaisau, gaunasi skystoka tesla, su saukstu dedu i keptuve ir kepu kol graziai apskrunda. gaunasi skanus, puruciai blyneliai
VIRTU BULVIU BLYNELIAI
turejau kokias 6-7 bulves, jas sumaliau, idejau druskos (nes buvo virtos su lupena, be druskos), imusiau kiausini ir siek tiek (gal 2-3 saukstus) iberiau krakmolo, viska ismaisau, gaunasi skystoka tesla, su saukstu dedu i keptuve ir kepu kol graziai apskrunda. gaunasi skanus, puruciai blyneliai
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 09, 17:09)
oj kaip skanu
norejau paklaust,o malei su ta mesmale? nes as tokios neturiu,bet turiu blenderi,tai mastau gal ir su juo kas gautus?
QUOTE(Dajli @ 2009 03 09, 16:14)
oj kaip skanu
norejau paklaust,o malei su ta mesmale? nes as tokios neturiu,bet turiu blenderi,tai mastau gal ir su juo kas gautus?
liau su paprasta smulkia mesmale, su blenderiu gausis kosyte... geriau tada sugrusk su grustuve o siaip labai skanu, o dar kai as bulvine
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 09, 17:21)
liau su paprasta smulkia mesmale, su blenderiu gausis kosyte... geriau tada sugrusk su grustuve o siaip labai skanu, o dar kai as bulvine
supratau,aciu uz patarima,nes as irgi bulvine
QUOTE(Linucia @ 2009 03 08, 21:53)
Naktine Fėja, junkis drąsiai
Liuks tavo patiekaliuko idėja, aš jau padariau copy-paste, ačiū
Liuks tavo patiekaliuko idėja, aš jau padariau copy-paste, ačiū
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 09, 05:02)
QUOTE(mammka @ 2009 03 09, 07:38)
Netgi labai vykusios foto .Skaniai labai viskas atrodo . Lauksim tolesnių patiekalų
aciu,mergytes uz silta priemima butinai gaminsiu ir rodysiu
QUOTE(Monalyza @ 2009 03 09, 10:58)
aga, superine dieta kad man taip ale man ir liesi patiekalai skanus
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 09, 14:21)
su blenderiu gausis kosyte... geriau tada sugrusk su grustuve
pritariu, nes blenderis nelabai nori sausa bulve sukti, reikalauja sultinio gaunas skysta, tada daugiau krakmolo deti ir kieti gaunas, nebe purus
kazkurios mergytes patarimu pasinaudojau ir neturint mesmales bulves virtas per burokine tarka sutarkuoju gaunasi praktiskai tas pats aisku geriau kai bulves didokos, viena diena prisiviriau tokiu kaip pupu didumo tai oi pirstukai kentejo
O as bulves isverdu, ir iskart sugrudu, tai nereikia malt paskui aisku sis variantas tinka tada, kai specialiai verdu bulves kokioms nors bandukems
QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 08, 19:58)
labai dekoju uz receptuka,superinis tik dariau truputi paprasciau
Žuvis marškinėliuose.
file supjaustyti paprieskoniuoti ,dziuveselius sumaisyti su dž. žolelėm (mairunas,rozmarinas,ciberzole ir t.t..) zuvi voliot i kiausinio plakini ir dziuveselius ,procesa kartoti kelis .
Deti i skarda išklota kepimo popierium,kepti 15 min.
Kalakutienos petukai.
Pamarinuoti padazu (medus,sojos padazas,citrina,cesnakas,aliejus) sudesi i skarda,pripjaustyti obuoliu,ananasu,labai puikus derinys.
Kepti 1.5 val uzdengus folija,baigiant atidengti,kad apskrustu