Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(KibirVibir @ 2009 09 07, 20:47)
Tiesa, indria, o sluoksniuotos teslos gamyba namie finansiskai apsimoka? Filo tesla pas mus labai net pigi, o va sluoksniuota...  doh.gif  Galvoju, gal koki karta bandyt  g.gif

istikruju niekada nese pirkusi teslos, nezinau ju kainu, todel nelabai isivaizduoju kaip labiau apsimoka biggrin.gif tiesiog kazkaip nepasitikiu parduotuvinem, kai pati darau gal ir ne visada iseina, bet bent zinau ka dedu cool.gif

ceburekai nerealus, butinai reiks isbandyt, nes kolkas darius tik pagal giedriaus v. recepta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 09 08, 13:16)

ceburekai nerealus, butinai reiks isbandyt, nes kolkas darius tik pagal giedriaus v. recepta blush2.gif

4u.gif 4u.gif

Giedriaus kazkada dariau..ir jei gerai pamenu labai panasus kaip su mineraliniu gavosi.Tada pagalvojau kam cia terliotis ir plikyt tesla jei skonis panasus blush2.gif .
Nors man asmeniskai tai tie "popieriniai" labiau patinka cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 09 08, 14:32)
Nors man asmeniskai tai tie "popieriniai" labiau patinka  cool.gif .

o sitie "popieriniai" gaunasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 09 08, 14:51)
o sitie "popieriniai" gaunasi?  smile.gif

Sitie ne popieriniai. Nera jie kaip bulkutes,tesla pasipucia,bet ribose smile.gif .Pakankamai neblogi smile.gif .Svarbiausiai nekociot teslos po du kart(ta prasme geriau po nedideli, atskira gabaliuka .
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 07, 10:43)
O velnias, as kaip tik idejau kept ta patiekala  g.gif  smile.gif

tai kaip sekėsi? g.gif
QUOTE(Garbane25 @ 2009 09 07, 11:01)
kepiau orkaiteje , kaip nurodyta, gavosi thumbup.gif

o aš kepiau trumpiau biggrin.gif bet nepasakyčiau kad jau super duper receptas mirksiukas.gif , atskirai pakepta vistiena ir ryžiai man daug skaniau( gal svogunai man netiko doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 09 08, 17:04)
tai kaip sekėsi? g.gif

o aš kepiau trumpiau  biggrin.gif bet nepasakyčiau kad jau super duper receptas mirksiukas.gif , atskirai pakepta vistiena ir ryžiai man daug skaniau( gal svogunai man netiko doh.gif )

Man patiko tie ryziai, persigere vistienos skoniu wub.gif as dar valgant uzsidejau pomidoru padazo. O vakare dar ryziu be vistos valgiau... thumbup.gif
Atsakyti
Elenos daržovių kepsniukai ax.gif
kepiau keptuvėje, gavosi panašiai kaip bulviniai blynai, padažiukas iš galvos biggrin.gif Skanu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labai sudomino darzoviu kepsniukai , is kokiu darzoviu ? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2009 09 08, 20:15)
Labai sudomino darzoviu kepsniukai ,  is kokiu darzoviu ? smile.gif  4u.gif

keleta puslapiu atgal paieskok, yra Elenos receptas idetas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 21:10)
kepiau keptuvėje, gavosi panašiai kaip bulviniai blynai, padažiukas iš galvos biggrin.gif Skanu ax.gif

puiki vakariene thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 20:10)

4u.gif - Pirmai partizanei. Kaip tik ruosiuosi savaitgali gaminti sita patiekaliuka, bo cukinija sode auga kaip ant mieliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gija23 @ 2009 09 09, 07:40)
4u.gif - Pirmai partizanei. Kaip tik ruosiuosi savaitgali gaminti sita patiekaliuka, bo cukinija sode auga kaip ant mieliu  lotuliukas.gif

jei turi daug cukinijų, tai gali išsikepti daržovių apkepą, kažkuri mamytė buvo rašiusi receptą g.gif . Daržovės analogiško ten dedasi, kepiau, tai tikrai labai skanu, ir ypač patiko, kad darbo beveik nėra mirksiukas.gif
Atsakyti