Įkraunama...
Įkraunama...

Storos rankos

aha, juokai jums čia, man kažkur per vidurį darant tai verkti norisi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
valio! pavyko visą pratimą nenuleidus rankų! bigsmile.gif
Atsakyti
Na matot 4u.gif Sakiau, kad ilgai nesikankinsit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as keliskart savaiteje juos darau ir man tikrai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B-S-L @ 2012 03 01, 18:56)
as keliskart savaiteje juos darau ir man tikrai patinka  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Tracy Anderson mane nužudys biggrin.gif bet ką padarysi, reikia kentėti, pavasaris jau tuoj trumpos rankovės ir suknelės prasidės ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 02, 16:17)
Tracy Anderson mane nužudys  biggrin.gif  bet ką padarysi, reikia kentėti, pavasaris jau tuoj trumpos rankovės ir suknelės prasidės !  biggrin.gif

Tikrai nenuzudys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu smile.gif Jau darau pratimus po 8 minutes visoms kuno dalims ir galvoju, kad rankoms manes jie netenkina, nes per lengvi, todel uzmaciau pas jus nuorodas sias, todel sivakar sportuodama pabandysiu ta stebukla, kuris kaip matyti nera toks lengvas smile.gif Pranesiu kaip man sekes blush2.gif
Atsakyti
Nu ka, padariau pratimukus rankoms su svareliais ir be ju-nuostabu thumbup.gif Tikrai yra, ka veikti, bet man ziauriai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Artasaulyte @ 2012 03 03, 20:39)
Nu ka, padariau pratimukus rankoms su svareliais ir be ju-nuostabu  thumbup.gif  Tikrai yra, ka veikti, bet man ziauriai patiko  thumbup.gif

geri geri tie pratimukai smile.gif šiandien delfis straipsniuką dar parašė gražių rankų-krūtinės linijų tema
Atsakyti
Bet ziuriu cia musu kasdien vis daugiau ir daugiau 4u.gif As jau kazkur 1,5 menesio sportuoju ir tikrai rezultatais patenkinta, todel ir jums mergaites linkiu nenuleisti ranku, ypac darant Tracy Anderson pratimukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Ilindau ir as cia apsidairyti.Nu geras,man patiko, rankoms manksta bigsmile.gif thumbup.gif .Prisiplasnojau kaip reikalas biggrin.gif Itrauksiu ir siuos rankoms pratimus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti