aha, juokai jums čia, man kažkur per vidurį darant tai verkti norisi
valio! pavyko visą pratimą nenuleidus rankų!
Na matot Sakiau, kad ilgai nesikankinsit
as keliskart savaiteje juos darau ir man tikrai patinka
QUOTE(B-S-L @ 2012 03 01, 18:56)
as keliskart savaiteje juos darau ir man tikrai patinka
Tracy Anderson mane nužudys bet ką padarysi, reikia kentėti, pavasaris jau tuoj trumpos rankovės ir suknelės prasidės !
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 02, 16:17)
Tracy Anderson mane nužudys bet ką padarysi, reikia kentėti, pavasaris jau tuoj trumpos rankovės ir suknelės prasidės !
Tikrai nenuzudys
Jungiuosi prie jusu Jau darau pratimus po 8 minutes visoms kuno dalims ir galvoju, kad rankoms manes jie netenkina, nes per lengvi, todel uzmaciau pas jus nuorodas sias, todel sivakar sportuodama pabandysiu ta stebukla, kuris kaip matyti nera toks lengvas Pranesiu kaip man sekes
Nu ka, padariau pratimukus rankoms su svareliais ir be ju-nuostabu Tikrai yra, ka veikti, bet man ziauriai patiko
QUOTE(Artasaulyte @ 2012 03 03, 20:39)
Nu ka, padariau pratimukus rankoms su svareliais ir be ju-nuostabu Tikrai yra, ka veikti, bet man ziauriai patiko
geri geri tie pratimukai šiandien delfis straipsniuką dar parašė gražių rankų-krūtinės linijų tema
Bet ziuriu cia musu kasdien vis daugiau ir daugiau As jau kazkur 1,5 menesio sportuoju ir tikrai rezultatais patenkinta, todel ir jums mergaites linkiu nenuleisti ranku, ypac darant Tracy Anderson pratimukus
Ilindau ir as cia apsidairyti.Nu geras,man patiko, rankoms manksta .Prisiplasnojau kaip reikalas Itrauksiu ir siuos rankoms pratimus