Sveikos mergaites!
Jusu, visu, patiekaliukai tokie superiniai
jau taip apetita suzadina, kad net skrandi susuka
Elena aciu, kad parodei kaip atrodo tos nuimtos skurytes. As taip megstu idarytas (farsiruotas) vistienos kulseles
Bet niekad nepamanyciau, kad taip lengvai, nebent taip nuotraukoj atrodo, lyg tais jos nuslysta nuo tos mesytes
Reikia ir man pabandyt ir SB nustebint
Kas liecia mano
desrytes (jei aisku pamenat), praeitoj temoj rodziau nuotraukas. Zinokit jos dabar atrodo super
o ir kvapas daug geresnis. Tada, kai nufotkinau, tai buvo ta pacia diena darytos, o dabar vaizdas daaaaug grazesnis, jos tokios jau labai paraudonavusios (jau panaseja i parduotuviniu vaizda
). Tiesa, perkelem jas i garaza, jame daug salciau negu kambary, o ir prapucia ten siek tiek. Ir dar pabandymui buvau isvirus kelias paragauti sekancia diena, tai nzn ar reikejo dar palaukt, kad pasimarinuotu, ar druskos per mazai idejau. Tai pabijojau, kad nesugestu, tai dabar tiesiog tas desras isvoliojau daug druskoje ir vel pakabinau. Kvepia tikrai gerai
Gal dar po kokios savaiteles kitos padarysiu nuotraukas ir parodysiu jums
O dabar dar eileje laukia vedarai, MB juos laaabai megsta. Bet vel gi as ju niekad nesu darius
Tai reiks prisiruost, nes viska jau turiu supirkus ju pagaminimui.
Aciu, jums, mergaites, kad dalinates savo virtuviu paslaptimis, skaniomis idejomis ir negailite patarimu
Dar karta nuosirdziai jums dekoju