ok, nuotraukytes sukėliau, bet jos man kažkodėl išsimėtė, kas antrą
daabr receptukai. Pusrytėlių tai paprasta kaip 2X2, net nesmagu rašyti
1bananas per puse pjaustomas pirmaiusia, po to sudedama po mandariną skiltelėmis, po turimą varškės sūrelį, ant visko užpilama turimo jogurto, ant viršaus purškiama plakta grietinėlė, aš turėjau šviežių braškių ir keleta mažų sausainėlių papuošimui. Tai tiek
Dabar kepsniukai.
Storokais gabalėliais susipjaustome kiaulienos nugarinę, padarome joje "kišenėles", (įpjauname per vidurį), tada barstome prieskoniais iš abiejų pusių ir viduje.(Aš visada naudoju Santa Maria prieskonius) šiuo atveju naudojau druskyte, penkių pipirų mišinį bei mėsos prieskonius, tada į vidų dedame vakuoto ananaso(naudojau smulkiai pjaustytą).ir taip kiekvieną gabalėlį. Kišenėles "uždariau" su smeigtukais, dantų krapštukais. Visus paruoštus gabalėlius dedame į indą, ten supilame visas vakuotų ananasų sultis iš indelio, dedame dar prieskonių (dar dėjau džiovintų ir smulkintų čili pipiriuko ir česnako, truputėli balzamo acto(galima ir be jo) ir palikau nakčiai šaldytuve. Rytojaus dieną viską kepame orkaitėje užpylus marinatą.
Tai tiek. Skanaus.