Aguonele, super-duper
QUOTE(Elena @ 2009 08 31, 07:38)
Elena paskutiniu metu ant pynimo patrauke Krepseliai misrainems irgi pinti
na ir saunuoles visos, tiek skaniu recepteliu pridejot. visoms po
QUOTE(brashke77 @ 2009 08 31, 15:29)
aciu,suris toks.
QUOTE(aguonele @ 2009 08 31, 17:40)
butinai isbandysiu jau atrodo tai pritrenkanciai
as atsinesu du labai paprastus patiekalus
troskinta jautiena su dziovintais pomidorais ...
as atsinesu du labai paprastus patiekalus
troskinta jautiena su dziovintais pomidorais ...
Atroddo skaniai,man su jautiena visada gaunasi pravalas Kaip bedaryciau vis kieta,gal karves pabuvusios
QUOTE(daividija @ 2009 09 01, 10:52)
Atroddo skaniai,man su jautiena visada gaunasi pravalas Kaip bedaryciau vis kieta,gal karves pabuvusios
nebutinai karves kaltos. as t.p. ne visada kepu sausuoju budu.
jei pasitaikys kokia pojaune karvute,tai jamk mesyte juostelemis supjauscius truputi pamarinuok prieskoniukais,tai ja trup.paminkstins, patroskink keptuveje tiesiog vandenuke su prieskoniais/lauro lapu/t.t...,jei nugaruos vandenukas - dapilinek ne salta(nes saltas vel ja grudina,kietina),....
toliau jau keliauja kas nori - darzoves, grybukai, ryziai, t.t., t.p.padazai raudoni/pipiriniai/kinietiski tailandietiski,..
labai labai skanus daiktai gaunasi imant pagrindu jautienos juosteles
QUOTE(Ulė @ 2009 08 29, 21:21)
Kepti varškėčiai
400 g varškės
2 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
druskos
riebalų
Į ištrintą varškę įmušti kiaušinius, suberti miltus, druską ir mediniu šaukštu gerai išsukti.
Ant miltais pabarstytos lentos dėti po šaukštą tešlos, daryti apvalius paplotėlius ir kepti riebaluose.
Iškepus,supilti 100 gr. grietineles ir patroskinti 10min.
400 g varškės
2 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
druskos
riebalų
Į ištrintą varškę įmušti kiaušinius, suberti miltus, druską ir mediniu šaukštu gerai išsukti.
Ant miltais pabarstytos lentos dėti po šaukštą tešlos, daryti apvalius paplotėlius ir kepti riebaluose.
Iškepus,supilti 100 gr. grietineles ir patroskinti 10min.
O cukraus cia nesideda?
Siandien uzsimaniau koldunu.
Susiradau toki teslos recepta internete.
KOLDŪNAMS:
2 stiklinės miltų
kiaušinis
0,5 stiklinės vandens
10 g. sviesto
druskos
Į verdantį vandenį sudėti sviestą, druską, maišant suberti 0,5 stikl. miltų. Ataušinus įmušti kiaušinį, supilti likusius miltus, gerai išminkyti ir iškočioti tešlą.
Idarui: farsas, svogunas, vegeta, pipirai, vandens biskeli.
Pagamintu nenufotkinau
va kokie tik susaldyti
Liko dar gabalelis teslos. Sumasciau padaryti viena dideli kolduna su varskes-spinatu idaru. Kolduna apviriau. Po to pakepinau ant sviestuko ir valgiau su grietine tikrai skaniai gavosi.
Susiradau toki teslos recepta internete.
KOLDŪNAMS:
2 stiklinės miltų
kiaušinis
0,5 stiklinės vandens
10 g. sviesto
druskos
Į verdantį vandenį sudėti sviestą, druską, maišant suberti 0,5 stikl. miltų. Ataušinus įmušti kiaušinį, supilti likusius miltus, gerai išminkyti ir iškočioti tešlą.
Idarui: farsas, svogunas, vegeta, pipirai, vandens biskeli.
Pagamintu nenufotkinau
va kokie tik susaldyti
Liko dar gabalelis teslos. Sumasciau padaryti viena dideli kolduna su varskes-spinatu idaru. Kolduna apviriau. Po to pakepinau ant sviestuko ir valgiau su grietine tikrai skaniai gavosi.
va to paskutinio tai as norec
QUOTE(Vėjūna @ 2009 09 01, 12:56)
O cukraus cia nesideda?
recepte ne,bet jei yra noras galima det
QUOTE(Monalyza @ 2009 09 01, 18:53)
Siandien uzsimaniau koldunu.
Susiradau toki teslos recepta internete.
KOLDŪNAMS:
2 stiklinės miltų
kiaušinis
0,5 stiklinės vandens
10 g. sviesto
druskos
Į verdantį vandenį sudėti sviestą, druską, maišant suberti 0,5 stikl. miltų. Ataušinus įmušti kiaušinį, supilti likusius miltus, gerai išminkyti ir iškočioti tešlą.
Idarui: farsas, svogunas, vegeta, pipirai, vandens biskeli.
Liko dar gabalelis teslos. Sumasciau padaryti viena dideli kolduna su varskes-spinatu idaru. Kolduna apviriau. Po to pakepinau ant sviestuko ir valgiau su grietine tikrai skaniai gavosi.
Susiradau toki teslos recepta internete.
KOLDŪNAMS:
2 stiklinės miltų
kiaušinis
0,5 stiklinės vandens
10 g. sviesto
druskos
Į verdantį vandenį sudėti sviestą, druską, maišant suberti 0,5 stikl. miltų. Ataušinus įmušti kiaušinį, supilti likusius miltus, gerai išminkyti ir iškočioti tešlą.
Idarui: farsas, svogunas, vegeta, pipirai, vandens biskeli.
Liko dar gabalelis teslos. Sumasciau padaryti viena dideli kolduna su varskes-spinatu idaru. Kolduna apviriau. Po to pakepinau ant sviestuko ir valgiau su grietine tikrai skaniai gavosi.
skaniai atrodo
tesla tokia kaip ir plikytine skamba
10 balu uz ideja su "likutiniu" didziuoju koldunu!
QUOTE(Elena @ 2009 08 31, 07:38)
Tinklas iš žuvies
šauniai sugalvota
QUOTE(daividija @ 2009 08 31, 16:04)
Kiek kitoks omletas
Panašų kepu, skanumėlis
QUOTE(aguonele @ 2009 08 31, 19:40)
Labiausiai norėčiau vištienos, skaniai atrodo
QUOTE(Monalyza @ 2009 09 01, 17:53)
Siandien uzsimaniau koldunu.
Kokie dailučiai neturiu kantrybės koldūnus lipdyt o MB juos taip mėgsta
QUOTE(Elena @ 2009 08 31, 08:38)
nelietuviškai pasakius: abaldėt galima
kiat oks patieklas ant stalo, tai ir be torto apseit galima
super fantazija ir išpildymas