Irmavi kokia faina ideja su desrelem . Aciu
Na ką, mamukai, aš vėl pradėjau gamint, mat vėl su vyru gyvenu
Manau, kad daug kas įmanoma. Šiuo metu vis dar laukiu siuntinio su savo virtuvės atributika, tad virtuvėj sukuos su tuo, ką turiu - kelis kartus naudoju vienkartines kepimo formas, kočioju su vyno ar alaus buteliu, minkau tešlą ne su minkymo mentele (kapotuvu), o šakute ir pavyksta viskas super Manau, kad tas keksas tikrai pavyks
QUOTE(angi @ 2009 09 16, 08:50)
gal patarsit, ar imanoma kriausiu keksa iskept ne keso formoj, pvz teflonineje, arba stiklineje formoje? taip nesinori del vieno karto pirk forma
atsiprasau, uz off topick
atsiprasau, uz off topick
Manau, kad daug kas įmanoma. Šiuo metu vis dar laukiu siuntinio su savo virtuvės atributika, tad virtuvėj sukuos su tuo, ką turiu - kelis kartus naudoju vienkartines kepimo formas, kočioju su vyno ar alaus buteliu, minkau tešlą ne su minkymo mentele (kapotuvu), o šakute ir pavyksta viskas super Manau, kad tas keksas tikrai pavyks
QUOTE(Irmavi @ 2009 09 16, 19:40)
Labas, mamytės...
Gal kada mano siūlomas receptas ir buvo čia įdėtas, tačiau neapžvelgiant istorijos, siūlau šį puikų, lengvai pagaminamą patiekalą. O vaikams, tai tiesiog ne tiek valgymas, kiek šposas . Prieš metus internete radau tokį pasiūlymą sujungti pieniškas dešreles ir spagečius į vieną patiekalą...BANDOM!
Gal kada mano siūlomas receptas ir buvo čia įdėtas, tačiau neapžvelgiant istorijos, siūlau šį puikų, lengvai pagaminamą patiekalą. O vaikams, tai tiesiog ne tiek valgymas, kiek šposas . Prieš metus internete radau tokį pasiūlymą sujungti pieniškas dešreles ir spagečius į vieną patiekalą...BANDOM!
Pamenu ziurejau gustavo entciklopedija. Ten vire "astuonkoju" sriuba. Ten frikadeles taip perkiso spageciais irgi smagiai ir skaniai atrode
QUOTE(Nome @ 2009 09 16, 22:02)
Tai gal galite nuorodą įkelti čia?
http://www.rasiukovi...e.blogspot.com/
sveiki,nors as cia visai ne i tema bet gal kas nors atsakys Gal zinot ar imanoma rasti kur nusipirkti keptuve grybukams?
QUOTE(Irmavi @ 2009 09 16, 18:40)
QUOTE(Dajli @ 2009 09 16, 19:22)
MB labai mėgsta viską kas iš makaronų. Ačiū už įdėjas, šaunuolės
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 09 17, 08:46)
sveiki,nors as cia visai ne i tema bet gal kas nors atsakys Gal zinot ar imanoma rasti kur nusipirkti keptuve grybukams?
gariunuose kazka panasaus tikrai esu macius ukiniu prekiu geltonuose angaruosuose tuose
QUOTE(Irmavi @ 2009 09 16, 19:40)
Labas, mamytės...
Gal kada mano siūlomas receptas ir buvo čia įdėtas, tačiau neapžvelgiant istorijos, siūlau šį puikų, lengvai pagaminamą patiekalą. O vaikams, tai tiesiog ne tiek valgymas, kiek šposas . Prieš metus internete radau tokį pasiūlymą sujungti pieniškas dešreles ir spagečius į vieną patiekalą...BANDOM!
Gal kada mano siūlomas receptas ir buvo čia įdėtas, tačiau neapžvelgiant istorijos, siūlau šį puikų, lengvai pagaminamą patiekalą. O vaikams, tai tiesiog ne tiek valgymas, kiek šposas . Prieš metus internete radau tokį pasiūlymą sujungti pieniškas dešreles ir spagečius į vieną patiekalą...BANDOM!
