Atsizymiu uz vakar
Atsizymiu
Atsizymiu
Mergaites, as grizau !!!
Prasirgau visas atostogas
Na bet jau sveikstu ir jungiuosi atgal i rankyciu mankstele Kompanijoje daryti daug smagiau
Prasirgau visas atostogas
Na bet jau sveikstu ir jungiuosi atgal i rankyciu mankstele Kompanijoje daryti daug smagiau
Ziuriu atsile orai visas aptingino
Atsizymiu, kad vis dar darau, tik vienai labai liudna
Atsizymiu, kad vis dar darau, tik vienai labai liudna
Aha matau, kad kai geras oras, tai mergaites (tame tarpe ir as) net atsizymet nenori
As tai dabar savo rankyciu labai nebekamuoju, dabar pas mane begiojimo sezonas, derinant su manksta gamtoje
As tai dabar savo rankyciu labai nebekamuoju, dabar pas mane begiojimo sezonas, derinant su manksta gamtoje
man 34 ,kazkada pries 6m sveriau 98kg,na begiojau,vaiksčiojau i aeorobiką,dabar sveriu 68,ir vistiek nepatinku sau,celiulitą per žiemą beveik panaikinau,kojos nuo bėgiojimo apaugo raumenim-ant svarstyklių nelipu-nes žinau,kad su raumenim atrodys skaičiai nerealūs,nuo svoriukų kilnojimo-po 1kg,rankų-muskulai taip pat tokie-padidėję,net nežinau ką daryt,laikausi dietų ištisai,dar būdavo alučio su draugais išgeriu vakare,o dabar ir alų -nubraukiau,nežinau,jau tie raumenys man nepatinka,tos nesportavusios atrodo smulkiau,o aš kaip kokia apsauginė,bliuskučių ant petnešėlių nebenešioju,kompleksų dar daugiau atsirado,o kas tas užpakalis jei raumenų pilna,tiesa sakant,pasiguost norėjau,o bėgiot sunku ,gyvenu miestelį,kuriame žmonės į sportą keistai žiūri,tad kaskjart bėgiodama-turiu užsimerkt ir nieko negirdėt,tapau nervinga,pikta,nu nežinau...
dincce Nesinervuok del tu "kaimieciu". Tegul ziuri, o tu tik galva aukstyn ir risnoji Ir maziau pergyvenk del savo kuno netobulumo, nes taip dar sunkiau tampa kazka su juo padaryti. As vat kai pradejau paprasciau i viska ziuret ir sportuot savo malonumui, tai ir svoris pradejo krist ir raumenukai graziai ryskeja
Oi panos, pabunu as kasdien donoru!!! Taip uodai kapoja As begioju pusyneli netoli namu, tai kai sustoju manksta padaryti, kaip puola bjaurybes, tik rankom belieka mosikuotis
Oi panos, pabunu as kasdien donoru!!! Taip uodai kapoja As begioju pusyneli netoli namu, tai kai sustoju manksta padaryti, kaip puola bjaurybes, tik rankom belieka mosikuotis
QUOTE(Juxt @ 2012 05 04, 13:15)
irgi sportas
O dar gyriausi, kad ranku nebekamuoju
Atsizymiu
As beje darau kas antra diena
As beje darau kas antra diena
Atsizymiu ir sveikinu visas mamytes su mamos diena