Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
Šešta tema
Septinta tema
Aštunta tema
Devinta tema
Dešimta tema
Vienuolikta tema
Dvylikta tema
Trylikta tema
Keturiolikta tema
Penkiolikta tema
Šešiolikta tema
Septyniolikta tema
Aštuoniolikta tema
Devyniolikta tema
Dvidešimta tema
Dvidešimt pirma tema
Dvidešimt antra tema
Dvidešimt trečia tema
~Gaminame toliau, fotografuojame ir rodome visiems, nepamiršdami pridėti recepto, nors ir tai elementarus patiekalas, kad išvengtume bereikalingų klausimų paskiau ~
~Pageidautini receptai tik antrų patiekalų. Saldžių gaminių,salotų ar gėrimų temos yra atskiros ~
~Ginčų ir bereikalingų diskusijų taip pat prašome vengti.Norintiems pakalbėti daugiau apie kitką, tam yra tema bendraminčiuose ~
Nauja tema Grazios foto Aciu, Neryte
Dvi naujos gražios temukės Tik kurią dabar naudosim?
Acha, beveik vienu metu sukurem reikia paprasyti moderatores, kad viena istrintu
Ir as pasirodau. Aciu uz nauja tema
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 23, 17:06)
Ir as pasirodau. Aciu uz nauja tema
o jus nedekokit, o receptus su nuotraukom kraukit
Papildyta:
keliu pietus, nieko mandro ir naujo, bet buvo skanu
vistienos krutinele su darzovem
vistienos krutinele pamusti (musu visad per plevele - lieka sultingesne ir virtuve nesipurvina), priprieskoniuoti megstamais prieskoniais, apvolioti plaktam kiausinyje, po to dziuveseliuose ir kepti ikaitintoje keptuveje.
Salotos: agurkas, pomidoras, saliero stiebai, melynas svogunas, joguras maisytas su majonezu ir ispaustu cesnaku ir druska
Hmm skani nauja temukė ,kepsniukas niam niam
kriziukas--bandau dar karteli papasakoti, gal ne visai aiskiai ir parasiau.Visa ta miltu kieki t.y. 500gr. reikia pasidalinti pusiau, viena puse miltu uzplikyti su stikline verdancio vandens, sudeti i ta puse, kur uzplikinai sviesta ir alieju ir sukti, maisyti, minkyti, kad neliktu gumuliuku, kai praaus ,velgi i ta pacia tesla deti dideli kiausini is vel kruopsciai ismaisyti, kad butu vientisa mase, po to deti likusius tuos miltus, kur buvom atsideje, deti palaipsniui(gal truputi liks, bus pabarstymui stalo) i ta pacia mase, kur pasigaminom, kad eitu uzminkyti elastinga tesla.Nezinau, kaip aiskiau paaiskinti, zodziu puse plikytos teslos ir like sausi miltai, sujungiami i viena mase, isminkoma gerai ir vis pasibarstant miltu labai plonai iskociojama.Galutinis rezultatas tikrai nesulyginamai geresnis uz parduotuvini.Sekmes gaminant
Neryte, butu gerai uzkramsnoti kepsniuku
Neryte, butu gerai uzkramsnoti kepsniuku
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 23, 13:16)
man rodos sitoj buvo, nes gaminau per valentadieni tai idejau gal kokia 15-16 d. pavartyk pagal data (o pavadinimas buvo man rodos krevetes kokosu piene )
JAU RADAU
http://www.supermama...?...&p=24074590
JAU RADAU
http://www.supermama...?...&p=24074590
Aciu,o koks skonis tu makaronu,kaip ryziu ?
QUOTE(Neryte @ 2009 02 23, 18:17)
Aciu,o koks skonis tu makaronu,kaip ryziu ?
ne, nepanasus i ryzius, nors raso toks keistas ju skonis, sakyciau beveik beskoniai, o kai su padaziuku tai skanu
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 23, 19:54)
ne, nepanasus i ryzius, nors raso toks keistas ju skonis, sakyciau beveik beskoniai, o kai su padaziuku tai skanu
Pabandysiu ,tik krevetes su cesnakiuku ir grietinele darysiu ,gal dar kokio pelesinio surio imesiu,gal tiks sakau