Isviriau spagecius. Ant keptuvės pakepinau svoguna,vistienos file supjaustyta kubeliais(ir ismarinuota) bei voveruškas. Vėliau i kepima inda sudėjau spagečius,supyliau ka kepiau keptuvėje,pritarkavau sūrio,pabėriau žoleliu ir dėjau i orkaite-kol apskrus. Labai skanu
o jei tu del laktozes negali jos valgyti, tai gi yra sojos pakaitas, 100 % be laktozes. as naudoju pavyzdziui daznai kremini sureli kuri praskiedziu kaip tik noriu
Labas rytas,gal man kas padetu siandien ruosiuos pirma karta daryti baklazana turiu vistos blauzdeliu,visokiu prieskoniuku,cesnako,paprikos,svogunu tai gal koks troskinys gautusi tik va nezinau kaip ta baklazana paruost y ta troskini o gal kas ka dar skanaus pasiulys DIDELIS ACIU KAS ATSAKYS
Yra žmonės jaukūs kaip namai. Apkabini juos ir supranti - aš namie...
Labas rytas,gal man kas padetu siandien ruosiuos pirma karta daryti baklazana turiu vistos blauzdeliu,visokiu prieskoniuku,cesnako,paprikos,svogunu tai gal koks troskinys gautusi tik va nezinau kaip ta baklazana paruost y ta troskini o gal kas ka dar skanaus pasiulys DIDELIS ACIU KAS ATSAKYS