keksiukai puikūs ir aš tokius kepu taip skaniau atrodo valgosi
Siandien mano pietus: kalakutienos desreles su grikiais, bei agurku-[pomidoru salotom
ko tai foto nesusimazina...
QUOTE(alkaponė @ 2009 08 11, 14:32)
Siandien mano pietus: kalakutienos desreles su grikiais, bei agurku-[pomidoru salotom
ko tais ir recepto nera o jei desreles pirktines, tai ka valgete galite pasisakyti tam skirtoje temoje
QUOTE(Ulė @ 2009 08 11, 13:09)
Sonatinos kukuliu receptas ,tik as dariau keksiukus
keksiukai
keksiukai
mmmmmmm...atrodo tokie "šlapi" ir skanus
ule, keksiukai fantastiski
pas mus cukiniju dienos
kepta cukinija
supjaustau tokiais tai gabaliukais, graziai sukloju i keptuve pries tai ikaitinus alieju ir skrudinu gerokai apibarcius mesai skirtais prieskoniais man skaniausia su kokias astresniais, pvz zverienos, arba kaukazietiskais..., bet cia jau pagal skoni, mat naudoju neneturalius
iskeptus kraunu ant popieriniu serveteliu (pas mane jis baigesi, dejau ant tualetinio ) ir skanaus
siaip labai skanu su bulvem ir dar kokiu baltu padaziuku
troskinys su cukinija
dariau labai paprastai, patobulinus ideja is interneto i inda kepimui orkasiteje (as naudoju stiklini puoda) dejau sluoksniais sukinijas su bulvem. kiekviena cukiniju sluoksni barsciau vel gi mesos prieskoniais. virsus turi but bulviu. sukoplektavus dar aptepiau majonezu, uzpyliau vandeniu daugiau nei iki puses ir troskinau uzdengus mazdaug 30min. po to atidengiau kad apskrustu
skanu buvo be proto, darysiu vel
pas mus cukiniju dienos
kepta cukinija
supjaustau tokiais tai gabaliukais, graziai sukloju i keptuve pries tai ikaitinus alieju ir skrudinu gerokai apibarcius mesai skirtais prieskoniais man skaniausia su kokias astresniais, pvz zverienos, arba kaukazietiskais..., bet cia jau pagal skoni, mat naudoju neneturalius
iskeptus kraunu ant popieriniu serveteliu (pas mane jis baigesi, dejau ant tualetinio ) ir skanaus
siaip labai skanu su bulvem ir dar kokiu baltu padaziuku
troskinys su cukinija
dariau labai paprastai, patobulinus ideja is interneto i inda kepimui orkasiteje (as naudoju stiklini puoda) dejau sluoksniais sukinijas su bulvem. kiekviena cukiniju sluoksni barsciau vel gi mesos prieskoniais. virsus turi but bulviu. sukoplektavus dar aptepiau majonezu, uzpyliau vandeniu daugiau nei iki puses ir troskinau uzdengus mazdaug 30min. po to atidengiau kad apskrustu
skanu buvo be proto, darysiu vel
QUOTE(Ulė @ 2009 08 11, 13:09)
Sonatinos kukuliu receptas ,tik as dariau keksiukus
keksiukai
1kg neriebios maltos mėsos
2 kiaušiniai
1/2 puodelio pieno
1/2 puodelio džiūvėsėlių
2 v. š. smulkiai supjaustytų svogūnų
1 v. š. česnakų miltelių
100 g mocarelos
2 v. š. aliejaus
druskos, pipirų, mėgiamų prieskonių
formuoti keksiukus,i vidu isprausti kubeli surio,kepti 40min\190laipniu karsti .
keksiukai
1kg neriebios maltos mėsos
2 kiaušiniai
1/2 puodelio pieno
1/2 puodelio džiūvėsėlių
2 v. š. smulkiai supjaustytų svogūnų
1 v. š. česnakų miltelių
100 g mocarelos
2 v. š. aliejaus
druskos, pipirų, mėgiamų prieskonių
formuoti keksiukus,i vidu isprausti kubeli surio,kepti 40min\190laipniu karsti .
keksiukai tikrai fantastiski
tik klausimelis - visus surasytus ingriedientus sumaisyti ir formuoti keksiukus ar kaip ??
QUOTE(linosiuke @ 2009 08 11, 21:54)
tik klausimelis - visus surasytus ingriedientus sumaisyti ir formuoti keksiukus ar kaip ??
tikrai taip
QUOTE(Ulė @ 2009 08 11, 22:40)
tikrai taip
labai skaniai atrodo o sakykit kas čia per padažas aplink tuos keksiukus bandiau ieškot originalaus recepto, neradau
Dar klausimėlis dėl mėsos keksiukų - ar būtinas Mocarelos sūris?Gal tinka ir kitas,paprastesnis, pvz.,"Rokškio" ar "Dvaro"?
QUOTE(rackiene @ 2009 08 12, 14:31)
labai skaniai atrodo o sakykit kas čia per padažas aplink tuos keksiukus bandiau ieškot originalaus recepto, neradau
QUOTE(vyšnelė @ 2009 08 12, 14:35)
Dar klausimėlis dėl mėsos keksiukų - ar būtinas Mocarelos sūris?Gal tinka ir kitas,paprastesnis, pvz.,"Rokškio" ar "Dvaro"?
Aš irgi šiandien noriu daryt, laukiu atsakymo į šiuos klausimus
QUOTE(rackiene @ 2009 08 12, 13:31)
originalus receptas čia O dėl padažo ir man įdomu, nes šiandien pietums būtent šitie keksiukai