Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

QUOTE(Elena @ 2009 03 04, 07:51)

Kokia sprandinė  thumbup.gif apetitas sukyla bežiūrint.
QUOTE(Sentinel @ 2009 03 04, 12:23)

Įdomus receptas smile.gif mums su dukra patiktų, o brangiausias pabėgtų iš namų biggrin.gif , nekenčia cinamono doh.gif
QUOTE(mammka @ 2009 03 04, 17:46)
Paprasta ir laabai skanu  4u.gif

Paprasti patiekalai patys mylimiausi ir skaniausi wub.gif
brashke77 vištiena su kariu essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaP: 04 kovo 2009 - 18:23
QUOTE(mammka @ 2009 03 04, 17:46)
Mūsų pietūs - troškinta kiauliena su daržovėmis.

rolleyes.gif noreciau
Atsakyti
Žuvies filė su padažu

user posted image

Reikia:

* žuvies filė
* svogūno
* pomidoro
* sviesto
* grietinės
* balto sauso vyno
* krapų (gali būti ir petražolės)
* druskos
* cukraus
* pipirų

Pasidarom padažą: svogūną supjaustom smulkiais kvadratėliais ir pakepinam ant sviesto, vėliau sudedam nublanširuotą smulkiai supjaustytą pomidorą, įpilam vyno, sudedam grietinė, druską, pipirus ir cukrų, o pačioj pabaigoj įberiam susmulkintus krapus. Žuvį (šį kartą ėmiau jūros lydeką) apvoliojame prieskoniuose ir miltuose, apkepinam iš abiejų pusių ant aliejaus ir patiekiam - į lėkštę pilam padažą, dedam žuvies filė ir valgome su ryžiais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 04 kovo 2009 - 20:28
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 04, 21:27)
Žuvies filė su padažu

nu labai jau apetitnai pateikta wub.gif

cia kalbat apie vistiena su cinamonu....skaniai atrodo...as kepus esu keleta kartu su indiskais prieskoniais, o ten yra ir cinamono.tai zinokit ne kiekvieno skoniui tas saldumas...labai megtinji jau reikia.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 03 04, 20:54)
nu labai jau apetitnai pateikta  wub.gif

cia kalbat apie vistiena su cinamonu....skaniai atrodo...as kepus esu keleta kartu su indiskais prieskoniais, o ten yra ir cinamono.tai zinokit ne kiekvieno skoniui tas saldumas...labai megtinji jau reikia.. blush2.gif

dekui rolleyes.gif

del cinamono, man skanu, MB vien su cinamonu nepatiktu, bet jei cinamonas maisytas su astresniais prieskoniais tai liux derinukas thumbup.gif
Atsakyti
As tai gal ne kiek receptu pasidalinsiu,bet savo metu atradimu thumbup.gif Tailandieskas raudono kario(curry) pasta...nu naudoju visur,ka su vistiena darau.skonis man toks nuostabus ir kitoks,nepabodes .... blush2.gif
user posted image

siandien dariau vistiena :vistienos kumpeliu mesyte pakepinau kartu su morkomis,dejau pora saukstu kario ir toliau kepiau..veliau idejau poro su cesnakais ir kai viskas suminkstejo uzpyliau trupuciu grietineles essen.gif
user posted image
Atsakyti
Nerytė oi kaip seniai žuvytės bevalgiau smile.gif atrodo skaniai thumbup.gif

Aguonele vištiena man patinka essen.gif o pas mus to padažo turbūt nėra g.gif nes juk tu ne LT gyveni smile.gif
Atsakyti
Merginos, turiu idėją, tik bijau,kad gal nesigaus g.gif Sakykim,jei nusipirkčiau sluoksniuotos mielinės tešlos ir ja iškločiau kepimo formą,o vidun dėčiau faršą,grybus ir pan,bei ant viršaus vėl mieline ta tešla uždengčiau? Ala pyragas,bet nepyragas.Kaip manot, ta tešla tiktų?Ačius 4u.gif
Atsakyti
pora dienu nebuvau- ohooooo kiek prikepet/priviret..
shaunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2009 03 04, 22:40)
Merginos, turiu idėją, tik bijau,kad gal nesigaus  g.gif Sakykim,jei nusipirkčiau sluoksniuotos mielinės tešlos ir ja iškločiau kepimo formą,o vidun dėčiau faršą,grybus ir pan,bei ant viršaus vėl mieline ta tešla uždengčiau? Ala pyragas,bet nepyragas.Kaip manot, ta tešla tiktų?Ačius  4u.gif


Tiktų smile.gif viršų geriau aptept kiaušinio tryniu smile.gif ir patarčiau keptuvėj truputį pakept tai ką dėsi įdarui (faršas, svogūnai ir t.t).


O aš noriu parodyt MANŲ KRUOPŲ APKEPĄ. Dariau pagal receptą rastą internete. Norėjau ko nors saldesnio, bet neturėjau varškės (labai mėgstu varškės apkepą smile.gif) ir radau neblogą receptėlį. Foto gal ir nepergeriausia, bet buvo skanu.
user posted image

RECEPTAS:
1 stiklinė manų kruopų,1 stiklinė cukraus,1 stiklinė miltų,1 stiklinė grietinės,2 kiaušiniai,100 g sviesto ar margarino,2a.š.kepimo miltelių,druskos,vanilės.
GAMINIMAS:Sviestą ištirpinti.Kiaušinius išplakti su cukrumi.Palaipsniui sudėti visus ingredientus.Palikti 0,5 val.,kad išbrinktų manai.Sudėti į kepimo formą ir kepti iki 170° C įkaitintoje orkaitėje,kol gražiai apskrus(apie 30–40 min.). Valgiau su vyšnių uogiene.

Nuo manęs: neturėjau ir grietinės ax.gif tai pyliau pieno, maždaug tiek, kiek skystumo duotų grietinė. O kai prapjoviau apkepą, po poros valandų labai sukietėjo 'pliki' kraštai, tai mano manymu tešla buvo per tiršta, reikėjo daugiau pieno pilt.

Papildyta:
P.S. man patiko tai, kad apkepas toks trapus gaunas. Nes receptai kai apkepas kepamas iš manų košės,manęs nesužavėjo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar kepiau šonkauliukus.Ir bulvės/grybukai tongue.gif
Dabar greit prisipažįstat kas tuos grybukus čia parodė user posted image
Dabar vaikams tik grybukus kepk doh.gif O vyras pasakė: koks intymus patiekalas lotuliukas.gif
Tai va.
Šonkauliukus marinavau su medumi,citrina,sojos padažu,česnakinė druska.
Bulvės išpjausčiau,apibarsčiau prieskoniais,užpyliau aliejaus ir viską kepiau rankovėje.
Salotos rauginti kopūstai,raudonas svogūnas,cukraus biški,aliejus 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 03 05, 08:54)
Labas rytas  4u.gif
Vakar kepiau šonkauliukus.Ir bulvės/grybukai  tongue.gif


bigsmile.gif thumbup.gif geras, tikrai labai grazu ir skanu, jau zinau ka savaitgali gaminsiu biggrin.gif
Atsakyti