Įkraunama...
Įkraunama...

Storos rankos

QUOTE(klaipediete @ 2012 03 20, 16:27)
kartokite sau "ballerina hands"  biggrin.gif pratimai raumenims stiprinti tai gerai, bet čia mes artėjame prie ilgų, lieknų, stangrių barinos rankų!  biggrin.gif (lėčiau ar greičiau, bet artėjame!) man patinka jie, įsikaliau į galvą, kad 'klijuoja' padribusius raumenukus ir odą arčiau kaulų  lotuliukas.gif

Nu bet zinok tikrai klijuoja. Kadangi siuos pratimus as darau jau pakankamai ilgai, tikrai apie 2 menesius bus, gal ir daugiau, tai tikrai yra pokyciai. Ir apimtys ranku sumazejo ir raumenukai pradeda rysketi. Kaip man patinka rezultatus matyt bigsmile.gif rolleyes.gif
Visoms pesimistems galiu tik patarti ir toliau plasnoti pagal siuos pratimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 20, 16:27)
kartokite sau "ballerina hands"  biggrin.gif pratimai raumenims stiprinti tai gerai, bet čia mes artėjame prie ilgų, lieknų, stangrių barinos rankų!  biggrin.gif (lėčiau ar greičiau, bet artėjame!) man patinka jie, įsikaliau į galvą, kad 'klijuoja' padribusius raumenukus ir odą arčiau kaulų  lotuliukas.gif

biggrin.gif Gerai tu cia paskatinai 4u.gif .Einu skraidyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 21, 13:55)
biggrin.gif Gerai tu cia paskatinai 4u.gif .Einu skraidyti biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Padirbejo siandien mano rankytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 22, 21:11)
Padirbejo siandien mano rankytes  thumbup.gif
irgi šian padirbėta sąžiningai, saldus miegas laukia smile.gif
Atsakyti
Ir as jau po sraidymo smile.gif
Atsakyti
atsižymiu 4u.gif svoriai svoriai, plius plasnojimas = greičiau maikučių/suknelių sezonas! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 24, 16:50)
atsižymiu  4u.gif  svoriai svoriai, plius plasnojimas = greičiau maikučių/suknelių sezonas!  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Memo @ 2012 02 20, 11:36)
Sveikos,jungiuosi ir aš  doh.gif  reikia kažką su savo rankom daryt,baisu. Tai va užmačiau nuoroda su Tracy pratimais, pažiūrėjau,pagalvojau "juokai" bet pasirodo, kad ne  biggrin.gif

vien pažiūrėjus rankos nekyla, bet ką darysi, reikia dirbt dėl grožio 4u.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(saules_zuikis @ 2012 03 26, 12:13)
vien pažiūrėjus rankos nekyla, bet ką darysi, reikia dirbt dėl grožio  4u.gif

drinks_cheers.gif Ko tik del grozio nepadaysi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_zuikis @ 2012 03 26, 12:13)
vien pažiūrėjus rankos nekyla, bet ką darysi, reikia dirbt dėl grožio  4u.gif

4u.gif o man paziurejus kaip tik nelabai sunku pasirode, galvojau vieni niekai bus irnesakyk.gif bet klydau, oi kaip klydau.... lotuliukas.gif
Atsakyti
norėjau paklausti, o kai daros Tracy pratimus jūs žiūrite ir tą vaizdelį? ar išmokote atmintinai? nes kazkaip tie pratimai visi labai panašūs - manau sunku įsidėmėti kas po ko eina biggrin.gif
Atsakyti