QUOTE(kaubojey @ 2009 09 18, 22:26)
Kątik sušlemšta vakarienė - grybukai, su virtom bulvėm.
Prisirinkau grybukų - slidukais juos vadinam, bet kaimynė sakė, kad lyg ir šilbaravykiai jie
, nesvarbu, ilgų ilgiausiai valiau, paskui taip pat ilgai ploviau, ir galiausiai viriau pusvalandį, du kartus pakeisdama vandenį. O išvirus suverčiau į keptuvę, sumaišiau su tarkuotom morkom, svogūnų supjaustytu ir pakepinau, o galiausiai įmaišiau miltų ir užpyliau pienuko
Nu žinot..
Grybų a šeip nemėgstu,
ala padangos man jos kažkokios.
Bet į jūsų šitą receptuką pažiūrėjus seilės nutyso.
giriu.
Pilkoji fotografija yra daug tikroviškesnė už spalvotąją, nes tikrovė yra pilka.