Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(naujute @ 2009 03 05, 19:35)
na mano MB tai kantrus ir visas geles kurias iki sios dienos uzsimanydavau, nupirkdavo be problemu, bet tik sako kad jau namie vietos mazai darosi, sako kaip zoologijos sode pas mus, nes dar akvariumas stovi,puse sienos uzima tai taip ir gaunasi  thumbup.gif

O as tai ,kaip kazkuri rase,vis kokioj maximoj,prie geliu skyriaus lenkiu. Tada jau MB i kita puse suka,nes zino,kuo viskas baigiasi.
O pas mane irgi geliu blush2.gif . Isivaizduoju,kas butu,jei dar savo nuosavame name gyvenciau lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
O zinot kad savaitgali gyvoms gelems 30 proc nuolaida? jau apziurejau ka imsiu biggrin.gif falenopsi su dviem stiebais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2009 03 05, 19:55)
O zinot kad savaitgali gyvoms gelems 30 proc nuolaida? jau apziurejau ka imsiu biggrin.gif falenopsi su dviem stiebais wub.gif

o kur cia ta nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
Maximoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2009 03 05, 20:04)

wow bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(axara @ 2009 03 05, 20:14)

bet tai dabar phal maximoj kainuoja 24,99, kiek maciau tai nebera tokios akcijos kaip budavo visada 16,99 tai tas 30 proc nieko gero, 17,5 gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 03 05, 21:15)
wow  bigsmile.gif
Papildyta:
bet tai dabar phal maximoj kainuoja 24,99, kiek maciau tai nebera tokios akcijos kaip budavo visada 16,99 tai tas 30 proc nieko gero, 17,5 gaunasi  biggrin.gif

Mole dar vakar buvo akcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 03 05, 20:17)
Mole dar vakar buvo akcija 4u.gif

na jei akcija sita tesiasi ir dar nuo tos kainos 30 proc tai tada manau uzsipirksim mergaites kaip priklauso biggrin.gif vel teks raudonuoti 4u.gif
Atsakyti
pabirze gal tu atsakytum i mano klausimukus apie cimbidi?matau pati augini lb grazu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, ligonės ir (dar) ne ligonės mirksiukas.gif

Pirmiausia pasirodysiu, ką gavau dovanų:
user posted image

O šitoms elementariai neatsispyriau, bevalė aš blush2.gif
user posted image

user posted image

Čia visai neplanuotos šiandieninės naujienos: abi po 10 lt, šviesus buvo su dviem žiedkočiais, bet vieną aš nukirpau, nes paskutinis žiedas nukrito. Rudas - su 5 žiedkočiais ir dar šeštas buvęs, bet tas jau ne mano nukirptas:

user posted image

user posted image

Dar noriu paklaust, ar kuri nors tokį substratą naudojat? Dar maišo nepraplėšiau, bet tikiuosi, kad cimbidžiams tiks, kai ateis laikas:
user posted image

Ir dar vienas klausimas: ar naudojat kas Shultz Starter Plus? Nebūtinai orchidėjoms, gal ir kitoms gėlėms tinkamas daiktas?
user posted image

Atsakyti
teks maxima sturmuoti, nes labai noriu geltono phalaenopsio doh.gif
simre man tas gelsvas su morkiniu ,,liezuviu"labai grazus, neatsispirciau jo zavesiui.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 03 05, 21:36)
Sveikos, ligonės ir (dar) ne ligonės  mirksiukas.gif

NU Simre tavo pirkiniuose toli gražu nesimato krizės bigsmile.gif o tu jau čia su moters diena tiek dovanų gavai? bigsmile.gif
Atsakyti
Simre, oho, kiek gėlių ir visas pirkai šiandien? blink.gif
Man tai ta antra labai labai graži ir geltoniukas wub.gif Tikrai tokias pamačius sunku atsispirti drinks_cheers.gif

o Cymbidžaiai tai čia kaip du pirkai ? gal pigiau ? Nu super pirkinukai thumbup.gif

Aš senukuose šiandien mačiau Cymbidžius 3 tokie pavargę jau baiginėja žydėti. Kaina 59 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 05 kovo 2009 - 20:56