Sveikos merginos, atrodo tokios temelės apie rankas nėra. Tai va, vaikystėje ilgą laiką lankiau baseiną. Šiandien to palikimas - storos rankos. Gal galite patarti kokių pratimų, kurių pagalba galima būti paploninti jas nors šiek tiek. Namuose darau Bodyflexą, bet rankoms pratimą žinau tik vieną. Būsiu labai dėkinga, jeigu pasidalinsite žiniomis
Laba man ta pati beda, ranku storumas jei tik bus patarimu -parasykite man ne tik visa ranka,o net ir plastaka
QUOTE(Chanell @ 2009 02 22, 19:11)
Laba man ta pati beda, ranku storumas jei tik bus patarimu -parasykite man ne tik visa ranka,o net ir plastaka
Na mano problematiškos vietos nuo alkūnės ir į viršų, žemiau lyg ir gerai viskas
Man irg ir bijau su treniruokliais neprisizaist
Sveikos.Aš irgi norėčiau pakūdinti rankas,nes kadangi aš plaukioju jau 6 metus,tai pačios turbūt suprantat,kad rankelės mano-ne pagalėliai.Problemiškiausia-žąstikaulio sritis,bet norėčiau,kad visa ranka suplonėtų...
Man ir jas reikia paploninti... sakykit uzduosiu kvaila klausima, turiu treniruokli , kaip slides, kaip dviratis...ar su jom sportuojant ranku apimtys dides(auga raunemys)?
Skaiciau,kad siek tiek auga, bent mano draugei, bet ten raumenukai ;}
QUOTE(Chanell @ 2009 02 27, 20:38)
Skaiciau,kad siek tiek auga, bent mano draugei, bet ten raumenukai ;}
Tai bet jei prieš tai ten būna lašinukai, tai toje vietoje atsiranda raumenukai, apimtis realiai nepasikeičia
Taip, tad reikia susikoncentruoti gry nai i rankytes, na as vis dar viliuosi,kad metant svori ir ji sukus.
QUOTE(Chanell @ 2009 03 01, 10:27)
Taip, tad reikia susikoncentruoti gry nai i rankytes, na as vis dar viliuosi,kad metant svori ir ji sukus.
Tikrai sukūs rankytes numetus svorį bendrai, man visada kažkiek sukūsta rankos numetus net kelis kg.
sveikos ir man si tema aktuali.....gal kas nors zino pratimu rankoms? bet ne tokiu nuo kuriu raumenys auga, o nuo kuriu lasinukai tirpsta?
Man rankos neplonėja, nors numečiau jau 17 kg Patarkit, ar reikia svorius kilnot ar kaip tik to vengti?