Netingejau ir skaiciau,bet kad su blauzdelem ir baklazanu butu kas nors o ir prieskoniu tokiu neturiu imantriu kaip daugelis vartoja.bet vistiek ACIU pati sugalvojau,primaklinau ir neblogai gavosi
Kepti varškėčiai
400 g varškės
2 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
druskos
riebalų
Į ištrintą varškę įmušti kiaušinius, suberti miltus, druską ir mediniu šaukštu gerai išsukti.
Ant miltais pabarstytos lentos dėti po šaukštą tešlos, daryti apvalius paplotėlius ir kepti riebaluose.
Iškepus,supilti 100 gr. grietineles ir patroskinti 10min.
400 g varškės
2 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
druskos
riebalų
Į ištrintą varškę įmušti kiaušinius, suberti miltus, druską ir mediniu šaukštu gerai išsukti.
Ant miltais pabarstytos lentos dėti po šaukštą tešlos, daryti apvalius paplotėlius ir kepti riebaluose.
Iškepus,supilti 100 gr. grietineles ir patroskinti 10min.
Ule jetau,kaip skaniai atrodo butinai pasigaminsiu iras artimiausiu laiku
QUOTE(julya @ 2009 08 28, 17:25)
vau kaip skaniai atrodo bus išbandyta , gal dar butu galima sužinoti kaip yra daromas grietinėlės padažas?
uzsimaniau ir as varskeciu
Ulė, kokie gundantys varškėtukai atrodo pasakiškai
JOLKA999, kumpis su bulvytėm pats puikiausias derinukas visada skanu
JOLKA999, kumpis su bulvytėm pats puikiausias derinukas visada skanu
Tinklas iš žuvies
Patiekalui reikės žuvies filė.Pas mane pangasijos filė.Žuvį galima nauduoti kokia mėgstate.Manau kad net galima skitingų rūšių.Kitą kartą darysiu pangasija su lašiša.Gražiai atrodys...
Žuvį turime supjaustyti išilgai juostelėmis.
Apibarstome žuvį prieskoniais, druska,užpilame alyvuogių aliejaus,citrinos sulčių ir paliekame marinuotis.
Sutarkuojame morkas,susmulkiname svogūną.Imame kepimo indą,dedame morkas su svogūnais,lauro lapus o ant viršaus dedame žuvies juostelės kurias perpiname gražiai.
Kepame orkaitėje apie 30 min.
Garnyrui išverdame bulvės su morkomis ir paruošiame bulvių košę.
Į lėkštę dedame bulvių košė ir ant viršaus gražiai sudedame žuvį.
Skanaus
Patiekalui reikės žuvies filė.Pas mane pangasijos filė.Žuvį galima nauduoti kokia mėgstate.Manau kad net galima skitingų rūšių.Kitą kartą darysiu pangasija su lašiša.Gražiai atrodys...
Žuvį turime supjaustyti išilgai juostelėmis.
Apibarstome žuvį prieskoniais, druska,užpilame alyvuogių aliejaus,citrinos sulčių ir paliekame marinuotis.
Sutarkuojame morkas,susmulkiname svogūną.Imame kepimo indą,dedame morkas su svogūnais,lauro lapus o ant viršaus dedame žuvies juostelės kurias perpiname gražiai.
Kepame orkaitėje apie 30 min.
Garnyrui išverdame bulvės su morkomis ir paruošiame bulvių košę.
Į lėkštę dedame bulvių košė ir ant viršaus gražiai sudedame žuvį.
Skanaus
QUOTE(Elena @ 2009 08 31, 08:38)
iš kur pas tave tiek fantazijos
QUOTE(Ulė @ 2009 08 29, 20:21)
Kepti varškėčiai
Super, siandien kepsiu Buvau net primirsus varskecius.
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2009 08 31, 07:38)
[color=darkviolet]Tinklas iš žuvies
Atrodo graziai ir skaniai. Siaip zuvies nemegstu, bet jauciu si recepta reiks ismegint
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 30, 17:01)
marinuotas kumpis ....
Kaip jus kepat ta kumpi,kad jis sausas nebuna?man ,kad ir rankovej keptas,vistiek sausas buna