Įkraunama...
Įkraunama...

Jonavos mokyklos

smile.gif sveikutes mamytes noreciau jusu paklausti.apie raimundo samuleviciaus mokykla.nes noriu savo dukryte rudeni leisti i paruosema klase. smile.gif kaip ten mokitojos paruosemu.klasiu gal galit kore rekomenduoti.dekui labai
smile.gif
Atsakyti
Dėl paruošiamųjų klasių nežinau, ax.gif
o dėl pradinių klasių galiu rekomenduoti mokytoja Žydrūnę Tuomienę. thumbup.gif
Labai rūpestinga, stengiasi vaikus išmokyti, negailėdama savo laiko.
Papildomai ir po pamokų vaikas gali pasilikti ir konsultacijos atostogų metų būna, kam sunkiau sekasi. Vaikai dalyvauja įvairiuose renginiuose, ekskursijose, vienu žodžiu bendraujama ne tik pamokų metų bet ir po jų. Mano dukrelė šiemet išleidžia, tai kitamet turės pirmokėlius. rolleyes.gif
Turiu su kuo palyginti, nes kitai dukrytei su mokytoja nenuskylo. Žemė ir dangus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2009 04 23, 13:14)
Dėl paruošiamųjų klasių nežinau,  ax.gif
o dėl pradinių klasių galiu rekomenduoti mokytoja Žydrūnę Tuomienę. thumbup.gif
Labai rūpestinga, stengiasi vaikus išmokyti, negailėdama savo laiko.
Papildomai ir po pamokų vaikas gali pasilikti ir konsultacijos atostogų metų būna, kam sunkiau sekasi. Vaikai dalyvauja įvairiuose renginiuose, ekskursijose, vienu žodžiu bendraujama  ne tik pamokų metų bet ir po jų. Mano dukrelė šiemet išleidžia, tai kitamet turės pirmokėlius.  rolleyes.gif
Turiu su kuo palyginti, nes kitai dukrytei su mokytoja nenuskylo. Žemė ir dangus... doh.gif

smile.gif sveikute zinau kad Zydrune tomiene nuostabi ir gera mokitoja nes mano seser sunus eina pas. ja verysad.gif gaila kad nesutapo metai kad mano dukryte nepapuole pas ja.nes man sesuo tapati sakydavo jai vesi mergitesavo tai pas ja nes tikrai viskas bus gerai smile.gif nu ziuresim kaip cia kas bus ir pas ka papulsime tikiuosikad bus gera mokitoja smile.gif
Atsakyti
sveikutes,cia kaip suprantu bendra tema apie jonavos mokyklas,tai norėčiau paklaust apie vareikio mokykla,kaip ten su pradiniu klasiu mokytojom?
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 05 22, 23:32)
sveikutes,cia kaip suprantu bendra tema apie jonavos mokyklas,tai norėčiau paklaust apie vareikio mokykla,kaip ten su pradiniu klasiu mokytojom?
noriu paklausti apie raimundo samuleviciaus mokiklos nulines klases mokitoja ba girdejau likusi ira viena klase noreciau suzinot dau giau apie ja smile.gif g.gif
Atsakyti
laba diena, matau , kad seniai į šią temą buvo rašoma, bet gal dar kas nors ja domisi? Mano problema panaši, nežinau kurią molyklą pasirinkti-Samulevičiaus ar Vareikio. Mano mergaitė bus ketvirtokė ir nori iš Kauno pereiti Į Jonavą, nes čia mokykla vos ne kieme. Patarkite, ką rinktis? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute0405 @ 2010 03 29, 18:04)
laba diena, matau , kad seniai į šią temą buvo rašoma, bet gal dar kas nors ja domisi? Mano problema panaši, nežinau kurią molyklą pasirinkti-Samulevičiaus ar Vareikio. Mano mergaitė bus ketvirtokė ir nori iš Kauno pereiti Į Jonavą, nes čia mokykla vos ne kieme. Patarkite, ką rinktis? verysad.gif

as tai pasiulyciau Raimundo Samuliaviciaus nes mano dukra aina i paruosema klase man ji patinka ir duritei patinka eiti i ja.
Atsakyti
Sveikos. Maniškiam dar tik kitąmet į pirmą klasę, bet jau pradedu domėtis kas ir kaip. Skykit, o į mokyklas kažkaip pagal gyvenamą vietą priima, ar kaip? Mes gyvenam Kalnų gatvėj, tai kur mum "ieškot" pradinės? :)Nelabai dar susigaudau mokyklinėj sistemoj... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2010 08 01, 12:07)
Sveikos. Maniškiam dar tik kitąmet į pirmą klasę, bet jau pradedu domėtis kas ir kaip. Skykit, o į mokyklas kažkaip pagal gyvenamą vietą priima, ar kaip? Mes gyvenam Kalnų gatvėj, tai kur mum "ieškot" pradinės? :)Nelabai dar susigaudau mokyklinėj sistemoj...  ax.gif

ne, ne pagal gyv. vieta.
galite rinktis is visu Jonavos mokyklu.
Mes gyvename rimkuose o vaika leidziame i Panerio pradine.
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2010 08 30, 18:42)
ne, ne pagal gyv. vieta.
galite rinktis is visu Jonavos mokyklu.
Mes gyvename rimkuose o vaika leidziame i Panerio pradine.

Dėkui, jaučiu ir mes ten pat leisim? O ten direktorė Šukienė gal?
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2010 08 30, 20:20)
Dėkui, jaučiu ir mes ten pat leisim? O ten direktorė Šukienė gal?

Taip, direktore ta pati thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Panerio Pradine pries 12 metu pati buvau baigus. O dabar pati studijuoju pedagoginiame pradiniu klasiu ugdyma. Mano mokytoja buvo Nijole Dvareckiene kol kas mano akimis geriausia mokytoja kokia esu macius, pas ja klasese visuomet buvo tyla ji sugeba suvaldyti mokinius ir moka ismokyti smile.gif asmeniskai as manau del to pati stojau i pradiniu klasiu ugdyma smile.gif be to man ten jauku, visi turi atskiras klasias, vyriausi ketvirtokai, bet tai ne 12 kaip yra bendrose mokyklose, zinai kad niekas nenuskriaus vaiko, nes nera dickiu. be to ir mokytojos kiek imanoma stengiasi priziureti vaikus. nors dauguma mokytoju kiek girdejau jau pasikeitusios ten, tad apie kitas nelabai ir zinau daug kazka smile.gif
Atsakyti