Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Šiandien @ 2009 09 23, 20:27)
nu nesusivaldžiau  lotuliukas.gif
Čia ar su mano kompiuterio didinimu problemos, ar tikrai toki didoki gavosi?  blush2.gif

Sitie tai tikrai nedideli hihihi.gif blush2.gif .Nes kiti kokie gavosi tai net geda rodyt buvo doh.gif lotuliukas.gif .Pirma kart dariau ir nevykusiai ...bet ismoksiu irnesakyk.gif .Tesla reik labai gerai atsaldyt ir neiskociot plonai kaip as blush2.gif .Niekur net ir neparasyta,o tesla turetu buti storoka...
Atsakyti
Sveikos,
As cia vis naudojuos jusu grozybemis ir skanumynais. Dariau koki menesi kasdien vis ka nors is jusu ankstesniu temeliu ar sios ax.gif Viskas thumbup.gif
Nusprendziau ir as pasirodyt blush2.gif Persiprasau, kad be grazaus serviravimo, nes kepiau sveciam ir pasikuklinau lakstyt su fotiku aplink ju lekstes smile.gif

user posted image

Kiaulienos nugarines suktinukai su grybais

Kiaulienos nugarines be kaulo
Kiaulienos farso
Grybu (emiau virtus ir saldytus)
Sauja razinu
Kiausinis
Dziuveseliai
Prieskoniai, svogunai, cesnakai, kmynai

Kiaulienos nugarine su lasinuku juostele ismusiau, sudejau cesnaka, balzamiko atctu patepiau ir padruskinau ir papipirinau. Tada i kiaulienos farsa sudejau smulkiai sumaltus grybus (kaip ikra kad darytum), svoguna supjausciau, sauja razinu mirkytu, kiausini ir dziuveseliu kokius du saukstus. Tada suberiau pipiriuku, siek tiek mairuno, druskos, cesnako granuliu. Isminkiau ir sukau i nugarine. Susmeigiau su smeigtukais kad neisirtu. Kadangi man skanu mesyte su kmynais, tai suktinukus papildomai apibarsciau kmynais ir dar cesnakiuku. Dejau i orkaite 180C vienai val

Na o bulves - sudejau i dideli bliuda, padruskinau, idejau kmynu ir ipyliau kelis saukstus aliejaus, tada uzpyliau sauksta grubu - soju padazo (del spalvos labiau). Ir i orkaite.

Skanaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besi L @ 2009 09 24, 09:56)
Kiaulienos nugarines suktinukai su grybais

Gaila,kad foto maza lens.gif ,pagal aprasyma liezuvi praryt galima ir bulves skaniai labai iskepusios essen.gif .
Atsakyti
Čeburėkai

user posted image

Užsiviraname 1,3 stiklinės vandens su šaukšteliu druskos ir dviem šaukštais aliejaus.
Kai tik užverda supilame į vandenį pusę stiklinės miltų ir su šluotele plakame, maišome, kad gerai išsimaišytų.
Palaukiame kol praauš, tuomet įmušam kiaušinį, šaukštą degtinės ir po truputį įminkome dar 3 stiklines miltų (tešla neturi lipti prie rankų, jei limpa galima dar įminkyti šiek tiek miltų).
Paliekam tešlą valandą pastovėti.
Per tą valandą paruošiame įdarą: faršą - riebesnį, sumaišome su svogūnu, mėgstamais prieskoniais, ir dar įmaišome nuo pusės iki visos stiklinės kefyro (priklausomai nuo faršo kiekio).
Na ir galiausiai formuojame čeburėkus ir kepame gerai įkaitintuose riebaluose thumbup.gif
Atsakyti
Ir musu vakariene
ax.gif

Darzoviu omletas

Gabaliukais pjaustytos darzoves: bulves, morkos, svogunai, cesnakai, cukinija.
Viska apiberiau krapais, truputi mairuno, baziliko, druskytes, pipiriuku ir sudejau i inda gilesni kepimui. Uzpyliau samti sultinio, alyvuogiu aliejaus ir val i orkaite.
Isplakiau 5 kiausinius su pienu, trys saukstai miltu ir sutarkavau koki 100g lydyto surio. Uzpyliau ant baigianciu kept darzoviu ir dar pakepiau apie 20min.
Vakarienei - super. Skanaus ax.gif

tik kazkaip nuotraukeles mazos gaunasi doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2009 09 24, 19:25)
Čeburėkai

Gardumelis 4u.gif

QUOTE(Besi L @ 2009 09 24, 20:21)
Darzoviu omletas

tik kazkaip nuotraukeles mazos gaunasi


Per kur keli? Bet labai jau skaniai skamba essen.gif .
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 09 24, 20:49)
Gardumelis  4u.gif
Per kur keli? Bet labai jau skaniai skamba essen.gif .


per fotki.com
Atsakyti
QUOTE(Besi L @ 2009 09 24, 20:53)
per fotki.com

Tada keista g.gif
pabandyk per radikal.ru ,tikrai pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 09 24, 21:22)
Tada keista  g.gif
pabandyk per radikal.ru ,tikrai pavyks  4u.gif

drinks_cheers.gif man visada su juo normaliai foto įsikelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2009 09 24, 20:25)
Čeburėkai

Užsiviraname 1,3 stiklinės vandens su šaukšteliu druskos ir dviem šaukštais aliejaus.
Kai tik užverda supilame į vandenį pusę stiklinės miltų ir su šluotele plakame, maišome, kad gerai išsimaišytų.
Palaukiame kol praauš, tuomet įmušam kiaušinį, šaukštą degtinės ir po truputį įminkome dar 3 stiklines miltų (tešla neturi lipti prie rankų, jei limpa galima dar įminkyti šiek tiek miltų).
Paliekam tešlą valandą pastovėti.
Per tą valandą paruošiame įdarą: faršą - riebesnį, sumaišome su svogūnu, mėgstamais prieskoniais, ir dar įmaišome nuo pusės iki visos stiklinės kefyro (priklausomai nuo faršo kiekio).
Na ir galiausiai formuojame čeburėkus ir kepame gerai įkaitintuose riebaluose  thumbup.gif

kartais cia ne Giedriaus ceburekai? ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti