Nuo pirmadienio sakiau kudinuos Tai va namo "dietinis" patiekalas Cepelinai tesla pabal bulviniu banduciu like buvo bulviu koses nuo vakar tai idejau kiausini krakmolo Viduj virtas farsas nuotrauka nelabai bet skonis
neužpykit, bet pasakysiu, kad netikslesnio recepto dar paieškoti reiktų
jei jau rašot, tai ir rašykit su visais kiekiais ir gamybos eiga
o dabar tik į nuotrauką pasižiūrėti ir belieka, daugiau naudos 0
neužpykit, bet pasakysiu, kad netikslesnio recepto dar paieškoti reiktų
jei jau rašot, tai ir rašykit su visais kiekiais ir gamybos eiga
o dabar tik į nuotrauką pasižiūrėti ir belieka, daugiau naudos 0
burbuliuks, tavo tiesa, netikslus receptas, jei nemokeciau tokiu cepelinu gaminti irgi nieko nesuprasciau o turiu prisipazinti ir as, kad nemoku daryti pagal receptus, visad viska imu is akies ziuriu pagal teslos konsistencija, lipnuma
burbuliuks, tavo tiesa, netikslus receptas, jei nemokeciau tokiu cepelinu gaminti irgi nieko nesuprasciau o turiu prisipazinti ir as, kad nemoku daryti pagal receptus, visad viska imu is akies ziuriu pagal teslos konsistencija, lipnuma
aš tai cepakų nemėgstu aš tik jų užsimanydavau...
tai kaip ir šitas receptas nelabai domina... bet va kai kuriuose taip pasigendu tų kiekių ir tikslių gamybos instrukcijų...
Reikės: 500 gramų faršo 1 pakelio šaldytų daržovių (naudojau HORTEX daržoves skirtas kepimui) Įvairių prieskonių
Į įkaitintą keptuvę dedam faršą, mėgstamų prieskonių (dėjau žvėrienos prieskonių, česnako ir rozmarino), pakepinam apie penkiolika min, tada sudedam daržoves, jas dar apibarstom prieskoniais ir troškinam apie pusvalandį. Skanaus!
aš tai cepakų nemėgstu aš tik jų užsimanydavau...
tai kaip ir šitas receptas nelabai domina... bet va kai kuriuose taip pasigendu tų kiekių ir tikslių gamybos instrukcijų...
Reikės:
500 gramų faršo
1 pakelio šaldytų daržovių (naudojau HORTEX daržoves skirtas kepimui)
Įvairių prieskonių
Į įkaitintą keptuvę dedam faršą, mėgstamų prieskonių (dėjau žvėrienos prieskonių, česnako ir rozmarino), pakepinam apie penkiolika min, tada sudedam daržoves, jas dar apibarstom prieskoniais ir troškinam apie pusvalandį. Skanaus!