Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

Elena, karoce, pavarei eilini karta! cool.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Na, o aš, kaip visada, nekaloringai biggrin.gif

VIŠTOS KRŪTINĖLĖ KARIO PADAŽE

Krūtinėlė,
Svogūnas, svogūno laiškai
Šaukštelis miltų
Šaukštelis kario prieskonių
Pieno
Druskos ir pipirų


Krūtinėlę supjaustyti smulkiau, pamarinuoti su druska ir pipirais ir iškepti šlakelyje aliejaus, kol taps nebe raudona. Sudėti pjaustytą svogūną, pakepti ir suberti miltus. Po minutėlės pilti pieną iki norimos padažo konsistencijos smile.gif Suberti kario miltelius, svogūnų laiškus ir ant mažos ugnytės pakaitinti pora minučių.
Gavosi aštroka, bet labai skanu. Tinka ryžiai ir bet kokios daržovės.
user posted image
Atsakyti
Braske vista labai skaniai atrodo...butinai pabandysiu smile.gif

o cia mano "krokodilas"...... bent jau stovejas prie jo...tik kazkur labai toli....
paemiau sluoksniuota Mantingos tesla....i vidu dejau supjaustyta desrele, agurkiuku marinuotu ir daug tarkuoto fermentinio surio....ir i orkaite smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šįkart kažkaip kitaip , nei visad g.gif

Vištą sumarinavau ir palikau per naktį šaldytuve.
user posted image

Džiovintus abrikosus nuploviau vandeniu ir sumaišiau su raugintais kopūstais
user posted image

Jais prikimšau vištą ir ištryniau gausiai cinamonu
user posted image

Kepiau apie 1.5-2val 200 laipsnių orkaitėje.
user posted image
Atsakyti
Sentinel 4u.gif ,
turiu klausimuką,ar,tu,cinamoną barstai sausą?
Tuomet,kokiais prieskoniais marinavai pačią vištą?
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 03 04, 12:28)
Sentinel 4u.gif ,
turiu klausimuką,ar,tu,cinamoną barstai sausą?
Tuomet,kokiais prieskoniais marinavai pačią vištą?


Taip, sausu cinamonu įtryniau.Šiaip pirmas blygas gan prisvilęs, nes gausiau reikėjo cinamono...
Pačią vištieną įvairiais prieskoniais-citrinpipiriais, vištienos, šašlyko prieskoniais (vadinas,ką radau ,tuo ir marinavau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2009 03 04, 13:31)
Taip, sausu cinamonu įtryniau.Šiaip pirmas blygas gan prisvilęs, nes gausiau reikėjo cinamono...
Pačią vištieną įvairiais prieskoniais-citrinpipiriais, vištienos, šašlyko prieskoniais (vadinas,ką radau ,tuo ir marinavau biggrin.gif )


atrodo isties gerai. o del cinamono galejo buti,kaip sakai,gausiau.. arba galima itrinti su trupuciu aliejaus - ir geresniam isigerimui,ir traskumui - reiktu pabandyti kada mirksiukas.gif


Atsakyti
kaip paradyti padaza su pievagrybiais?ar su grietine,ar su miltais ir pienu? blush2.gif
Atsakyti
labai aciu visom kulinarem uz toookia tema. Turiu klausimeli pas profes: noriu daryti Nerytes zymiasias bulviu bandutes, bet neturiu krakmol. Jei krakmola pakeisciau miltais, kazi ar jos neistiztu? g.gif
Atsakyti
Aš darau taip:
Pievagrybius supjaustau ir sudedu į keptuve su išlydytu sviestu, pakepinu, kol pievagrybiai suminkštėja ir nugaruoja sultys. Tada dedu smulkintą svogūna.Pabarstau miltais, gerai išmaišau ir maišydama lėtai pilu grietinėlę (ar dedame grietinė). Pasūdau, įberiu prieskonių ir užvirinu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mamute1988 @ 2009 03 04, 14:03)
kaip paradyti padaza su pievagrybiais?ar su grietine,ar su miltais ir pienu? blush2.gif


Ai, dar krapų dedu 4u.gif
Atsakyti
ideja su vista super thumbup.gif

isviriau burokelius, sutarkavau, supjausciau 3 gabaliukus silkes, puse galvutes svoguno...pora saukstu majonezo ....viska sumaisiau ir su bulviu kose.... paprasta, greita ir skanu smile.gif

user posted image
Atsakyti
kiek laiko verda burokeliai? ax.gif
Atsakyti