Nerytė labai skanus troskinukas, nesu valgius su salieru stiebais. Reiktu isbandyti
Ir pritariu zuvies kotletus paskutini kart valgiau pries kokius pora metu. Gaila kad neturiu mesmales
Ir pritariu zuvies kotletus paskutini kart valgiau pries kokius pora metu. Gaila kad neturiu mesmales
QUOTE(daivaP @ 2009 03 06, 19:02)
Ir vėl kotletukai su burokėliais man tie burokėliai labiau patinka nei kotletukai
ir man labai jau burokeliu noretusi
Suktinukai arba idarytos vistu skurytes
Nusilupau skuryte nuo visos vistos( MB skuryciu vis tiek nevalgo) Smulkiai susipjausciau gabaliuka vistos krutineles, imiau 250 gramu kiaulinos farso, keletas pievagrybiu,sutarkuotu burokine tarka, druskytes, prieskoniu. Viska susimaisiau, tada formavau tokius ale cepelinus ir dejau i viduriuka surio fermentinio. Ta "cepelina" ivyniojau i vistos skuryte. Man is vienos vistos skurytes gavosi 3 dideli ir du mazesni suktinukai.
Tada pavoliojau i kiausinio plakini, i dziuveselius, dar i kiausini ir i dziuveselius. Viskas graziai pasidenge dziuveseliais, tada dejau i kepimo inda, uzdengiau folija ir i ikaitinta iki 190 laipsniu orkaite.
Kepiau 30 min. tada istriaukiau ir aplink pridejau supjaustytu chestnut grybuku, paprikos ir pomidoro, dejau kepti dar apie 20-25 min.
Tada nuemiau folija ir pakepiau apie 5 min. tiesiog .kad pavirsius apskrustu.
Valgem su bulviu kose, kalafijoru ir jaunais brokoliais.
Skanaus
Nusilupau skuryte nuo visos vistos( MB skuryciu vis tiek nevalgo) Smulkiai susipjausciau gabaliuka vistos krutineles, imiau 250 gramu kiaulinos farso, keletas pievagrybiu,sutarkuotu burokine tarka, druskytes, prieskoniu. Viska susimaisiau, tada formavau tokius ale cepelinus ir dejau i viduriuka surio fermentinio. Ta "cepelina" ivyniojau i vistos skuryte. Man is vienos vistos skurytes gavosi 3 dideli ir du mazesni suktinukai.
Tada pavoliojau i kiausinio plakini, i dziuveselius, dar i kiausini ir i dziuveselius. Viskas graziai pasidenge dziuveseliais, tada dejau i kepimo inda, uzdengiau folija ir i ikaitinta iki 190 laipsniu orkaite.
Kepiau 30 min. tada istriaukiau ir aplink pridejau supjaustytu chestnut grybuku, paprikos ir pomidoro, dejau kepti dar apie 20-25 min.
Tada nuemiau folija ir pakepiau apie 5 min. tiesiog .kad pavirsius apskrustu.
Valgem su bulviu kose, kalafijoru ir jaunais brokoliais.
Skanaus
tacha,skaniai atrodo.
QUOTE(tasha @ 2009 03 06, 22:24)
Sauniai atrodo
:4u:Tasha,atrodo labai skaniai.
sveikos-prisijungiu ir as,cia taip viskas gardziai atrodo:valgis
QUOTE(tasha @ 2009 03 06, 22:24)
Suktinukai arba idarytos vistu skurytes
Koks puikus receptukas
Tasha
o kur tu skuru ieskot pirkt
pas mumi irgi snd bus zuvies kotleciukai
o kur tu skuru ieskot pirkt
pas mumi irgi snd bus zuvies kotleciukai
Odelių esu mačius oirkt specializuotose paukštienos parduotuvėse, turguje
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 07, 09:01)
turguje , kur paukštiena prekiauja, jei nesimato, tai reik paklaust, jos turi kažkur 2 Lt/kg