zoles: salota, pomidoras, melynas svogunas, agurkas, ridikeliai, lasas aliejaus, druskos, pipiru, saukstas hellmans vinegret uzpilo.
mesyte: nugarine, ismusta kvadratukais, pabarstyta griliaus prieskoniais, plius papildomai mairunu.
idaras: vistienos kepeneles, labai susmulkintos, apkeptos svieste, kai jau visiskai pakepa, ideta gera sauja apvirtu voveraiciu ir puse svoguno, plius druska, pipirai ir puse saukstuko vegetos.
i mesyte dedam idaro, viska stipriai susukus, apkepam ant aliejaus su sviestu is visu pusiu gerai, apkepus, dedam i kepimo inda, uzpilam stikline sultinio, as turejau, savo virta, bet galima ir is kubeliu, pora saukstu is keptuves aliejaus, ir i orkaite 170 laipsniu,, kazkur apie 40min.
makalose:mb uzprotestavo piragelius su bulviu, varskes ir lasinuku idaru, tai gaila buvo ismesti, tai apviriau ir apkepiau, o juos nulibdziau is 2 sttikliniu miltu, sauksto aliejaus, truputi druskos, ir stiklines vandens is arbatinio karsto, idarui, varskes 200gr, 3 dideles bulves ir apie 150gr keptos sonines su svogunu, kadangi tai skaitosi nera mesos, tai pareiske, kad vapse nevalgys, tai va vietoj bulviu isviriau juos ir apkepiau prie nugarines suktinuku kaip sakant
vistiek sakiau turesi juos valgyt arba nieko nebus kt daroma, dar kad labiau pakavot ta skoni padariau padaza is sultinio ir pakelio medziotoju padazo. tai tiek.