Įkraunama...
Įkraunama...

Storos rankos

Oho 17kg,sveikinu !!! thumbup.gif
Atsakyti
norėjau paklausti ar turi taip būti ar ne, nes va pradėjau su svarmenukus kilnot, po 2 kg rankai ir kažkodėl man bekilnojant juos rankos aptirpo.. Kažkaip seniau kai mkykloj reikdavo juos kilnot tai tiesiog sunku būdavo blush2.gif bet kad rankos imtų tirpt dar niekad g.gif gal žinot kame bėda?
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 04 23, 14:17)
norėjau paklausti ar turi taip būti ar ne, nes va pradėjau su svarmenukus kilnot, po 2 kg rankai ir kažkodėl man bekilnojant juos rankos aptirpo.. Kažkaip seniau kai mkykloj reikdavo juos kilnot tai tiesiog sunku būdavo  blush2.gif  bet kad rankos imtų tirpt dar niekad  g.gif gal žinot kame bėda?

Kiek seriju ir po kiek kartu pakeli tuos 2kg svarelius. ? jei labai daug kartu darai tai todel ir tirpsta. padarys pertraukele kokia 30 sekundziu tarp kiekvienos mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2009 04 26, 15:44)
Kiek seriju ir po kiek kartu pakeli tuos 2kg svarelius. ? jei labai daug kartu darai tai todel ir tirpsta. padarys pertraukele kokia 30 sekundziu tarp kiekvienos mirksiukas.gif  smile.gif

kad po vos 10 kartų vienam elementui juos pakeliu blush2.gif tai dabar kai jau "nebeišstenu" tai darau po 5 su mini pertraukėle hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 04 26, 16:00)
kad po vos 10 kartų vienam elementui juos pakeliu  blush2.gif tai dabar kai jau "nebeišstenu" tai darau po 5 su mini pertraukėle hihihi.gif

Reiskias per didelis svoris. ax.gif imk 1kg ar puses kg tada padarysi daug daugiau. O tu nori ryskint rankas ar numest papildomus kg?
Nes jei nori mesti tai reikia daryt maziausiai po 15-20 kartu.Bet su tokiu svoriu su kuriuo padarytum nemaziau 15, nes kitaip stambes ranka.
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2009 04 26, 16:22)
Reiskias per didelis svoris.  ax.gif imk 1kg ar puses kg  tada padarysi daug daugiau. O tu nori ryskint rankas ar numest papildomus kg?
Nes jei nori mesti tai reikia daryt maziausiai po 15-20 kartu.Bet su tokiu svoriu su kuriuo padarytum nemaziau 15, nes kitaip stambes ranka.

numest ax.gif tai tie 2 kg perdaug mano rankogaliams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 04 26, 16:23)
numest  ax.gif tai tie 2 kg perdaug mano rankogaliams?  blush2.gif

Jei jau juos vos pakeli tai geriau mazesni svori imk su kuriuo daugiau padarysi o pa to kai jau susitpres rankos galesi imt savo 2kg. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2009 04 26, 16:26)
Jei jau juos vos pakeli tai geriau mazesni svori imk su kuriuo daugiau padarysi o pa to kai jau susitpres rankos galesi imt savo 2kg. mirksiukas.gif

kai pirkau tai tokie lengvučiai atrodė hihihi.gif oki, reiks mažesnių pasijamt.. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mano rankos nepasakyciau, kad storos, bet jos nelb turi forma. Patinka kai matosi tricepso linija thumbup.gif taigi kai netingiu padirbu namie su svarmenimis ir padarau siuos pratimus
1 ir 2 Rezultatas yra, kai nepatingiu... ax.gif Begiojimas irgi padeda formuot rankas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 15 gegužės 2009 - 22:09
QUOTE(nippe @ 2009 05 15, 22:08)
Mano rankos nepasakyciau, kad storos, bet jos nelb turi forma. Patinka kai matosi tricepso linija  thumbup.gif taigi kai netingiu padirbu namie su svarmenimis ir padarau siuos pratimus
1 ir 2 Rezultatas yra, kai nepatingiu... ax.gif Begiojimas irgi padeda formuot rankas  mirksiukas.gif

aciu uz video! mano tricepsas toks suglebes.. siaubas! o kokio sunkumo svarmenimis geriausia pradeti? 1kg? 1,5? 2? ir nuo kiek kartu pradeti kad nebutu ne per daug, nei per mazai? (zmogus nesportaves n metu)
Atsakyti
norint kad kristu svoris reiktu daryti ne maziau 15 kartu vienai rankai, tarkim as darau 3 kartus po 15, su mazdaug 1 min pertrauka. Jei norit raumenuku reikia su didesniu svoriu taciau po maziau kartu. smile.gif
Atsakyti
Aš noriu sukūdint savo rankas - tą dalį, kur nuo žąsto iki alkūnės, ką tinkamiausio patartumėt, kokius pratimus atlikinėt?
Papildyta:
kokio sunkumo svarmenimis geriausia pradeti? 1kg? 1,5? 2? ir nuo kiek kartu pradeti kad nebutu ne per daug, nei per mazai? (zmogus nesportaves n metu)
[/quote]
Atsakyti