Įkraunama...
Įkraunama...

Storos rankos

Juxt - pavydziu tau stipriu ranku, jei skaitei temuke, tai turbut pastebejai, kad dazniausiai visos vos istempia pirma treniruote, tai nemanau, kad kartoja dar lotuliukas.gif

QUOTE(krista08 @ 2012 03 28, 06:12)
Nu zinok as turbut gera savaite o gal ir ilgiau kankinausi kol nebekirto per rankas  4u.gif

O tu darei kasdien ? ar kas antra diena?
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2012 03 28, 11:03)
Juxt - pavydziu tau stipriu ranku, jei skaitei temuke, tai turbut pastebejai, kad dazniausiai visos vos istempia pirma treniruote, tai nemanau, kad kartoja dar  lotuliukas.gif
O tu darei kasdien ? ar kas antra diena?

Dariau saziningai kasdien cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2012 03 28, 11:03)
Juxt - pavydziu tau stipriu ranku, jei skaitei temuke, tai turbut pastebejai, kad dazniausiai visos vos istempia pirma treniruote, tai nemanau, kad kartoja dar  lotuliukas.gif

na turiu tvirtas rankas showoff.gif ir raumenukų yra, tik buvau pora metelių apsileidus, dbr sugįžau į savo formas, tik rankos apglebę tokios, reik kažkaip priklijuot tuos raumenukus biggrin.gif
tikuosi padės man Treisė bigsmile.gif

žiūrėsiu, jei bus man per lengva 7 min. bandysiu kartoti dar 7 min. blush2.gif
Atsakyti
atsižymiu šiandien ir su svoriais ir paplasnojau biggrin.gif
Atsakyti
Atsizymiu po skraidymo rolleyes.gif
Atsakyti
skirdau ir as vakar biggrin.gif
buvau padarius dienos pertrauką, antradieni neplasnojau, o vakar kai plasnojau, tai jautėsi ant rankų labiau nei pirmą kartą ir sakyčiau neblogai pakirto biggrin.gif
Atsakyti
Ooo, taip daryti daug lengviau, kai cia atsizymi biggrin.gif dariau vakar, sian ir darysiu, zodziu padarius parasysiu thumbup.gif

Bet rankelias tai jau skaaaauda...
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 03 29, 09:29)
skirdau ir as vakar biggrin.gif
buvau padarius dienos pertrauką, antradieni neplasnojau, o vakar kai plasnojau, tai jautėsi ant rankų labiau nei pirmą kartą ir sakyčiau neblogai pakirto biggrin.gif

Kazkas sake, kad neatrodo sunku hihihi.gif
Atsakyti
Atsizymiu po plasnojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 29, 11:54)
Kazkas sake, kad neatrodo sunku  hihihi.gif

na pirmą kartą kai dariau tikrai atrodė labai lengva, vos vos sušilau bigsmile.gif
bet tada nieko daugiau prieš tai nebuvau darius.
o vakar dar prieš tai 30 min. lanką sukau (o kai lanką suku, visada rankas laikau ištiesus į šalis pečių lygyje, tai rankos šiek tiek vistiek pavargsta) ax.gif
turbūt reikės kombiuoti šiuos pratimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 03 29, 15:23)
na pirmą kartą kai dariau tikrai atrodė labai lengva, vos vos sušilau  bigsmile.gif
bet tada nieko daugiau prieš tai nebuvau darius.
o vakar dar prieš tai 30 min. lanką sukau (o kai lanką suku, visada rankas laikau ištiesus į šalis pečių lygyje, tai rankos šiek tiek vistiek pavargsta)  ax.gif
turbūt reikės kombiuoti šiuos pratimus  g.gif

Man jau pirma karta darant pakirto rankas, bet pries tai dar visokius pratimus dariau, tai is karto pajauciau, kad cia nebus taip lengva kaip atrodo doh.gif
Tiesiog pries darant siuos pratimus siulau pries tai kitoms kuno dalims daryti arba po apsilimo is karto pradeti nuo siu pratimuku 4u.gif
Atsakyti
tai aš taip ir darysiu, po lanko - plasnosiu biggrin.gif
Atsakyti