Tokiam troškinukui reikia:
* gabalėlio mėsos apie 0,3 - 0,5 kg.
* 2-3 morkų
* 2 saliero stiebų
* 1 cukinijos
* 4-5 pepperoni žaliųjų pipirų
* sojos padažo
* pomidorų tyrės
* pipirų
Gaminimo eiga tokia: morkas supjaustom griežinėliais ir pakepinam įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus kokias 3-5 min. Mažais gabalėliais susipjaustom mėsą, aš turėjau kiaulienos kumpio, sudedam prie morkų, pakepinam kol mėsytė gražiai apkeps, sudedam pjaustytus saliero stiebus, pepperoni pipirus, cukiniją ir viską apšlakstom sojos padažu ir keletą minučių pakepinam, vėliau supilam pomidorų tyrę, uždengiam keptuve dangčiu ir patroškinam, baigiant troškintis užbarstome šiek tiek pipirų ir viskas, jokiu prieskonių, nei druskos nebereikia.
Valgėme su ryžių formos makaronais (man jie labai patinka, rekomenduoju ir Jums
), prieš patiekiant apibarsčiau svogūno laiškais.