Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Elena @ 2009 07 28, 11:08)
[color=darkviolet]
Va čia gal matysis geriau  smile.gif Nupjaunam palikdami mažą  kaulo gabaliuką...

Ačiū, supratau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
help.gif Panos zinau kad ne i tema, bet atrodo sioj temoj kazkas dare sausai raugintus agurkus ax.gif Gal galit parasyt recepta, ar nuoroda imesti , labai reikia notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2009 07 28, 16:22)
help.gif Panos zinau kad ne i tema, bet atrodo sioj temoj kazkas dare sausai raugintus agurkus  ax.gif Gal galit parasyt recepta, ar nuoroda imesti , labai reikia notworthy.gif

gal cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reff @ 2009 07 28, 16:26)

Panasiai, bet ten i maiseli tos agurkus reikejo det ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2009 07 28, 16:54)
Panasiai, bet ten i maiseli tos agurkus reikejo det  ax.gif

tada bandyk tema su nuorodomis perziuret, gal ka rasi g.gif
Atsakyti
help.gif Panos zinau kad ne i tema, bet atrodo sioj temoj kazkas dare sausai raugintus agurkus  ax.gif Gal galit parasyt recepta, ar nuoroda imesti , labai reikia notworthy.gif

Gal šitas
Atsakyti

QUOTE(Reff @ 2009 07 28, 16:26)

QUOTE(eris @ 2009 07 28, 16:54)
Panasiai, bet ten i maiseli tos agurkus reikejo det  ax.gif

Aš darau taip: supjaustau agurkus griežinėliais ir sudedu į dubenėlį (bet jis privalo turėt dangtelį bigsmile.gif ), tada sudedu druską, krapus, spaustą česnaką ir uždėjus dangtelį gera sukratau, po kelių minučių turim sausai raugtai agurkėlius mirksiukas.gif
į maišelį aš nededu schmoll.gif jie gaminami iš neįrančių ir visokių baisių medžiagų tai aš ten nedrįstu dėti agurkėlių, kurie išleistų sultis ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! 4u.gif
Jusu, visu, patiekaliukai tokie superiniai thumbup.gif jau taip apetita suzadina, kad net skrandi susuka doh.gif

Elena aciu, kad parodei kaip atrodo tos nuimtos skurytes. As taip megstu idarytas (farsiruotas) vistienos kulseles wub.gif Bet niekad nepamanyciau, kad taip lengvai, nebent taip nuotraukoj atrodo, lyg tais jos nuslysta nuo tos mesytes g.gif Reikia ir man pabandyt ir SB nustebint bigsmile.gif

Kas liecia mano desrytes (jei aisku pamenat), praeitoj temoj rodziau nuotraukas. Zinokit jos dabar atrodo super thumbup.gif o ir kvapas daug geresnis. Tada, kai nufotkinau, tai buvo ta pacia diena darytos, o dabar vaizdas daaaaug grazesnis, jos tokios jau labai paraudonavusios (jau panaseja i parduotuviniu vaizda ax.gif ). Tiesa, perkelem jas i garaza, jame daug salciau negu kambary, o ir prapucia ten siek tiek. Ir dar pabandymui buvau isvirus kelias paragauti sekancia diena, tai nzn ar reikejo dar palaukt, kad pasimarinuotu, ar druskos per mazai idejau. Tai pabijojau, kad nesugestu, tai dabar tiesiog tas desras isvoliojau daug druskoje ir vel pakabinau. Kvepia tikrai gerai bigsmile.gif Gal dar po kokios savaiteles kitos padarysiu nuotraukas ir parodysiu jums mirksiukas.gif

O dabar dar eileje laukia vedarai, MB juos laaabai megsta. Bet vel gi as ju niekad nesu darius doh.gif Tai reiks prisiruost, nes viska jau turiu supirkus ju pagaminimui.

Aciu, jums, mergaites, kad dalinates savo virtuviu paslaptimis, skaniomis idejomis ir negailite patarimu 4u.gif Dar karta nuosirdziai jums dekoju wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2009 07 28, 12:54)
kad tos voveruskos turguj po 3lt, neapsimoka ir i miska vaziuot  ax.gif

Litras 3 lt, o kiek dieve tam litre yra...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 28, 21:55)
Litras 3 lt, o kiek dieve tam litre yra...

taip taip doh.gif apsimoka važiuot, nes parsiveši kokią 10 ltr
Atsakyti
Šiauliuose voveruškų litras - 7 lt. doh.gif .Pati prieš porą dienų pirkau ir troškinau ant sviestuko su svogūniuku pagal čia pateiktą Smales receptuką thumbup.gif .Dar noriu pasitikslinti. Ar voveruškas reikia supjaustyti prieš troškinimą?Aš pjausčiau,dėl to troškinant jos dar labiau sumažėjo.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 28, 21:23)
Kas liecia mano desrytes (jei aisku pamenat)

pamenam pamenam biggrin.gif lauksim dar thumbup.gif
Atsakyti