QUOTE(axara @ 2009 03 05, 21:15)
wow
Papildyta:
bet tai dabar phal maximoj kainuoja 24,99, kiek maciau tai nebera tokios akcijos kaip budavo visada 16,99 tai tas 30 proc nieko gero, 17,5 gaunasi
Papildyta:
bet tai dabar phal maximoj kainuoja 24,99, kiek maciau tai nebera tokios akcijos kaip budavo visada 16,99 tai tas 30 proc nieko gero, 17,5 gaunasi
aš nupirkau šiandien draugei phalenopsį, kur buvo 24,99 už 16,99, taigi akcija vis dar yra. tik dauguma brangesni po 29 ir t.t., nedaug tų nukainuotų bėra.
beje, mano vienas bordo phaleonopsis matyt pašalo beparsinešant viršunę, paskutinis neišsiskleidęs pumpuras taip ilgai stovėjo ir nesiskleidė, tai aš apžiūrėjau, viršutiniai žiedlapiai to pumpuro lyg tokie pašalusių prikepusių dėmelių turėjo, tai aš jas ėmiau ir kaip čia pasakius, atlupau... o po dviejų dienų žiūriu - ir skleidžiasi jau
o aš pakartoju irgi klausimėlį iš praeitos temos - gal kas jau augina po kelis phaleonopsius viename vazone? ieškau bedraminčių....
ir mačiau apie dendrobius kalbėjote, "vaikų" atskyrimą - o argi jie tiesiog neauga kartu visi krūme?