Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*sweet* @ 2009 08 20, 12:40)
as gal irgi savaitgali isbandysiu ax.gif  Bet man irgi atrodo, kad po 2 val gali kose pasidaryti blush2.gif

tikrai nepasidarė schmoll.gif
gal geresnėje orkaitėje su ventiliatoriumi 2 val ir nereikia,bet mano dujinėje doh.gif
be to rusų forume visą temą akcentuojama,kad reikia kepti ne mažiau 1,5 val ir aukštoje temperatūroje,kad į ryžius įsigertų sultys ir riebaliukas nuo mėsos ir jie spėtų dar apdžiūti/apskrūsti.tai daroma būtent dėl ryžių ryškesnio skonio bigsmile.gif ir tas nerealus aromatas atsirado jau ant kepimo galo..bent pas manę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 20 rugpjūčio 2009 - 11:54
QUOTE(Ritandra @ 2009 08 19, 19:05)
Sveikos, man atrodo cia buvau uzmacius recepta su vistos skurelem, ten vyniojama ir orkaitej kepama  g.gif  kol radau vistos skurikiu tai jau recepto nerandu  smile.gif  gal kuri issisaugojusi turite?

Reikia skureles pasimarinuot kaip megsti , pasiruost tarkes kaip sakykim vedarams arba kugeliui .Krauti tarkes i skureles ir susmeigti smeigtukais smile.gif
Ir kepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2009 08 19, 19:05)
Sveikos, man atrodo cia buvau uzmacius recepta su vistos skurelem, ten vyniojama ir orkaitej kepama  g.gif  kol radau vistos skurikiu tai jau recepto nerandu  smile.gif  gal kuri issisaugojusi turite?

Tai yra vienos SM receptas,jeigu neklystu Ule rase,nes ir as iekojau.Labai skanu

Vistienos suktinukai odelese .
1kg apie 20 odeliu istryniau prieskoniais ir cesnaku ir palikau marinuotis,
1kg vistienos farso,imusiau pora kiausiniu,,prieskoniu,zoleliu,majonezo,surio ,(jei darau sventei dedu kepintu voverusku su spinatais ) kepintu su svogunais,zo viska sumaklinau ir formavau kotletukus ir vyniojau i odeles.
Tada i koki 190 laipsiu karsti 40 min.,vis atsidarydavau palaistyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukaja: 20 rugpjūčio 2009 - 13:00
Man asmeniskai skaniau su vistu odelem juormuot kepsniukus is kiaulienos farso, na bet cia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2009 08 20, 14:05)
Man asmeniskai skaniau su vistu odelem juormuot kepsniukus is kiaulienos farso, na bet cia skonio reikalas smile.gif

o as niekur negaunu tu odeliu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2009 08 20, 09:55)
Na brač ir temą užvedėt ,  doh.gif apie kaspinuočius antrų patiekalų temoj  doh.gif , net valgyt nebesinori  mega_shok.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kisule kad ju pilna kaisiadoriu paukstyne buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2009 08 20, 09:55)
Na brač ir temą užvedėt ,  doh.gif apie kaspinuočius antrų patiekalų temoj  doh.gif , net valgyt nebesinori  mega_shok.gif

Cia tam,kad nesustoretume mirksiukas.gif As tai pries kiekviena valgi ta posta apie kaspinuocius pasiskaitysiu,kad neisijausciau valgant doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 20 rugpjūčio 2009 - 15:19
QUOTE(kisule @ 2009 08 20, 15:13)
o as niekur negaunu tu odeliu  doh.gif  unsure.gif

As irgi ilgai niekur negalejau rasti,o radau turguj kur paukstiena prekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2009 08 20, 16:55)
As irgi ilgai niekur negalejau rasti,o radau turguj kur paukstiena prekiauja  mirksiukas.gif

as kazkada maciau tokia skyriui turgui, nepirkau, o dabar niekad nebeturi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik po vakarienės vištiena + ryžiai, kur Larissa įdėjus buvo rceptuką pora psl. atgal. Nugi labai skanu! Višta tai kaip višta, o va ryžiai labai skanūs. Kepiau kaip ir priklauso 2 val. Ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti
Turguje reikia paklaust, tikrai jie turi tų odelių
Atsakyti