Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

Visada mesos pyragui naudoju pirktine tesla.

Bulviniai grybukai tiesiog zavesys 4u.gif

Noriu paklausti, ar kas naudojat toki prieskoni - citrinzole? Gal zinot kur jos galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 03 05, 10:45)
Noriu paklausti, ar kas naudojat toki prieskoni - citrinzole? Gal zinot kur jos galima nusipirkti?

Pirkau neseniai maximoje ten kur darzoves, citrinzole stiebeliais, bet taip ir nesugalvojau kur ja panaudoti
Atsakyti
Citrinžolė

Citrinžolė [Cymbopogon] - tai Tailando, Šri Lankos, Vietnamo, Karibų salų virtuvėse naudojama prieskoninė žolelė. Jos stiebai pakankamai kieti, todėl prieš naudojimą reikia smulkiai supjaustyti. Citrinžolė gan atspari aukštai temperatūrai, todėl dedama virimo pradžioje. Tinka troškiniams, sriuboms, padažams, žuvies bei vištienos patiekalams, arbatai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 04, 21:27)
Žuvies filė su padažu


hmmmmmm essen.gif .
QUOTE(aguonele @ 2009 03 04, 22:29)
As tai gal ne kiek receptu pasidalinsiu,bet savo metu atradimu   thumbup.gif Tailandieskas raudono kario(curry) pasta...nu naudoju visur,ka su vistiena

Kaip tik vakar galvą sukau ar lt yra toks padažas bigsmile.gif

Vištytė liuks thumbup.gif

QUOTE(Elena @ 2009 03 05, 08:54)

Dabar vaikams tik grybukus kepk  doh.gif O vyras pasakė: koks intymus patiekalas  lotuliukas.gif


TB gerai pasakė lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Grybukai tikrai super.Ir šonkauliukai apetitą kelia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 05 kovo 2009 - 09:10
QUOTE(joliteee @ 2009 03 05, 08:57)
Pirkau neseniai maximoje ten kur darzoves, citrinzole stiebeliais, bet taip ir nesugalvojau kur ja panaudoti



Ten kur darzoves? O kaip ji supakuota? As tai ieskojau prie prieskoniu.

As dedu ja i troskinius, bet nesmulkinu, tesiog isvirus isimu kaip lauro lapus.
Atsakyti
Elena, va cia tai motera su fantazija blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif

Neryte, tas padaziuks mane vylioja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 03 05, 10:09)
Kaip tik vakar galvą sukau ar lt yra toks padažas  bigsmile.gif

na as dar radau jog ir Santa Maria ja gamina 4u.gif

o citrinzole naudoju ir as kaip padazu prieda,bet tik kaip kazka su kokosu pieno darau .. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 03 05, 11:38)
na as dar radau jog ir Santa Maria ja gamina

Gal kas lt matet kario padaza,kur miltelius sumaisai su vandeniu ir gaunasi tirstas,astrus padaziukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sambuka*: 05 kovo 2009 - 09:51
Merginos, gal kuri galit parašyti, kai; tas bulves- grybukus kepti? 4u.gif Perverčiau keletą puslapiukų atgal, bet niekaip nerandu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2009 03 05, 12:14)
Merginos, gal kuri galit parašyti, kai; tas bulves- grybukus kepti?  4u.gif Perverčiau keletą puslapiukų atgal, bet niekaip nerandu  mirksiukas.gif

Ispjaustyti is bulviu grybukus +prieskoniai +aliejus ir kepti su mesa kepimo rankoveje.As tai taip supratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sambuka*: 05 kovo 2009 - 10:23
QUOTE(Nega @ 2009 03 05, 11:14)
Merginos, gal kuri galit parašyti, kai; tas bulves- grybukus kepti?  4u.gif Perverčiau keletą puslapiukų atgal, bet niekaip nerandu  mirksiukas.gif



Nega, kepti paprastai..kaip ir bulvės...
Aš rašiau:bulvės su lupenom išplaunu, išpjaustau kotą,apibarstau prieskoniais,česnakinė druska, užpilu aliejaus ir į rankovė.Kepiau kartu su mėsa.
Atsakyti
Labai ačiū už "bulvinių grybukų" receptuką thumbup.gif Bandysiu ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti