Laba
Patapo ir mum aktuali si tema Nuo rugsejo ir mano panelyte eis i mokykla Issirinkom Panerio mokyklele, tik va su mokytojom jau sunkiau.... Gal turit atsiliepimu apie mokytojas I.Visockiene ir I.Gedviliene? Girdejom, kad abi geros, todel sunku apsispresti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 10 04, 15:35)
Panerio Pradine pries 12 metu pati buvau baigus. O dabar pati studijuoju pedagoginiame pradiniu klasiu ugdyma. Mano mokytoja buvo Nijole Dvareckiene kol kas mano akimis geriausia mokytoja kokia esu macius, pas ja klasese visuomet buvo tyla ji sugeba suvaldyti mokinius ir moka ismokyti asmeniskai as manau del to pati stojau i pradiniu klasiu ugdyma be to man ten jauku, visi turi atskiras klasias, vyriausi ketvirtokai, bet tai ne 12 kaip yra bendrose mokyklose, zinai kad niekas nenuskriaus vaiko, nes nera dickiu. be to ir mokytojos kiek imanoma stengiasi priziureti vaikus. nors dauguma mokytoju kiek girdejau jau pasikeitusios ten, tad apie kitas nelabai ir zinau daug kazka
musu dabar Dvareckiene
Super mokytoja
Pas jau mano mazoji dabar, o savo laiku dicke ejo pas Nijoles Dvareckienes grupioke, Leonarda Simoniene. Taip pat nuostabus pedagogas. Abi mokytojos labai panasios: klaseje ideli tvarka( mokyniu elgesiu atzvilgiu) , labai puikiai susitvarko, o ir mokslu ziniu lygis duodamas vaikams tikrai aukstas.
Simoniene dabar Jonavos pradineje dirba.
[quote=Kristyte,2010 11 11, 12:04]
Laba
Patapo ir mum aktuali si tema Nuo rugsejo ir mano panelyte eis i mokykla Issirinkom Panerio mokyklele, tik va su mokytojom jau sunkiau.... Gal turit atsiliepimu apie mokytojas I.Visockiene ir I.Gedviliene? Girdejom, kad abi geros, todel sunku apsispresti
[/quo
na nežinau, yra ir geresnių mokytojų.....
Laba
[/quo
na nežinau, yra ir geresnių mokytojų.....
mane labiau jaudina klausimas kur vaika leist po 4 klasiu
Iseisim is Panerio, kur eit...nezinia... Daznai is Panerio i Neries leidzia, na bet tiek neigiamu atsiliepimu apie Neries gavau, kad baisu
Iseisim is Panerio, kur eit...nezinia... Daznai is Panerio i Neries leidzia, na bet tiek neigiamu atsiliepimu apie Neries gavau, kad baisu
QUOTE(Kristyte @ 2010 11 11, 11:04)
Laba
Mano mergina baigia jau 4ta klase pas I. Gedviliene - negaliu nieko pasakyti blogo apie ja - su vaikais susitvarko puikiai, vaikai ja myli ir grebia. Man labai patinka jos mokymo metodai - ji gana griezta - bet tai tik i nauda - nes vaikai turi jausti kontrole. Bet - pliusai yra tie kad man pvz su savo mergaite nebuvo praktiskai jokiu sunkumu - mokytoja suprantamai desto, sugeba jiems isaiskinti nauja medziaga - namu darbu niekada beveik neruosem su dukra kartu sededami - manau tai yra mokytojos nuopelnas. Aisku labai daug kas priklauso ir nuo pacio vaiko - jo gabumu ir noro mokytis, bet is esmes tai man ji labai gera mokytoja. Noreciau ir mazaja ten leisti - pas ta pacia mokytoja - deja... teks vesti i samuleviciu.
QUOTE(armeda @ 2011 02 02, 20:51)
Mano mergina baigia jau 4ta klase pas I. Gedviliene - negaliu nieko pasakyti blogo apie ja - su vaikais susitvarko puikiai, vaikai ja myli ir grebia. Man labai patinka jos mokymo metodai - ji gana griezta - bet tai tik i nauda - nes vaikai turi jausti kontrole. Bet - pliusai yra tie kad man pvz su savo mergaite nebuvo praktiskai jokiu sunkumu - mokytoja suprantamai desto, sugeba jiems isaiskinti nauja medziaga - namu darbu niekada beveik neruosem su dukra kartu sededami - manau tai yra mokytojos nuopelnas. Aisku labai daug kas priklauso ir nuo pacio vaiko - jo gabumu ir noro mokytis, bet is esmes tai man ji labai gera mokytoja. Noreciau ir mazaja ten leisti - pas ta pacia mokytoja - deja... teks vesti i samuleviciu.
Labai aciu! Vadinasi teisingai pasirinkom
noreciau gaut info apie mokytojas Barišauskienę ir Kriūnienę is Panerio pradines
Kokie atsiliepimai
Kokie atsiliepimai
QUOTE(Emperatriz @ 2011 05 04, 16:59)
noreciau gaut info apie mokytojas Barišauskienę ir Kriūnienę is Panerio pradines
Kokie atsiliepimai
Kokie atsiliepimai
negi niekas naatsakys?
QUOTE(gozė @ 2010 11 24, 14:18)
mane labiau jaudina klausimas kur vaika leist po 4 klasiu
mes irgi baige 4 klase,nezinom kur pasirinkti,kuria mokykla,gyvenam kosmonautu g.visos mokyklos toli.dar galvojau apie neries mokykla,bet jei tokie atsiliepimai.....gal kas turit kokiu atsiliepimu apie mokyklas ir mokytojus,pasidalinkime patarimais.
QUOTE(storuliukas @ 2011 12 09, 11:26)
mes irgi baige 4 klase,nezinom kur pasirinkti,kuria mokykla,gyvenam kosmonautu g.visos mokyklos toli.dar galvojau apie neries mokykla,bet jei tokie atsiliepimai.....gal kas turit kokiu atsiliepimu apie mokyklas ir mokytojus,pasidalinkime patarimais.
mano vyresnioji lanko Vareikio, visai patenkinti mes. Bet , kad toli nuo musu, gyvenam Kauno gatveje, Neries mokykla butu "palei nosi", bet baugu del tu kalbu visokiu
Nezinau , zodziu...
Ar apsilanko čia dar Jonavos mamytės.
padėkit apsispręst į Kokią Jonavos mokyklą geriau leisti dukrą.
Vasarą planuojam atsikraustyti, o nuo rudens į pirmą klasę.
Nieko nežinau apie mokyklas.
Gal kuri yra su sustiprintu meniniu ugdymu ar pan?
padėkit apsispręst į Kokią Jonavos mokyklą geriau leisti dukrą.
Vasarą planuojam atsikraustyti, o nuo rudens į pirmą klasę.
Nieko nežinau apie mokyklas.
Gal kuri yra su sustiprintu meniniu ugdymu ar pan?
Sveikos, jei uzsuka cia dar kas mane labai domina Jonavos pradine mokykla, esanti lakstingalose. Nieko nezinau apie mokytojas, o reikia isrinkt geriausia busimam pirmokui, dar turim metelius, bet reikia susirinkt informacija ir kuo greiciau uzrasyt, nes vietos paskui galim negaut jei kuri turi informacijos, buciau labai dekinga