Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(vyšnelė @ 2009 07 26, 16:27)
O svogūnas nesudega paskui kol išsitroškina voveraitės?

Ne, nes kai sudedi grybus, jie labai greit paleidzia sultis ir kaip pati sakai, troskinas. Vadinas, svogunas tikrai nesudegs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 26, 13:07)
Man jau skiriasi skrandžio sultys rolleyes.gif

man taip pat biggrin.gif aguoneles grybu savaite- mano svajone thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na dar dadesiu prie savo grybu siandienini patiekala,kuris mirtinai visoms zinomas bet visada mielai valgomas ... biggrin.gif
Troskinti grybai
user posted image

Turejau likusiu voverusku bei krepseli svieziu baravyku . Svogunus su poru pasikepiau svieste, kai jie suminkstejo sudejau grybus ir toliau kepiau ~20 min.(Na kol sultys issiskleide,isgaravo ir dar pakepiau). Dejau pora geru saukstu grietines ir nemazai grietineles.Pagardinau druska ir pipirais. Skanaus 4u.gif
Papildyta:
Ir prie vyno mazi pyrageliai ....
user posted image
(is vakaro pasidaryti tesla,ja vynioti i plevele ir saldytuvan mirksiukas.gif beje 30cm skersmens skardai kiekiai duoti)
teslai reikia: 250 g miltu, 125 g salto sviesto,ziupsnelio druskos ir 100 ml vandens.
visus produktus susideti i inda ir uzminkyti tesla.
idaras:
>pasikepinti svieste smulkiai pjaustytas 2 cesnako skilteles su poru.Atsideti.
>voveruskas (400 g )pasikepinti svieste ~ 15 min.deti pas porus atvesti.

3 kiausinius susimaisyti su 150 g grietines 30%riebumo,100 ml pieno.Sita mase pilti i jau atvesusias voveruskas. As dar imaisiau petrazoliu .

Indelius iskloti tesla,uzpilti kiausiniu mase ir pasauti i ikaitinta orkaite 200° 25 min.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2009 07 20, 14:32)
zadu daryt, skaniai atrodo thumbup.gif , tik klausimas ar neisyra jei susuki g.gif  ir kiek laiko kept g.gif  gal kas dare ir pasufleruos, bo is manes nelabai seimininke blush2.gif  doh.gif

kai gaminau tai man neisiro,nes kai pamusi mesyte tai ji tokia lipni pasidaro,ir kai apvolioji kiausinio plakinyje ir dziuveseliuose tai viskas graziai "sulimpa". kepiau net nzn,kol apskrudo smile.gif geriausia ne ant aukstos ugnies ir is visu pusiu vartant. skanus smile.gif
Atsakyti
Įdarytos vištų kulšelės 4u.gif
Pirmiausiai reikia gražiai nuimti odelę.Labai lengvai nusiima.Tada nupjaunam kauliuką kad liktu nekiauras galas.Mėsą nuimame nuo kaulo,susmulkiname.Apibarstome prieskoniais,druska.Tarkuojame morką,smulkiname svogūną,tarkuojame sūrį.Viską sudedame į mėsą ir gerai išmaišome.Šį įdarą prikemšame į odeles.
Kepiau orkaitėje susukus į folgą.
Garnyrui ryžiai ir troškintos šviežios morkytės.
Jas nuvalome, apverdame pasūdytame vandenį,kai jau būna beveik minkštos dedame sviesto ir pilame grietinėlės.Aišku druska,pipirai,krapai smile.gif


user posted image
Atsakyti
aguonele achiu uzh nuostabu receptuka aciuks.gif
vakar paprashiau MB kad nupirktu voveraichiu ir pagaminau shi patiekala, tik be vyno, nes atidaryto nebuvo, o daryt gaila nes nebera kam gert ( nestuke.gif ) bet vis vien receptukas nuostabiai skanus essen.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 07 26, 11:17)
Sia savaite galeciau priskirti grybu savaite pas save  hihihi.gif

QUOTE(aguonele @ 2009 07 26, 20:51 [cool.gif
Troskinti grybai[/b]

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tu tikra žudikė, kaip skanu wub.gif
aš vis vyro prašau, kad nuvežtų į mišką, noriu grybų, o jis neranda laiko biggrin.gif
pyragėliai prie vyno, tai iš vis šedevras thumbup.gif
QUOTE(Elena @ 2009 07 27, 08:19)
Įdarytos vištų kulšelės  4u.gif

labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
ir as cia prisiziurejau daug patiekalu su grybais uzsimaniau i miska nuvaziavom pora valandu pavaiksciojom ir ka jus manot as viena erke parsiveziau vyras dvi o grybu tuscia pintine doh.gif prakeikiau visus miskus sakiau eisiu pirkt grybu nieko nebus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 27 liepos 2009 - 22:13
QUOTE(vietine1986 @ 2009 07 27, 23:12)
ir as cia prisiziurejau daug patiekalu su grybais uzsimaniau i miska nuvaziavom pora valandu pavaiksciojom ir ka jus manot as viena erke parsiveziau vyras dvi o grybu tuscia pintine doh.gif prakeikiau visus miskus sakiau eisiu pirkt grybu nieko nebus blush2.gif biggrin.gif

unsure.gif
Šiaip tai dabar jaunas, tai tik pradeda dygti, geriausiai į mišką jau kokį ketvirtadienį važiuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 07 27, 07:19)
Pirmiausiai reikia gražiai nuimti odelę.Labai lengvai nusiima.Tada nupjaunam  kauliuką kad liktu nekiauras galas.

Labai skaniai atrodo kulšelės bigsmile.gif, bet nesupratau paryškinto sakinio blush2.gif, kaip ten nupjauti kauliuką reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2009 07 27, 22:12)
ir as cia prisiziurejau daug patiekalu su grybais uzsimaniau i miska nuvaziavom pora valandu pavaiksciojom ir ka jus manot as viena erke parsiveziau vyras dvi o grybu tuscia pintine doh.gif prakeikiau visus miskus sakiau eisiu pirkt grybu nieko nebus blush2.gif biggrin.gif



kad tos voveruskos turguj po 3lt, neapsimoka ir i miska vaziuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2009 07 28, 12:14)
Labai skaniai atrodo kulšelės  bigsmile.gif, bet nesupratau paryškinto sakinio  blush2.gif, kaip ten nupjauti kauliuką reikia? g.gif



Va čia gal matysis geriau smile.gif Nupjaunam palikdami mažą kaulo gabaliuką...

user posted image
Atsakyti