QUOTE(Larissa @ 2009 09 07, 11:04)
ar uždengėt folija?
visas "blatas" ir yra tame,kad reikia ilgai laikyti (bent 1,5 val.) ir būtinai aukštoje temperatūroje (apdengus folija).per tą laiką ryžiai išverda vandenyje,persirpsta mėsos sultymis ir išgaruoja visas skystis.o vištienos skonis lieka lyg "uždarytas" ryžiuose.o jei nelaikyti kaip nurodyta-bus eilinis ala plovas ir tiek
visas "blatas" ir yra tame,kad reikia ilgai laikyti (bent 1,5 val.) ir būtinai aukštoje temperatūroje (apdengus folija).per tą laiką ryžiai išverda vandenyje,persirpsta mėsos sultymis ir išgaruoja visas skystis.o vištienos skonis lieka lyg "uždarytas" ryžiuose.o jei nelaikyti kaip nurodyta-bus eilinis ala plovas ir tiek
As ir kepiau si patiekala bet man jis ir labai jau sausas gavosi tai paskui nuemus folija uzpyliau padaziuko ir tada atidengus patroskinau tai tikrai labai skanu buvo ir mesa labai skani gavosi ir ryziai