Visada mesos pyragui naudoju pirktine tesla.
Bulviniai grybukai tiesiog zavesys
Noriu paklausti, ar kas naudojat toki prieskoni - citrinzole? Gal zinot kur jos galima nusipirkti?
QUOTE(Azazella @ 2009 03 05, 10:45)
Noriu paklausti, ar kas naudojat toki prieskoni - citrinzole? Gal zinot kur jos galima nusipirkti?
Pirkau neseniai maximoje ten kur darzoves, citrinzole stiebeliais, bet taip ir nesugalvojau kur ja panaudoti
Citrinžolė
Citrinžolė [Cymbopogon] - tai Tailando, Šri Lankos, Vietnamo, Karibų salų virtuvėse naudojama prieskoninė žolelė. Jos stiebai pakankamai kieti, todėl prieš naudojimą reikia smulkiai supjaustyti. Citrinžolė gan atspari aukštai temperatūrai, todėl dedama virimo pradžioje. Tinka troškiniams, sriuboms, padažams, žuvies bei vištienos patiekalams, arbatai
Citrinžolė [Cymbopogon] - tai Tailando, Šri Lankos, Vietnamo, Karibų salų virtuvėse naudojama prieskoninė žolelė. Jos stiebai pakankamai kieti, todėl prieš naudojimą reikia smulkiai supjaustyti. Citrinžolė gan atspari aukštai temperatūrai, todėl dedama virimo pradžioje. Tinka troškiniams, sriuboms, padažams, žuvies bei vištienos patiekalams, arbatai
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 04, 21:27)
hmmmmmm .
QUOTE(aguonele @ 2009 03 04, 22:29)
As tai gal ne kiek receptu pasidalinsiu,bet savo metu atradimu Tailandieskas raudono kario(curry) pasta...nu naudoju visur,ka su vistiena
Kaip tik vakar galvą sukau ar lt yra toks padažas
Vištytė liuks
QUOTE(Elena @ 2009 03 05, 08:54)
TB gerai pasakė
Grybukai tikrai super.Ir šonkauliukai apetitą kelia
QUOTE(joliteee @ 2009 03 05, 08:57)
Pirkau neseniai maximoje ten kur darzoves, citrinzole stiebeliais, bet taip ir nesugalvojau kur ja panaudoti
Ten kur darzoves? O kaip ji supakuota? As tai ieskojau prie prieskoniu.
As dedu ja i troskinius, bet nesmulkinu, tesiog isvirus isimu kaip lauro lapus.
Elena, va cia tai motera su fantazija
Neryte, tas padaziuks mane vylioja
Neryte, tas padaziuks mane vylioja
QUOTE(mammka @ 2009 03 05, 10:09)
Kaip tik vakar galvą sukau ar lt yra toks padažas
na as dar radau jog ir Santa Maria ja gamina
o citrinzole naudoju ir as kaip padazu prieda,bet tik kaip kazka su kokosu pieno darau ..
QUOTE(aguonele @ 2009 03 05, 11:38)
na as dar radau jog ir Santa Maria ja gamina
Gal kas lt matet kario padaza,kur miltelius sumaisai su vandeniu ir gaunasi tirstas,astrus padaziukas.
Merginos, gal kuri galit parašyti, kai; tas bulves- grybukus kepti? Perverčiau keletą puslapiukų atgal, bet niekaip nerandu
QUOTE(Nega @ 2009 03 05, 12:14)
Merginos, gal kuri galit parašyti, kai; tas bulves- grybukus kepti? Perverčiau keletą puslapiukų atgal, bet niekaip nerandu
Ispjaustyti is bulviu grybukus +prieskoniai +aliejus ir kepti su mesa kepimo rankoveje.As tai taip supratau.
QUOTE(Nega @ 2009 03 05, 11:14)
Merginos, gal kuri galit parašyti, kai; tas bulves- grybukus kepti? Perverčiau keletą puslapiukų atgal, bet niekaip nerandu
Nega, kepti paprastai..kaip ir bulvės...
Aš rašiau:bulvės su lupenom išplaunu, išpjaustau kotą,apibarstau prieskoniais,česnakinė druska, užpilu aliejaus ir į rankovė.Kepiau kartu su mėsa.
Labai ačiū už "bulvinių grybukų" receptuką Bandysiu ir aš