Elena, karoce, pavarei eilini karta!
Na, o aš, kaip visada, nekaloringai
VIŠTOS KRŪTINĖLĖ KARIO PADAŽE
Krūtinėlė,
Svogūnas, svogūno laiškai
Šaukštelis miltų
Šaukštelis kario prieskonių
Pieno
Druskos ir pipirų
Krūtinėlę supjaustyti smulkiau, pamarinuoti su druska ir pipirais ir iškepti šlakelyje aliejaus, kol taps nebe raudona. Sudėti pjaustytą svogūną, pakepti ir suberti miltus. Po minutėlės pilti pieną iki norimos padažo konsistencijos Suberti kario miltelius, svogūnų laiškus ir ant mažos ugnytės pakaitinti pora minučių.
Gavosi aštroka, bet labai skanu. Tinka ryžiai ir bet kokios daržovės.
VIŠTOS KRŪTINĖLĖ KARIO PADAŽE
Krūtinėlė,
Svogūnas, svogūno laiškai
Šaukštelis miltų
Šaukštelis kario prieskonių
Pieno
Druskos ir pipirų
Krūtinėlę supjaustyti smulkiau, pamarinuoti su druska ir pipirais ir iškepti šlakelyje aliejaus, kol taps nebe raudona. Sudėti pjaustytą svogūną, pakepti ir suberti miltus. Po minutėlės pilti pieną iki norimos padažo konsistencijos Suberti kario miltelius, svogūnų laiškus ir ant mažos ugnytės pakaitinti pora minučių.
Gavosi aštroka, bet labai skanu. Tinka ryžiai ir bet kokios daržovės.
Sentinel ,
turiu klausimuką,ar,tu,cinamoną barstai sausą?
Tuomet,kokiais prieskoniais marinavai pačią vištą?
turiu klausimuką,ar,tu,cinamoną barstai sausą?
Tuomet,kokiais prieskoniais marinavai pačią vištą?
QUOTE(regna @ 2009 03 04, 12:28)
Sentinel ,
turiu klausimuką,ar,tu,cinamoną barstai sausą?
Tuomet,kokiais prieskoniais marinavai pačią vištą?
turiu klausimuką,ar,tu,cinamoną barstai sausą?
Tuomet,kokiais prieskoniais marinavai pačią vištą?
Taip, sausu cinamonu įtryniau.Šiaip pirmas blygas gan prisvilęs, nes gausiau reikėjo cinamono...
Pačią vištieną įvairiais prieskoniais-citrinpipiriais, vištienos, šašlyko prieskoniais (vadinas,ką radau ,tuo ir marinavau )
QUOTE(Sentinel @ 2009 03 04, 13:31)
Taip, sausu cinamonu įtryniau.Šiaip pirmas blygas gan prisvilęs, nes gausiau reikėjo cinamono...
Pačią vištieną įvairiais prieskoniais-citrinpipiriais, vištienos, šašlyko prieskoniais (vadinas,ką radau ,tuo ir marinavau )
Pačią vištieną įvairiais prieskoniais-citrinpipiriais, vištienos, šašlyko prieskoniais (vadinas,ką radau ,tuo ir marinavau )
atrodo isties gerai. o del cinamono galejo buti,kaip sakai,gausiau.. arba galima itrinti su trupuciu aliejaus - ir geresniam isigerimui,ir traskumui - reiktu pabandyti kada
kaip paradyti padaza su pievagrybiais?ar su grietine,ar su miltais ir pienu?
labai aciu visom kulinarem uz toookia tema. Turiu klausimeli pas profes: noriu daryti Nerytes zymiasias bulviu bandutes, bet neturiu krakmol. Jei krakmola pakeisciau miltais, kazi ar jos neistiztu?
Aš darau taip:
Pievagrybius supjaustau ir sudedu į keptuve su išlydytu sviestu, pakepinu, kol pievagrybiai suminkštėja ir nugaruoja sultys. Tada dedu smulkintą svogūna.Pabarstau miltais, gerai išmaišau ir maišydama lėtai pilu grietinėlę (ar dedame grietinė). Pasūdau, įberiu prieskonių ir užvirinu
Papildyta:
Ai, dar krapų dedu
Pievagrybius supjaustau ir sudedu į keptuve su išlydytu sviestu, pakepinu, kol pievagrybiai suminkštėja ir nugaruoja sultys. Tada dedu smulkintą svogūna.Pabarstau miltais, gerai išmaišau ir maišydama lėtai pilu grietinėlę (ar dedame grietinė). Pasūdau, įberiu prieskonių ir užvirinu
Papildyta:
QUOTE(mamute1988 @ 2009 03 04, 14:03)
kaip paradyti padaza su pievagrybiais?ar su grietine,ar su miltais ir pienu?
Ai, dar krapų dedu
kiek laiko verda burokeliai?