Nereali ideja
Ir kiaušinienė, ir pica...
Sveikos, mamytės...Smagu, kad patiko receptas su dešrelėm ir makaronais.
Dar norėčiau pasiūlyti kai ką. Jei tingis gamint valgymą- kepk kiašinienę. Na, o jei tą kiaušinienę patobulintume?
Reikės: kiaušinių, svogūno, sūrio (to kur geriau lydos nuo šilumos), alyvuogių aliejaus, grybukų (geriau miško, tačiau ir šampinjonai tiks), pomidorų, žalumynų, druskos, pipirų. Tikslių dozių nerašysiu, manau, kiekviena mūsų tuos apskaičiavimus kiek-ko atliks savarankiškai .
a) supjaustom grybukus ir cibulį (-ius), ir ant didelės ugnies apkepam alyvuogių aliejuje.Pasūdom,pabarstom pipiriukais.
b)Kepam kiaušinienę, vėl gi alyvuogių aliejuje. Kepimo pabaigoje sumažinam ugnį iki minimumo ir suverčiam grybų-cibų troškinuką.
c)Pomidorus nulupam ir trinam rupesne tarka, verčiam į keptuvę ir tolygiai paskirstom po ją.
d)Dabar visą tai padengiam sūriu, stengiamės, kad jis padengtų visą patiekalo paviršių. Uždengiam keptuvę dangčiu ir laukiam iki sūris išsilydis.
e)Į kepimo pabaigą apibarstom žalumynais: krapukais, baziliku, pertažolėm...
Viskas. Kol sūris paviršiuje nesustingo, pjaustom patiekalą gabalais ir nieko nelaukdami ragaujam....
P.S. Fantazijai ribų nėra. Galima prie grybų prijunkt šoninukės ar kokio kumpelio dėl sotumo Ir dar: Vis tik svarbu pomidorą ne pjaustyti, o būtent trinti, tame yra kažkoks kabliukas ...Eksperimentuojam...
S K A N A U S !
Sveikos, mamytės...Smagu, kad patiko receptas su dešrelėm ir makaronais.
Dar norėčiau pasiūlyti kai ką. Jei tingis gamint valgymą- kepk kiašinienę. Na, o jei tą kiaušinienę patobulintume?
Reikės: kiaušinių, svogūno, sūrio (to kur geriau lydos nuo šilumos), alyvuogių aliejaus, grybukų (geriau miško, tačiau ir šampinjonai tiks), pomidorų, žalumynų, druskos, pipirų. Tikslių dozių nerašysiu, manau, kiekviena mūsų tuos apskaičiavimus kiek-ko atliks savarankiškai .
a) supjaustom grybukus ir cibulį (-ius), ir ant didelės ugnies apkepam alyvuogių aliejuje.Pasūdom,pabarstom pipiriukais.
b)Kepam kiaušinienę, vėl gi alyvuogių aliejuje. Kepimo pabaigoje sumažinam ugnį iki minimumo ir suverčiam grybų-cibų troškinuką.
c)Pomidorus nulupam ir trinam rupesne tarka, verčiam į keptuvę ir tolygiai paskirstom po ją.
d)Dabar visą tai padengiam sūriu, stengiamės, kad jis padengtų visą patiekalo paviršių. Uždengiam keptuvę dangčiu ir laukiam iki sūris išsilydis.
e)Į kepimo pabaigą apibarstom žalumynais: krapukais, baziliku, pertažolėm...
Viskas. Kol sūris paviršiuje nesustingo, pjaustom patiekalą gabalais ir nieko nelaukdami ragaujam....
P.S. Fantazijai ribų nėra. Galima prie grybų prijunkt šoninukės ar kokio kumpelio dėl sotumo Ir dar: Vis tik svarbu pomidorą ne pjaustyti, o būtent trinti, tame yra kažkoks kabliukas ...Eksperimentuojam...
S K A N A U S !