As vis paziuriu sia tema tai jau tokiu skanumynu pridedat Gal kuri zinote rusiska tokia laida ,,Zvanyj Uzin" ? Noreciau kad pas mus LT butu tokia laida,jauciu is sios temos tikrai nugaletoju ne viena butu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 20, 20:37)
As niekad nemirkau kepeneliu...
O man apskritai jos nepatinka, niekada nemegau ir negaminu nieko is ju
QUOTE(kaubojey @ 2009 09 20, 22:42)
O man apskritai jos nepatinka, niekada nemegau ir negaminu nieko is ju
O man tai laaabai patinka...
QUOTE(kaubojey @ 2009 09 20, 22:42)
O man apskritai jos nepatinka, niekada nemegau ir negaminu nieko is ju
man vien ju kvapas netinka
vyras isdarinejo karsi per nugara, kad isetu grazi isklotine. istryniau zuvies prieskoniais, krutines tarpa uzpildziau bulviu tarkiais su prieskoniais ir kepiau orkaitej mazdaug 30min. i pabaiga virsu istepiau majonezu (pagal anytos recepta dar reiketu nemazai fermentinio surio uzbarstyt, bet si karta neturejau) ir kepiau kol apskrudo
QUOTE(feneke @ 2009 09 20, 17:28)
Prieš pora dienų šeimynai dariau vištieną kukurūzų dribsnių apvalkale su sezamo seklom.Jau ir vėl prašo,kad padaryčiau.
uj kaip skaniai turetu but
QUOTE(indria @ 2009 09 21, 17:21)
vyras isdarinejo karsi per nugara, kad isetu grazi isklotine. istryniau zuvies prieskoniais, krutines tarpa uzpildziau bulviu tarkiais su prieskoniais ir kepiau orkaitej mazdaug 30min. i pabaiga virsu istepiau majonezu (pagal anytos recepta dar reiketu nemazai fermentinio surio uzbarstyt, bet si karta neturejau) ir kepiau kol apskrudo
dekui uz ideja Bandysiu su lasisa tik su pesto padaziuku, manau, labiau tiktu nei majonezu
QUOTE(Margareta @ 2009 09 20, 15:57)
kokio gyvuno kepenis naudojot? man skanu kepeneliu kotletai bet nezinau kokiu kepenu, kiaules, versiuko ar vistu? pastaruju kazkaip vengiu, nes dabar tas visteles maitina visokiais brudais o kepenyse viskas juk nuseda...
bet veršis, tai daug ilgiau gyvena nei višta ir kaupia viską kepenyse... mano mama kažkodėl liepia pirkti ne kiaulės. vat tik nežinau kodėl
QUOTE(feneke @ 2009 09 20, 15:28)
Prieš pora dienų šeimynai dariau vištieną kukurūzų dribsnių apvalkale su sezamo seklom.Jau ir vėl prašo,kad padaryčiau.
Vištieną supjaustom nedideliais gabalėliais,pabarstome prieskoniais,palaikome ,kad įsigertų prieskoniai.Tada išvoliojame miltuose,po to kiaušinio plakinyje ir galiausiai apvoliojame sutrupintų kukurūzų dribsnių su sezamo sėklom mišinyje(gerai apspauzdami).Kadangi namuos buvo saldūs dribsniai,tai vištiena buvo su saldžia ,traškia plutele.
Vištieną supjaustom nedideliais gabalėliais,pabarstome prieskoniais,palaikome ,kad įsigertų prieskoniai.Tada išvoliojame miltuose,po to kiaušinio plakinyje ir galiausiai apvoliojame sutrupintų kukurūzų dribsnių su sezamo sėklom mišinyje(gerai apspauzdami).Kadangi namuos buvo saldūs dribsniai,tai vištiena buvo su saldžia ,traškia plutele.
o kokie agurkai cia? pirktiniai ar naminiai? nes labai apetitni. jei pirktiniai tai parasykit kokios firmos prasau...
QUOTE(MAMICY @ 2009 09 21, 20:33)
bet veršis, tai daug ilgiau gyvena nei višta ir kaupia viską kepenyse... mano mama kažkodėl liepia pirkti ne kiaulės. vat tik nežinau kodėl
kiaules kepenis buna labai karcios ,as kalakutu perku ir kepu taip pat kai karbonada , ir kotletukams tinka ,
QUOTE(čikuraku @ 2009 09 21, 21:05)
o kokie agurkai cia? pirktiniai ar naminiai? nes labai apetitni. jei pirktiniai tai parasykit kokios firmos prasau...
Naminiai agurkėliai
laba ryta kepejeles... turiu labai dideli prasyma, reiktu tu bulviniu kukuliu recepto, na kur verdi vandeny su duobute jos tokios, nerandu recepto.. o darbe ir laiko nera kada ieskoti labai... buciau labai dekinga...