Įkraunama...
Įkraunama...

Storos rankos

QUOTE(Juxt @ 2012 03 26, 17:11)
norėjau paklausti, o kai daros Tracy pratimus jūs žiūrite ir tą vaizdelį? ar išmokote atmintinai? nes kazkaip tie pratimai visi labai panašūs - manau sunku įsidėmėti kas po ko eina biggrin.gif

aš tai žiuriu visada, atsistoju priešais kompą ir darau kartu smile.gif

atsižymiu šiandien už rankas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 03 26, 17:11)
norėjau paklausti, o kai daros Tracy pratimus jūs žiūrite ir tą vaizdelį? ar išmokote atmintinai? nes kazkaip tie pratimai visi labai panašūs - manau sunku įsidėmėti kas po ko eina biggrin.gif

As tai viena karta paziurejau,daug mas isidemejau ir plasnoju.Man atrodo jokio skirtumo,svarbu rankos dirbtu smile.gif .Cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
As visada ziuriu, nes leidziu per dvd telike, o ne kompe, tai labai patogu. Bet ir siaip jau visa eiliskuma zinau koks pratimas po kokio seka ax.gif
Atsizymiu po vakarykscio skraidymo 4u.gif
Atsakyti
aišku, na reiks gal ir man prie jūsų plasnojančių būrio jungtis biggrin.gif
numečiau nuo rudens ~10 kg, tai rankos tokios apglebę, reikai stangrinti pradėti
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 03 27, 11:19)
aišku, na reiks gal ir man prie jūsų plasnojančių būrio jungtis biggrin.gif
numečiau nuo rudens ~10 kg, tai rankos tokios apglebę, reikai stangrinti pradėti

Junkites drinks_cheers.gif kuo daugiau tuo linksmiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
As ir jungiuosi i jusu plasnojanciuju buri, pradejau vakar su Traice, aisku ties antra minute rankeles nusileido, bet rystingai keliau jas toliau ir pabaigiau manksta, keista, kad siandien neskauda ju g.gif bet skaiciau, kad rekomenduojate daryti kas antra diena rolleyes.gif tai sekantis plasnojimas ryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2012 03 27, 13:59)
Sveikos  bigsmile.gif
As ir jungiuosi i jusu plasnojanciuju buri, pradejau vakar su Traice, aisku ties antra minute rankeles nusileido, bet rystingai keliau jas toliau ir pabaigiau manksta, keista, kad siandien neskauda ju  g.gif  bet skaiciau, kad rekomenduojate daryti kas antra diena  rolleyes.gif  tai sekantis plasnojimas ryt  thumbup.gif

4u.gif Gali buti, kad sekancia diena neskauda. Man pvz pradeda visur skaudeti tik i antra diena po sporto rolleyes.gif
Atsakyti
na ką gi, šiandien po darbo kursiu internetą ir bandysiu plasnoti, šiaip pasižiūrėjus tą vaizdelį neatrodo labai sunku biggrin.gif
o kaip viskas bus - atreportuosiu jau ryt darbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 03 27, 16:23)
na ką gi, šiandien po darbo kursiu internetą ir bandysiu plasnoti, šiaip pasižiūrėjus tą vaizdelį neatrodo labai sunku biggrin.gif
o kaip viskas bus - atreportuosiu jau ryt darbe biggrin.gif

Paryskinti zodziai cia patys reiksmingiausi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 27, 14:31)
Paryskinti zodziai cia patys reiksmingiausi  hihihi.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip doh.gif

Klausykit mergaites, po kiek kartu jus isgalejot atlikti visa pratima nenuleidus ranku ?
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2012 03 28, 00:22)
drinks_cheers.gif  tikrai taip  doh.gif 

Klausykit mergaites, po kiek kartu jus isgalejot atlikti visa pratima nenuleidus ranku ?

Nu zinok as turbut gera savaite o gal ir ilgiau kankinausi kol nebekirto per rankas 4u.gif
Atsakyti
na ką, paplasnojau vakar lotuliukas.gif
nebuvo labai sunku - rankų nebuvau nuleidus bigsmile.gif dar po to padariau 30 "atsispaudimų" iš nugaros. kažkaip labai greitai tos ~7 imn. praėjo g.gif

norėjau plasnojančių paklausti, ar jūs plasnojate tik tas 7 min., ar kelis kartus pasileidžiate tą filmuką?
ir dar, kaip apšylate prieš šiuos pratimukus?
Atsakyti