Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(angi @ 2009 09 16, 15:50)
aciu, daug naudingos info radau  4u.gif
gal  patarsit, ar imanoma kriausiu keksa iskept ne keso formoj, pvz teflonineje, arba stiklineje formoje? taip nesinori del vieno karto pirk forma doh.gif

atsiprasau, uz off topick rolleyes.gif

labai malonu 4u.gif

manau kad tikrai galima kepti ir kitoje formoje mirksiukas.gif nuo to skonis tikrai nepasikeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2009 09 16, 16:43)
labai malonu 4u.gif

manau kad tikrai galima kepti ir kitoje formoje mirksiukas.gif nuo to skonis tikrai nepasikeis smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Kepta sprandine su obuoliais bigsmile.gif .
Galiu pasakyt,kad skonis labai nustebino.Nesitikejau,kad bus taip skanu lotuliukas.gif .Na,aisku dar savo pridejau...kaip kitaip blush2.gif
Marinavau per nakti tokiam marinate - saukstas medaus,du saukstai sojos padazo,saukstas balzamiko acto (nebutina,bet kai turiu tai dedu) ,saukstas garstyciu ir puodelis obuoliu sulciu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 16 rugsėjo 2009 - 16:31
QUOTE(Dajli @ 2009 09 15, 14:54)



Labai skanus blyneliai smile.gif

siandiena isbandziau, tikrai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mamytės...
Gal kada mano siūlomas receptas ir buvo čia įdėtas, tačiau neapžvelgiant istorijos, siūlau šį puikų, lengvai pagaminamą patiekalą. O vaikams, tai tiesiog ne tiek valgymas, kiek šposas biggrin.gif . Prieš metus internete radau tokį pasiūlymą sujungti pieniškas dešreles ir spagečius į vieną patiekalą...BANDOM!

user posted image

Pirma, siūlau pirkt aukštos kokybės dešreles,kurios nebijo ilgiau pasivartyt verdančiam vandenį, o spagečius geriau pirkt tuos kur trumpesnis virimo laikas, bet geriau kietagrūdžių tešlos.
Na ,o komentuot ir aprašinėti gaminimo procedūros nereik- viskas nuotraukose.
Pagaminus, galim apipilt ketčupu ar troškintų pievagrybių padažu, čia jau kaip fantazijos užteks...Priedo tinka žaliosios salotos iš agurkų ir pomidorų.
Žodžiu, eksperimentuokit....SKANAUS wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 16 rugsėjo 2009 - 18:19
QUOTE(Irmavi @ 2009 09 16, 18:40)
Labas, mamytės...



Pirma, siūlau pirkt aukštos kokybės dešreles,kurios nebijo ilgiau pasivartyt verdančiam vandenį, o spagečius geriau pirkt tuos kur trumpesnis virimo laikas, bet geriau kietagrūdžių tešlos.
Na ,o komentuot ir aprašinėti gaminimo procedūros nereik- viskas nuotraukose.
Pagaminus, galim apipilt ketčupu ar troškintų pievagrybių padažu, či jau kaip fantazijos užteks...Priedo tinka žaliosios salotos iš agurkų ir pomidorų.
Žodžiu, eksperimentuokit....SKANAUS wub.gif

wow kokia super ideja bigsmile.gif bigsmile.gif cia ir mano vyrui patiktu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2009 09 16, 19:40)



koks saunus pasiulymas thumbup.gif aciu smile.gif

p.s. gal konkreciai kokias nors desreles patart galetumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 16 rugsėjo 2009 - 17:51
QUOTE(julya @ 2009 09 16, 18:50)
QUOTE(Irmavi @ 2009 09 16, 19:40)

koks saunus pasiulymas thumbup.gif aciu smile.gif

p.s. gal konkreciai kokias nors desreles patart galetumet?

siaip kietos yra Samsono Tarybines. as jas perku visada...kitu nezinau kietu,tai nedirstu eksperimentuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 09 16, 18:50)
QUOTE(Irmavi @ 2009 09 16, 19:40)

koks saunus pasiulymas thumbup.gif aciu smile.gif

p.s. gal konkreciai kokias nors desreles patart galetumet?

Aš asmeniškai jau esu " pripratus" prie tokių dešrelių: jas perku Norfoje (kitur nelabai randu,o gal ir neatidžiai ieškojau?), jos supakuotos po maždaug 600-700 g. į maišelius -Klaipėdos mėsinė. Na, čia ne reklama, tačiau tikrai jau kurį laiką net nebandau ieškot naujoviu, kadangi šitos " Best of the best". smile.gif
.[attachmentid=184566]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 16 rugsėjo 2009 - 18:15
Makaronų ir vištienos apkepas
user posted image
eikės:

500g makaronų,
vištienos filė,
1 svogūno,
1 morkos,
3-4 pomidorų pomidorų,
prieskonių,
200g sūrio,
grietinėlės,
česnako skiltelių

Svogūną supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti ir apkepinti keptuvėje. Sudeti nedideliais gabalėliais supjaustytą vištieną.Pomidorus nublanširuoti (užpilti verdančiu vandeniu ir kelias minutes palaikyti, taip lengvai nusilups odelė), supjaustyti kubeliais ir sudėti taip pat į keptuvę. Įspaudžiame česanko, dedame prieskonių, visa tai patroškiname maždaug 10 min.Įpilame grietinėlę.Makaronus išverdame ir sudedam į kepimo indą.Tuomet ant viršaus sudedame keptuves turinį.Ir galiausiai uždedame tarkuoto sūrio, pašauname į įkaitintą 200 laipsnių temparatūros orkaitę ir kepame maždaug 15-20min. Skanaus!
Atsakyti
[quote=Irmavi,2009 09 16, 18:58]
koks saunus pasiulymas thumbup.gif aciu smile.gif

p.s. gal konkreciai kokias nors desreles patart galetumet?
[/quote]
Aš asmeniškai jau esu " pripratus" prie tokių dešrelių: jas perku Norfoje (kitur nelabai randu,o gal ir neatidžiai ieškojau?), jos supakuotos po maždaug 600-700 g. į maišelius -Klaipėdos mėsinė. Na, čia ne reklama, tačiau tikrai jau kurį laiką net nebandau ieškot naujoviu, kadangi šitos " Best of the best". smile.gif
.[attachmentid=184566]
[/quote]
mes irgi jei perkam - tai tik sias desreles cool.gif
Atsakyti
dekoju visom uz patarimus del desreliu 4u.gif
Atsakyti