Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

QUOTE(ssiimmaa @ 2009 03 04, 15:47)
kiek laiko verda burokeliai? ax.gif

tokie vidutinio didumo apie 2 val...
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2009 03 04, 14:23)
Šįkart kažkaip kitaip , nei visad  g.gif

Kepiau apie 1.5-2val 200 laipsnių orkaitėje.

O nebuvo sausoka vista, nes kazkaip ilgokai kepei ir dar 200C. Ar vista baisiai didele buvo?
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2009 03 04, 13:11)
labai aciu visom kulinarem uz toookia tema. Turiu klausimeli pas profes: noriu daryti Nerytes zymiasias bulviu bandutes, bet neturiu krakmol. Jei krakmola pakeisciau miltais, kazi ar jos neistiztu? g.gif

nebandziau, bet manau, kad issileis, o ir nebus tokios skanios,su krakmolu jos tokios slidzios (elastingos) gaunasi, mmm mums labai patinka wub.gif

norejau pagirti vista ir vistiena su kariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 03 04, 16:15)
O nebuvo sausoka vista, nes kazkaip ilgokai kepei ir dar 200C. Ar vista baisiai didele buvo?

Na nebuvo,gal dėl to,kad aš ją visą į foliją suvyniojau,tik baigiant kepti atidengiau. Višta tikrai nebuvo didelė labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sentinel: 04 kovo 2009 - 16:27
Mes siandien pietukus valgem skaniai,bet paprastai tongue.gif Kubeliais supjaustytas bulves sumaisiau su trupuciu aliejaus,prieskoniais ir kepiau orkaitej. Kol kepa bulves kubeliais susijpjaustau morkas ir cukinijas,bei pasiruosiu vistos krutineliu file. Vistos krutineles itrinu prieskoniais ir uzdedu po gera sauksta pesto,ji paskleidziu pavirsium. Ipusejus kepti bulvems sumaisau jas su likusiom darzovem,bei ant ju virsaus sudedu vistu krutineles. Kepama kol iskeps krutineles.
Man patinka,kai darzoves gaunasi astrokos prie tokiu vistos krutineliu,tad visad idedu siek tiek cili smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 04, 16:25)
nebandziau, bet manau, kad issileis, o ir nebus tokios skanios,su krakmolu jos tokios slidzios (elastingos) gaunasi, mmm mums labai patinka wub.gif

norejau pagirti vista ir vistiena su kariu thumbup.gif

aciu, as irgi pagalvojau, kad mltai nesulipins taip gerai ir pasoviau bulviu - darzoviu uzkepele su kiausinio plakiniu ir suriu. Visiskas eksperimentas smile.gif
Atsakyti
Vištiena su kariu pasaka 4u.gif
O su cinamonu egzotiškai atrodo bigsmile.gif .Labai paragaut norėčiau rolleyes.gif

Mūsų pietūs - troškinta kiauliena su daržovėmis.

Daržovės įvairios : svogūnas,paprika,baklažanas,cukinija,pomidorai.Viskas supjaustyta kūbeliais ant viršaus česnako užspaudžiau ir pabarsčiau baziliku essen.gif .Mėsą supjausčiau kūbeliais,truputį apkepinau,pabarsčiau druskyte,pipirais,kariu,šiek tiek žvėrienos prieskoniu (patinka,nes lb suminkština mėsą).Į indą metam mėsą ant viršaus daržoves (vandens man nereikėjo,nes nuo daržovių užtektinai buvo) .Likus apie 20min.ant viršaus sudėjau bulves ir baigiau kept.Paprasta ir laabai skanu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 03 04, 18:46)
Mūsų pietūs - troškinta kiauliena su daržovėmis.

Gal galima i svecius, pasivaisinti? mirksiukas.gif essen.gif mmmm, kaip noreciau. Labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 03 04, 19:01)
Gal galima i svecius, pasivaisinti? mirksiukas.gif  essen.gif  mmmm, kaip noreciau. Labai skaniai atrodo thumbup.gif

Labai prašom bigsmile.gif 4u.gif .Dar labai daug yra,nes MB negrįžęs lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 03 04, 19:07)
Labai prašom  bigsmile.gif  4u.gif .Dar labai daug yra,nes MB negrįžęs  lotuliukas.gif .

lotuliukas.gif Pakui isvis mane TB bash.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 03 04, 19:09)
lotuliukas.gif  Pakui isvis mane TB bash.gif

Na jei viską ruošies suvalgyt tai tada neišsvartysi sausai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 03 04, 19:14)
Na jei viską ruošies suvalgyt tai tada neišsvartysi sausai laugh.gif

Gal tiek to tada irnesakyk.gif
Atsakyti