Sveikutes,
Turiu pastebėjimą. Ar ši tema kartais jau turėjo būti ne 29?
Nes paskutinioji buvo 28.Čia rašote,kad 24 tema.
28 tema buvo čia: http://www.supermama....php?...71&st=0 Būtų abai gaila,jei kelios temos pasimestų...
QUOTE(vyšnelė @ 2009 07 26, 06:36)
Sveikutes,
Turiu pastebėjimą. Ar ši tema kartais jau turėjo būti ne 29?
Nes paskutinioji buvo 28.Čia rašote,kad 24 tema.
28 tema buvo čia: http://www.supermama....php?...71&st=0 Būtų abai gaila,jei kelios temos pasimestų...
Turiu pastebėjimą. Ar ši tema kartais jau turėjo būti ne 29?
Nes paskutinioji buvo 28.Čia rašote,kad 24 tema.
28 tema buvo čia: http://www.supermama....php?...71&st=0 Būtų abai gaila,jei kelios temos pasimestų...
reiketu ismokti perskaityti pirmaji puslapi ir viskas bus aisku
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 07 26, 10:22)
reiketu ismokti perskaityti pirmaji puslapi ir viskas bus aisku
Dabar įsiskaičiau .Bet buvau supratus,kad kažkas ne taip.
Labai svarbu,kad nedingtų kitos temelės .
Sia savaite galeciau priskirti grybu savaite pas save
kalakutienos guliasas
O dariau taip:
Karsto rukymo sonine pasikepinau, isemiau.
I likusius riebaliukus dejau sviezias voveruskas ir kepiau apie 11-15 min. na zodziu kol vanduo isgaravo ir jos pacios dar sviestuke pasikepe. jas tada isemiau, riebaliukus palikdama keptuvej.
Kalakutineos mesyte dejau i keptuve ir gerai apkepiau,pabarsciau megiamais prieskoniais. Kai man patiko mesytes spalva dejau svogunu ir poro i keptuve ir dar pora min pakepiau su mesa.
Visa sita uzpyliau slakeliu vyno ir taip vis dapildama jo troskinau apie 30 min.
Suverciau atgal atsidetas voveruskas bei sonine, uzpyliau grietinele, dejau svieziu petrazoliu ir paviriau kol padazas norimos konsistencijos gavos. Labai skaniai pavakarieniavom
Makaronai su voveruskomis
namie gulinejos puse indelio mascarpones, tai pagailejau ismesti ir padariau makaronu..pasikepiau sonines su svogunais, tada idejau voverusku ir dar truputeli pakepiau viska. Imaisiau mascarpones puse indelio, grietineles, druskos ,pipiru bei krapu. Isvirtus makaronus sudejau i sia mase,ismaisiau ir vsio
kalakutienos guliasas
O dariau taip:
Karsto rukymo sonine pasikepinau, isemiau.
I likusius riebaliukus dejau sviezias voveruskas ir kepiau apie 11-15 min. na zodziu kol vanduo isgaravo ir jos pacios dar sviestuke pasikepe. jas tada isemiau, riebaliukus palikdama keptuvej.
Kalakutineos mesyte dejau i keptuve ir gerai apkepiau,pabarsciau megiamais prieskoniais. Kai man patiko mesytes spalva dejau svogunu ir poro i keptuve ir dar pora min pakepiau su mesa.
Visa sita uzpyliau slakeliu vyno ir taip vis dapildama jo troskinau apie 30 min.
Suverciau atgal atsidetas voveruskas bei sonine, uzpyliau grietinele, dejau svieziu petrazoliu ir paviriau kol padazas norimos konsistencijos gavos. Labai skaniai pavakarieniavom
Makaronai su voveruskomis
namie gulinejos puse indelio mascarpones, tai pagailejau ismesti ir padariau makaronu..pasikepiau sonines su svogunais, tada idejau voverusku ir dar truputeli pakepiau viska. Imaisiau mascarpones puse indelio, grietineles, druskos ,pipiru bei krapu. Isvirtus makaronus sudejau i sia mase,ismaisiau ir vsio
aguonele - labai skaniai atrodo patiekaliukai
man ishkilo klausimas - o voverushkas reikia priesh kepinant nuvirinti?
man ishkilo klausimas - o voverushkas reikia priesh kepinant nuvirinti?
aguonele, labai skanius patiekaliukus parodei, taip uzsinorejau voveraiciu
Voveraites be abejo reikia apvirti, pries apkepant
As padariau siandien is baklazanu patiekaliuka, bet man tu baklazanu nesijaucia skonio
As padariau siandien is baklazanu patiekaliuka, bet man tu baklazanu nesijaucia skonio
QUOTE(aguonele @ 2009 07 26, 12:17)
Sia savaite galeciau priskirti grybu savaite pas save
Man jau skiriasi skrandžio sultys
QUOTE(aguonele @ 2009 07 26, 12:17)
Sia savaite galeciau priskirti grybu savaite pas save
kalakutienos guliasas
Makaronai su voveruskomis
kalakutienos guliasas
Makaronai su voveruskomis
žudikė tu, ne kitaip tokiuskanumynu prigaminai, apsirijimas būtų
gražios foto
aciu visoms
as neapverdu... ilgiau pakepu ir vsio..vis ragauju ir ragauju ziuredama ar jau iskepe ... ; ))
QUOTE(X-iuke @ 2009 07 26, 12:34)
as neapverdu... ilgiau pakepu ir vsio..vis ragauju ir ragauju ziuredama ar jau iskepe ... ; ))
QUOTE(aguonele @ 2009 07 26, 13:34)
aciu visoms
as neapverdu... ilgiau pakepu ir vsio..vis ragauju ir ragauju ziuredama ar jau iskepe ... ; ))
as neapverdu... ilgiau pakepu ir vsio..vis ragauju ir ragauju ziuredama ar jau iskepe ... ; ))
As irgi neverdu. Man apvirtas ar isvirtas grybas jau nebeskanus, o va keptas, su savom sultim As pakepinu ant sviesto svoguna, tadu sudedu voveraites ir kepu kepu, paskui supilu grietinele ir vel kepu Pries kelias dienas drauges vaisinau tokiom voveraitem su bulvem, pirstus laize
QUOTE(smale @ 2009 07 26, 16:18)
As irgi neverdu. Man apvirtas ar isvirtas grybas jau nebeskanus, o va keptas, su savom sultim As pakepinu ant sviesto svoguna, tadu sudedu voveraites ir kepu kepu, paskui supilu grietinele ir vel kepu Pries kelias dienas drauges vaisinau tokiom voveraitem su bulvem, pirstus laize
O svogūnas nesudega paskui kol išsitroškina voveraitės?